Hotspot: Buiten Rotterdam

Buiten (Binnenweg 100, Rotterdam) is zo’n zaak waar je je meteen thuis voelt. Hier vind je allerlei lekkere specialiteiten, veelal van kleine producenten en van biologische oorsprong. Vul hier een flesje met heerlijke olijfolie of koop hier je verse brood of potjes biologische jam.
Maar er is meer! Je kunt er ook heerlijk lunchen met een verse salade uit de saladbar, een vers belegd broodje of met een kop soep van de Soepfabriek.
Oh, en schaf dan gelijk een van de mooie kookboeken die ze verkopen aan, dan kun je gelijk aan de slag met al dat lekkers dat ze bij Buiten verkopen.
Lees verder voor meer info en foto’s!
Translation: I discovered a new lovely hotspot, located in Rottedam: Buiten. Buiten is an eco carterer, where you can find the most lovely and ecofriendly products. Mostly regional products, produced by little and honest companies. It’s also a great place to have lunch. Read on for more pictures.
 
De muur met kookboeken, ik zag al gelijk een paar favorieten van mij!
De geweldige muur met kratjes vol heerlijke producten! Onder andere verschillende olijfoliën, jam, sambal, sappen, verschillende kazen, en huisgemaakte pesto’s.
Heerlijke (én organic!) Belvoir limonade, mijn favoriet is Vlierbessen (Elderflower). En verse broden van Menno!
En heerlijke olijfoliën die je zelf in een flesje kan gieten. Leuk als je nog een mooi flesje thuis hebt staan, en niet weet wat je er mee moet doen ;-).
Ik had helaas al geluncht toen ik langs Buiten kwam, maar de broodjes en salades die geserveerd werden zagen er heerlijk uit! Nu maar hopen dat zoiets ook snel naar Utrecht komt.. ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 25 reacties

 1. Maike

  Ziet er leuk uit, dankjewel voor de tip! (:

  Liefs van Maike

 2. Wat een super leuk zaakje! Echt iets voor mij ook! Inderdaad goede kookboeken, weer eentje om te onthouden voor wanneer ik in R’dam ben =)

 3. Marlyssa

  Ik ben er nog niet geweest, maar snel verandering in brengen. Hoor er veel leuke verhalen over en ik hou van zulke zaken!

 4. Esther

  Jaah leuk hè, ben ook zeker van plan om er een keertje wat te eten.

 5. Louise

  Bedankt voor de tip! Ik ga er een keertje naar binnen :)

 6. Jet♥

  Dat ziet er leuk uit, daar ga ik zeker een keer naartoe!

  liefs.

 7. Jennifer

  Ik ben zelf nog nooit in Rotterdamcity geweest, alleen in de Primark, haha. Dit ziet er wel echt uit als een leuk tentje! Super gezellig!

 8. Guusje

  Zeker een leuke zaak!
  Heb er een tijdje geleden geluncht, was erg lekker

 9. Klinkt allemaal heel erg leuk! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 10. Marloes

  Klinkt leuk!! Ik ken Rotterdam niet eens zo heel goed terwijl ik er zo dichtbij woon.. best jammer. Als ik tijd heb ga ik er eens rustig rond snuffelen :)

Geef een reactie