Hotspot: Yoghurt Barn Utrecht

Het leukste aan verhuizen naar een andere stad is het ontdekken van nieuwe hotspots. Zo ontdekte ik een paar maanden terug ook Yoghurt Barn in Utrecht, bij de Neude. Inmiddels is het mijn favoriete hotspot, ik werk er zelfs (I know, ik heb altijd de leukste bijbaantjes ;-)).

Maar ook buiten het werk om vind je me vaak in de Yoghurt Barn. Er is namelijk genoeg ruimte om te werken, gratis WiFi is aanwezig en ik ben gek op Yoghurt! Want ja, dat is het voornaamste product dat ze verkopen. Daarnaast kun je er ook terecht voor heerlijke koffie (de lekkerste van Utrecht!), cheesecake en ander gebak. Lees verder voor meer foto’s!

Translation: I have a new favorite hotspot in Utrecht: Yoghurt Barn! If you’re a yoghurt fan just like me, this is the place to be. At Yoghurt Barn you can compose your own yoghurt, by chosing your own yoghurt (low fat, full fat, hang op or frozen) and toppings. Read on for more pictures.

Bij Yoghurt Barn kun je natuurlijk frozen yoghurt halen, maar wat ze nou zo speciaal maakt is de ruime keuze aan yoghurt. Naast frozen vind je er namelijk ook magere en boeren yoghurt én hang op! Allemaal biologisch en vers van de koe.
Vervolgens kun je een van de voorbedachte specials kiezen (bijvoorbeeld de ‘Merry Berry’ met frambozen en bosbessen of de ‘Brownie Bango’ met mango, brownie en walnoten, zoals op de eerste foto) óf je eigen yoghurt samenstellen door verschillende toppings toe te voegen. Aardbei, mango, frambozen.. maar ook chocola, koekjes en noten. Zo kun je zelf bijvoorbeeld voor het perfecte ontbijt yoghurtje gaan met veel fruit en muesli, of juist als lekker tussendoor met chocola en aardbeien. Want yoghurt kan natuurlijk altijd ;-).
Naast yoghurt is er ook gebak en oerbrood, en qua drankjes zit je ook goed. Van biologische sappen tot koffie: ze hebben het allemaal. De koffie is zo lekker dat zelfs ík voorzichtig leer koffie drinken (maar met heeeel veel melk en een siroopje, dat dan weer wel).

Wat ik fijn vind aan de Yoghurt Barn is dat er veel plek is om te werken. Er is gratis WiFi beschikbaar en er zijn veel stopcontacten aanwezig. Naast vriendinnen die gezellig een yoghurtje eten vind je hier dan ook veel werkende mensen. Het valt helemaal niet op als je in je eentje aan een tafeltje zit, en door de huiselijke omgeving voel je je snel thuis. Ik kom hier graag om even flink vooruit te werken voor mijn blog, en ondertussen heel veel lekkere yoghurt en koffie te bestellen.

Foto via Yoghurt Barn
En last but not least: je kunt er ook high tea-en! Mocht je niet zo dol zijn op de standaard high teas met sandwiches en soep, dan moet je deze eens proberen. Hier krijg je alle yoghurt specials in het klein, zoet gebak, brood met smeersels, fruit én als toetje een frozen yoghurt. Zo proef je gelijk van alles een beetje wat.

Ook zijn ze bezig met de voorbereidingen voor de warmere dagen. Zo wordt het assortiment smoothies flink uitgebreid en is het straks ook mogelijk om in het park op een kleedje van je yoghurt te genieten met de Yoghurt Barn picknick. Oh, en in plaats van een softijsje haal je in de zomer een lekkere frozen yoghurt!

Dit is trouwens mijn favoriet: mango onderop, dan hang op, dan frambozen- óf mangosiroop (allebei lekker, kan nooit kiezen), bastogne koekjes, aarbeitjes, witte chocola en kokos. Naar mijn mening de perfecte combinatie. Oh, en met een caffe latte met siroop natuurlijk!
Mocht je nu helemaal nieuwsgierig zijn geworden dan heb ik goed nieuws: ik mag 2 medium specials (overzicht van de specials vind je hier) verloten onder mijn lezers! Zo kun je zelf proeven hoe lekker het is. Bij een special mag je een yoghurt naar keuze kiezen, maar ik zou persoonlijk voor de hang op of frozen yoghurt kiezen ;-).
Als je kans wil maken op zo’n yoghurtje, zorg dan dat je mijn blog volgt en de facebookpagina van mijn blog én die van Yoghurt Barn volgt. Dan kies ik volgende week 2 winnaars en hoop ik je snel een keer tegen te komen op mijn werk!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 47 reacties

 1. Josianne

  Ik doe zeker mee! ik volg jullie allebei op Facebook :) Ik woon nu al 3.5 jaar in Utrecht en al die tijd dat Yoghurt Barn er zit (minder dan 3.5 jaar weet ik ;) ) ben ik er nog steeds niet geweest. Terwijl het er zo leuk uitziet! Misschien ga ik er binnenkort wel aan m’n scriptie werken. Ja, dat is een goed idee haha.

