Words to live by

Sinds een tijdje houd ik een nieuw board bij op Pinterest, waar ik mooie teksten en quotes verzamel. Een goede verzameling vol inspiratie, soms gewoon een mooie tekst en af en toe net dat steuntje in de rug wat je nodig had.
Vandaag een verzameling van mijn favorieten, voor meer kijk je op mijn Pinterest pagina.

Translation: My favorite quotes and textst I collected on Pinterest. More here.


En een van mijn favorieten, vergeet dit nooit:


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Ashleey

  Altijd fijn om quotes te lezen! Vooral om er mee op te staan dankjewel <3

 2. Mooie quotes! Die laatste gaat helaas niet altijd op, dus daarom: vergeet vooral niet te genieten =)

 3. elleneva

  Heel mooie quotes, kan er niks anders over zeggen eigenlijk hihi. Liefs

 4. Britt

  De eerste stond ook in het ”aandacht-magazine” van Pink Ribbon dit jaar. Ik vind ‘m zó mooi! Ook die van de deur is erg mooi gevonden.

 5. Jacolien

  Oh, quotes!
  Vind ik ook altijd zo leuk.
  Heb zelf een boekje met allerlei quotes, erg leuk om af en toe doorheen te bladeren.

 6. Iris

  Oeh ja, daar zitten hele mooie tussen. Ik heb zelf ook zo’n board met quotes op Pinterest, altijd fijn om even door te scrollen als je een baaldag hebt of weinig inspiratie hebt. Die met de lichtpuntjes vind ik zo lief!

Geef een reactie