Life lately: February

Het is alweer ruim een maand geleden sinds ik jullie een persoonlijke update gaf, tijd voor een nieuwe ‘Life lately’ dacht ik zo! Afgelopen maand stond het bloggen vrij centraal in mijn leven en ben ik daar ook veel mee bezig geweest.
Ik hielp Maura met het opzetten van haar blog, had met haar gezellige kook/blog middagjes (zie hierboven een foto van ‘achter de schermen’ van zo’n middag ;-)) en zag mijn bezoekers- en volgersaantallen enorm groeien! En als laatste natuurlijk de nieuwe layout, waar ik heel erg blij mee ben (en jullie geloof ik ook?).
Op dit moment ben ik dan ook druk bezig met het uitzoeken van eigen hosting en alles wat daar bij komt kijken. Spannend, maar ook erg leuk!
Lees verder voor een overzicht in foto’s, filmpjes e.d. van mijn afgelopen weken.

Translation: A little recap of the past couple of weeks. February has been a busy but fun month, where I changed my blog layout and gained a lot of followers. Read on for more pictures.Allereerst even dit. Wauw wat is dit gaaf! Ik vind het nog steeds ontzettend bizar dat zoveel mensen dagelijks op mijn blog kijken en reageren. Ook de facebookpagina tikt bijna de 500 aan, heel bijzonder. De afgelopen tijd probeer ik wat meer persoonlijke dingen te posten en ik merk dat jullie daardoor ook meer en uitgebreider reageren. Leuk om ook een beetje de personen achter de reacties te leren kennen!
Inmiddels zijn er alweer bijna 50 BL volgers bij en de teller blijft maar oplopen.. echt tof! Heel erg bedankt voor al jullie dagelijkse bezoekjes, hopelijk vinden jullie ‘t nog steeds leuk hier. Mocht je nog een leuke suggestie hebben of je juist ergens aan storen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Dan nog iets wat ik Heel Erg Tof vond: persoonlijke berichtjes van Yvette van Boven en Karin Luijten! Wauw! Ja ik weet het, dat zijn ook maar gewoon mensen maar ik was stiekem super trots dat ze mijn blogje gevonden hadden. Yvette reageerde op twitter op de kookboekreview die ik over haar boek Home Made Mini schreef. Vervolgens zag ik dat Karin (van Koken met Karin) op het artikel zelf had gereageerd. Super leuk toch?

5 februari ging ik met mijn broer en schoonzusje naar het concert van Passenger, in Tivoli. Het was erg tof en heel leuk om weer eens een live concert mee te maken. Hierboven een stukje van ‘Holes’, mijn lievelingsliedje dat hij als toegift speelde. Het complete verslag van het concert vind je hier
Ergens halverwege februari droeg ik dit een keer. Streepjes shirt en blousje van Pull&Bear, Zara jeans en Sacha Pistol boots. Ik plaats eigenlijk nooit (meer) outfitfoto’s, de laatste keer dat ik een overzichtje liet zien was in juni (klik). Is dat iets wat jullie leuk vinden om te zien? Bijvoorbeeld in deze maandelijkse overzichtjes? Of zoals ik eerder al deed, 1 post met een overzicht van een heleboel outfits? Laat maar horen, dan zal ik proberen vaker stil te staan bij wat ik draag ;-).
De zon liet zich gelukkig steeds vaker zien en met mijn kleurrijke kamer waan je je dan snel in de Lente. Het is inmiddels al Maart, meteorologisch gezien dus Lente. Vorig jaar eind Maart was het al warm genoeg om lekker buiten te eten, en organiseerde ik zelfs een high tea! Als ik die foto’s weer zie dan krijg ik zo’n zin om ‘buitenfeestjes’ te geven.. Fingers crossed, hopelijk kan het snel weer!
Hier zie je nog een achter de schermen foto van het Rucola-Spinazie soep recept met home made focaccia’s. Lekker dat ‘t was! Samen koken is zo gezellig!

Afgelopen maand zag ik ook Django Unchained in de bioscoop en wat is dit een GOEDE film! Wauw! Hoewel Quentin Tarantino films nogal heftig kunnen zijn, en er in deze film ook wel wat obscure scènes zaten was hij vooral heel erg goed en zelfs grappig! De film duurt 3 uur, en blijft ook 3 uur lang boeiend. Waar voor je geld dus.

