Beauty love: Olea

Afgelopen week kreeg ik het leuke bericht dat ik de Oleamix op zolea.be gewonnen had! Ik volg Zoë’s blog al een hele tijd (ik heb ‘m zelfs eens aan jullie getipt! Mocht je dat gemist hebben, lees het dan hier na). Zoals jullie misschien weten ben ik niet echt een make-up meisje, maar ik hou wel van goede verzorging en wat creativiteit. En dat vind je op zolea.be, want Zoë maakt heel veel producten gewoon helemaal zelf!
Zepen, scrubs, haarserums, lippenbalsems en sinds kort ook soy wax melts. En best of all: ze legt ook uit op haar blog hoe je al deze producten eventueel zelf kan maken!
Maar ik ben one lucky girl want ik won afgelopen week een pakketje vol producten, gemaakt door Zoë! Ik ben zo ontzettend blij met de producten dat ik jullie graag laat zien wat ik heb gekregen.

Translation: Last week I won a giveaway on zolea.be. The price was this package filled with handmade cosmetics. I’m so happy with it, I really want to show you what’s inside!


Toen ik de doos opende vond ik eerst een lief briefje, zoals afgebeeld op de eerste foto van dit artikel. En daaronder zat dit! Met het openen van de doos kwam ook een ontzettend lekkere geur mijn kamer binnen, niet normaal!

Het bleek van het roze blok zeep te komen! Ik weet niet precies wat voor zeep het is, maar hij ruikt goddelijk en kijk wat een groot stuk het is! En check de glitters aan de bovenkant! Ik kan niet stoppen met uitroeptekens! ;-)
Verder zat er nog een stuk zoutzeep, een heerlijke citroenlippenbalsem en een haarserum in.

En… de soy wax melts! Ik geloof van elke geur/kleur één. Zien ze er niet super schattig uit? Stuk voor stuk ruiken ze heel erg lekker, en allemaal anders. Ik zag bij de action laatst al leuke brandertjes, maar de geuren die daar bij zitten zijn vaak ontzettend chemisch of mierzoet. Ik ben dus enorm blij met deze melts, ik hoop dat hier de perfecte geur(en) bij zit(ten), dan bestel ik er daar nog een berg van!


Wat ik zo leuk vind is dat Zoë alles zelf maakt, zelfs de verpakkingen zijn door haar ontworpen en gemaakt. Dat zou je misschien niet denken want het ziet er ontzettend professioneel uit! Om de zepen zit een mooi kartonnetje en de lippenbalsem was zelfs gesealed met plastic, zoals je ‘m in de winkel vindt. Echt onwijs tof, zo is het net een echte professionele cosmetica lijn.
Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat Zoë nog steeds geen echte shop heeft geopend. Af en toe verkoopt ze wat via haar facebookpagina, en als je geluk hebt tref je haar aan op creatieve marktjes in België. Maar mocht je nu heel erg fan geworden zijn dan is er eigenlijk geen plek waar je deze mooie producten kunt kopen.. ontzettend jammer toch?
Daarom leek het me een goede actie om Zoë eens aan te sporen om toch een mooie webwinkel te openen ;-). Ik weet dat ze af en toe nog twijfelt vanwege de hoge verzendkosten (met name naar Nederland), maar aangezien haar producten relatief goedkoop zijn lijken mij die verzendkosten geen probleem. Dus zullen we afspreken dat iedereen die ook vindt dat Zoë een winkeltje moet openen, dat in de comments laat weten? Thanks! ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Nuria

  Super leuk!! Al die zeepjes ziet er echt heerlijk uit!

 2. Nanda

  Oh die producten lijken me heerlijk! Ze zien er prachtig uit :)
  Een webshop zou zeker een goed idee zijn.

 3. lita

  Dat ziet er echt heerlijk uit! laat ze die winkel maar openen! dan kan ik ook iets bestellen!

 4. Wat een leuke producten, lijken me heerlijk! Laat haar inderdaad maar een webwinkel beginnen, mij heeft ze dan alvast als klant! ;)

 5. Lijkt me duidelijk, open een webwinkel (al zijn wij Nederlanders wel wat te direct natuurlijk). Ik ben fan!

  Groet,

  Maaike

 6. Aurelie

  Ik had ook meegedaan aan deze winactie, ik vind het echt super dat ze al die producten helemaal zelf maakt. Ik vind ook dat ze een webshop zou moeten openen, ik zou alvast bij haar iets kopen!

 7. RAE

  Wauw je hebt echt super leuke dingen gewonnen! Gefeliciteerd :) Ik vind het knap dat ze dat soort dingen allemaal zelf maakt. Ook super leuk om mee bezig te zijn.

 8. Marije

  Oooh, wat leuk! En die soy wax melts, zo schattig! Wat leuk dat Zoë alles zelf maakt! Wat mij betreft opent ze een webshop, ik ga dan meteen bestellen :-)

 9. Marloes

  Hmm kon je maar via de computer ruiken, ik ben heel benieuwd! Erg leuk opgezet en mooie vormgeving :)

 10. Saskia

  Van mij mag ze inderdaad wel beginnen met een winkeltje! Versla Lush!

 11. Iris

  Wat een mooi pakketje! Ik won ook een keer iets via haar blog, nog steeds heel blij mee. Vooral die lippenbalsem is erg fijn, ik ga een beetje huilen als die op is denk ik. Dus ik vind ook dat ze een winkeltje moet beginnen. Dan word ik sowieso vaste klant :D

 12. Zoë

  Wat een geweldig lieve blogpost! Dankjewel <3
  Helaas is het niet zo makkelijk om een webshop te openen. De regelgeving omtrent zelfgemaakte cosmetica is namelijk super streng! Alles moet eerst getest worden (en dat is heel erg duur). Dus het is jammergenoeg voorlopig geen mogelijkheid.
  En via Facebook is toch ook leuk ;) Jammer van de verzendkosten natuurlijk!

  1. Ai, daar had ik niet eens aan gedacht joh! Via facebook is dan ook leuk ja. En dan gewoon verzendkosten naar NL erbij zetten? Je producten zijn natuurlijk een stuk voordeliger dan Lush dus dat maakt die hoge verzendkosten weer goed.

  2. Zoë

   Ja jammer he! Want ik zou het wel erg graag doen. Zo’n ‘probleem’ heb je niet wanneer je zelfgemaakte juwelen oid verkoopt. Ik ga binnenkort een documentje maken met de verzendkosten via Facebook :) De verpakking reken ik ook nooit aan. Haha ik vind het wel heel tof dat je er zo’n ‘actie’ om doet! <3

 13. Leuk leuk leuk dit! Ze maakt inderdaad mooie producten, nog nooit zelf iets kunnen testen, maar ik geloof gelijk dat het allemaal heel lekker ruikt en fijn is. Inderdaad jammer dat ze (nog) geen webshop kan openen, zou ideaal zijn!

Geef een reactie