 2. Nuria

  Wat ziet dit er allemaal heerlijk uit! Als ik weer een keer in Utrecht ben is het zeker een bezoekje waard!

 3. Elena

  Ik moet er nog altijd een keer naar binnen lopen! Ik heb beide pagina’s geliked op facebook.

 4. Elena

  Ik moet er nog altijd een keer naar binnen lopen! Ik heb beide pagina’s geliked op facebook.

 5. Marlyssa

  Ik was hier pas voorbij gelopen! De volgende keer dus naar binnen. Het ziet er erg goed uit:)

 6. Djuli

  Dat ziet er echt superleuk uit. Dit ga ik onthouden :)

 7. Djuli

  Ik doe trouwens ook mee! Ik volgde en likete jou al en ik heb nu ook de Facebook pagina van Yoghurt Barn geliked.

 8. Nanda

  Wat een leuk plekje! In Australie at ik veel frozen yoghurt, heel verfrissend :)

 9. Ellen

  Leuk!
  Ik ben net naar Utrecht verhuisd en zal snel eens gaan kijken daar :)

 10. Wat een leuke werkplek toch weer Marlous! Jij hebt zeker leuke baantjes! Ik doe graag mee met de winactie! Ik volg je natuurlijk al, had je FB natuurlijk al lang geliked, nu ook die van Yoghurt Barn.

  Ik ga binnenkort voor het eerst een collega-blogger ontmoeten in Utrecht en we zijn nog op zoek naar een leuke plek om een hapje te eten. Dit zou ideaal zijn dus! duimen duimen duimen maar =)

 11. Emma

  Ik ben er afgelopen december geweest, een snel bezoekje aan vriendinnetje Leonie die er werkt(e) en het was goddelijk! De warme chocolademelk is ook fantastisch en de yoghurtjes vullen énorm dus het werkt ook prima als lunch. Het is dat Utrecht zo ver weg is, anders zou ik er vaker te vinden zijn.

 12. Jennifer

  Daar wil ik wel een keer een dagje voor naar Utrecht komen hoor! Jouw favoriet ziet er errrrrg lekker uit. En ja, hoezo heb jij altijd de leukste baantjes? Haha. Wel heel tof hoor, ik hoop zelf ook iets leuks te vinden in Groningen, wel lastig in deze tijd….

  Maar, ik doe dus mee! Hopelijk mag ik dan een keer zoiets lekkers komen proeven! Welke special mij het lekkerst lijkt? Ik zou vandaag kiezen voor Crazy Cookie, maar je zou me ook tevreden kunnen maken met Brownie Bango. Yum!

 13. Debbie

  Jee dat ziet er allemaal lekker uit zeg… En gezellig zo,n plek om te komen, en dan werk je er ook nog eens…

 14. Hillery

  Wat ziet dat er lekker uit zeg! Super mooie foto’s! Lijkt me leuk om een keer te proeven. Ik volg je en like de Facebook pagina’s! Leuk leuk leuk! X

 15. Magali

  Oh wat geweldig! Helemaal mijn plekje denk ik :) Moet ik maar eens naartoe gaan als mijn vriend volgend jaar in Utrecht woont. Ik vind je blog echt geweldig, ik volgde je al op Instagram maar nu ook hier!

 16. Jorian

  Weer iets leuks. Ik moet maar snel naar Utrecht gaan! of zoek je toevallig een buddy om een rondleiding door de stad te geven! krijg je er ook één in Leiden hihi! Liefs Jorian

 17. Hannah vD

  Wow, wat een superleuk én lekker plekje zeg! Ik kom vaak in Utrecht, maar ben er nog nooit geweest. Daar gaat zeker verandering in komen ;)
  Natuurlijk had ik je fb al geliked, en nu die van Yoghurt Barn ook!

 18. Anonymous

  Wauw! Dat is echt een 100% Loei Lekkere en super gave actie!
  Ik volg jou blog al een tijdje en nu ook via bloglovin, zodat ik niet iedere keer bij mn favorieten moet kijken. En de site van Yoghurtbarn heb ik een paar maanden geleden ontdekt. Vind het echt een super gaaf concept en baal er ontzettend van dat ik niet in (de buurt van) Utrecht woon. Ik zou ontzettend graag deze actie winnen zodat ik een ‘excuus’ heb om de rit van meer dan 100 km naar Utrecht te rijden om eindelijk eens bij Yoghurt Barn binnen te stappen! Ik wacht in spanning af..!