Afgelopen week at ik met oude commissiegenootjes bij een Ierse pub in Utrecht (Mick O’Connells is vast wel bekend onder de Utrechtenaars). De kaart is niet bijzonder (voornamelijk burgers) maar de frietjes zijn zo ontzettend lekker! En het is er gezellig, ook leuk om een drankje te doen met vrienden.

En ik sluit af met een stukje van de allerlekkerste cheesecake die er is: die van Sid en Liv! Ga nooit weg uit Nijmegen zonder deze cheesecake geproefd te hebben!

Maart wordt weer een leuke en drukke maand. Komend weekend zit ik in Rotterdam, en eind Maart ga ik met mijn vader naar Mumford and Sons. Tussendoor hoop ik mijn blog om te zetten naar eigen hosting, weer veel met vriendinnen af te spreken én ik hoop heel erg hard dat de eerste rokjesdag een feit wordt. Fingers crossed!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Marlies

  Fijn overzichtje! :) Omdat ik je overal al volg (nee, ik ben geen stalker) heb ik alles wel meegekregen. Maar toch leuk om er wat meer tekst en uitleg en een persoonlijke noot bij te lezen!

 2. Suzanne

  Wat een leuke foto’s en die typemachine! Ik ben ook zo blij met die van mij!

 3. Nicole

  Altijd leuk om weer even een sneak peak in je leven te doen :) Zo te zien heb je hele leuke weken achter de rug gehad. En ik vind het wel leuk om eens wat vaker outfitsposts te zien :)

 4. Stephanie

  Leuke foto’s, altijd leuk om een kijkje te nemen in het leven van een blogger!

 5. Leuke post! Vind het ook leuk om meer outfits te zien, misschien inderdaad veel outfits in een post? Afgelopen zomer ben ik één keer bij Sid en Liv geweest (schande eigenlijk, woon in Nijmegen en ben er pas één keer geweest!) Had toen de noodlesalade, die was echt heerlijk. Binnenkort dan toch eens terug om de cheesecake te proberen;)

 6. Jorian

  Leuk mumford&sons! Ik ga er ook heen, alleen dan in Antwerpen!

 7. Lara

  Wat een leuke post! Super om te lezen wat je allemaal gedaan hebt deze periode en vooral leuk wat je aankomende weken allemaal gaat doen! ik ben benieuwd naar je volgende posts! X

 8. Nanda

  Wat leuk, zo’n kijkje in je leven :) En af en toe een outfit post vind ik erg leuk hoor! Krijg ik meestal ook weer inspiratie van!

 9. ziensjen

  Persoonlijke post vind ik altijd ontzettend leuk om te lezen, en ook foto’s van outfits doen het goed bij mij ;) Op deze manier zie ik wat andere meiden dragen en kom ik op kledingstukken of combinaties waar ik zelf nooit op zou komen!

 10. Sofie

  Leuk om te lezen! Gaaf dat je naar The Passenger bent geweest :)

 11. Maura

  Super leuk allemaal zeg! Heel lief dat je tussendoor de tijd hebt gehad om mij te helpen met het opzetten van mijn blog. En natuurlijk de kookmiddagen, daar moeten we echt een ritueel van gaan maken!

  Ik heb die cheesecake serieus nog nooit gehad: goede reden om weer eens naar Nijmegen te gaan. En natuurlijk zie ik zo nu een dan graag een outfit van jou, hopelijk gauw met blote benen.

 12. Jennifer

  Succes met het omzetten naar een eigen domein! Ik ben heel blij dat dit me allemaal bespaard is gebleven omdat ik in het begin al vrij snel over ben gegaan en min of meer met een schone lei weer begonnen ben. Hopelijk gaat het niet zo moeilijk en ben je snel over!

 13. Masha

  Heerlijke update! Echt gefeliciteerd met al je nieuwe mijlpalen!

 14. Fleur

  Leuke post!
  En je mag zeker trots op je blog zijn, heerlijk om te lezen en te bekijken:)!

 15. Vief

  Nice post! En haha, rokjesdag, dat is een ding. Ik vergeet dat altijd. Gek ding. ;D Hopen dat het snel kan in NL dan!

 16. Leuk overzicht! Inderdaad leuk om iets persoonlijks te zien op je blog, dat maakt het echt jouw eigen online plekje:) En zeker weten: Django is een geweldige film! Lang niet zo’n goede film gezien!

Geef een reactie