  Groetjes Marloes

  Ps. Dat is toch super dat je altijd van die leuke bijbaantjes hebt!? ;)

 19. Roxy

  Ik doe mee voor die winactie! Ik ben er al zo vaak langs gelopen (ik werkte een half jaar geleden bij het Janskerkhof, dus kwam er altijd voorbij), maar heb er tot nog toe niks gehaald. Tijd om daar verandering in te brengen! Die ‘high tea’ ziet ook echt zo lekker uit. Krijg je daar dan ook nog drinken bij of moet je dat apart bestellen? En ik kan op de site niet vinden wat ie kost, weet je dat soms?

  Ik ken je koffie-leer ervaring trouwens. Ik werk nu sinds November bij de nieuwe Bagels&Beans op de amsterdamsestraatweg als (voornamelijk) barrista en ik luste daarvoor ook geen koffie. Ik was ook echt alleen maar bekend met senseo en ‘drupjes’ koffie, haha. Vond het zo vies! Maar sinds ik het met vers gemalen bonen heb geproefd vind ik het heerlijk! En de latte art maakt het natuurlijk nog extra leuk. Herkenbaar dus!

  1. Haha leuk is dat he! Ik moet nog wel goed oefenen met mijn latte art hoor..
   Bij de high tea zit onbeperkt thee en nog een sapje (appel/appel-peer/appel-kers) en hij kost €17,50 p.p.
   Je kan er ook voor kiezen om ‘t met chocolademelk (hot choc spoons) te doen, dan is ‘ie €21,50 p.p.
   Hopelijk tot snel! ;-)

 20. Kiki

  Ik like jullie allebei en doe mee, ik volgde je al! :) Wat een leuk bijbaantje zeg. Liefs

 21. Superleuk! Ik wil er zo graag een keer heen sindsdien Yoghurt Barn mij is gaan volgen op Twitter. Ben gek op yoghurt, dus dit zou de hemel voor mij zijn! Komt er ook een vestiging naar Hoofddorp? Graag in de wijk Floriande! ;)

 22. Maura

  Mooie foto’s joh! Ik ga snel eens die favo van jouw proberen, mag jij ‘m maken :)

 23. Iris

  Dat lijkt me een heel leuk bijbaantje, het ziet er ook zo knus en leuk uit daar! Wauw, je hebt maar weer geluk :D Ik ben helemaal verliefd op de stijl, die leuke kommetjes en het letterbord (ik heb er gisteren één binnengekregen, like!). Ik gun de prijs iemand anders trouwens, dus ik doe niet mee met je winactie. Ik zou alleen maar heel veel koffie gaan drinken, dat is natuurlijk jammer van de yoghurt! Maar ik ga het in ieder geval onthouden voor als ik een keer in Utrecht ben.

 24. Marije

  Oh ik krijg hier echt water van in mijn mond! Wat leuk dat je daar werkt zeg! Het lijkt me een fantastische plek om lekker te ontbijten en om een high tea te nemen.

 25. Ik was laats met mijn vriend in Utrecht. We waren al op weg naar de trein en ik dacht nog ‘wat een leuk tentje’ maar ik liep door met het idee, datbkomt de volgende keer wel. En nu…..ik heb spijt! Watbziet dat er giga lekker uit! Ik doe mee aan je winactie! Leuke manier om toch eens binnen te lopen :-) ik heb de pagina’s geliked. En volgen deed ik al :-) liefs

 26. Roxanne

  Ik hoor er steeds van alles over, ik woon in Utrecht en toch ben ik er nog niet geweest… toch eens doen dus!!

 27. MRSKA

  Oooh, hier was ik al een aantal keren langs gelopen en vol nieuwsgierigheid heb ik naar binnen gekeken. Volgende keer uitproberen!

 28. Pas

  Het ziet er heerlijk uit! Ik ben dol op yoghurt :) natuurlijk wil ik ook graag meedoen met de verloting, ik volg je al op blogspot en bloglovin alleen heb ik geen facebook account. Ik hoop dat ik alsnog kans maak want het lijkt me hartstikke leuk om te winnen!

 29. Jacolien

  Oh my, I am SO in!
  Dit klinkt echt als een plek waar ik zeer gemakkelijk verslaafd aan kan raken!
  Bedankt voor het delen!

Geef een reactie