Life lately: March

Pfoe wat vliegt de tijd.. ik kan me nog herinneren dat ik in januari nog zei dat het al bijna februari was, en dat februari slechts 28 dagen duurt en dan is het alweer maart! Inmiddels is maart alweer voorbij.. helaas blijft de lente waar ik zo op had gehoopt weg, maar ik probeer positief te blijven. Ik mag ook niet klagen, want over drie weken zit ik lekker een paar dagen in Málaga, waar het dan hopelijk 25+ graden is.
Afgelopen maand was druk, vandaar ook het gevoel dat de tijd zo vliegt. Sinds maart blog ik dagelijks en merk ik ook dat ik veel meer met bloggen bezig ben. Super leuk vind ik het!
Dit keer heb ik geprobeerd om wat foto’s toe te voegen die je nog niet gezien hebt op andere social media, zodat het ook nog een beetje nieuw blijft ;-)

Translation: Woah.. March is almost over! Time really flies, but I don’t really care because it’s still freezing cold here. I rather skip these weeks until spring really arrives here. Today a little overview of my past weeks.Begin deze maand ging ik met mijn moeder een weekendje naar Rotterdam. Ik had hier erg naar uitgekeken, maar het was zo ontzettend koud! Harde wind, sneeuw en gevoelstemperatuur van -10. Tja, op gegeven moment zijn we toch maar weer naar huis gegaan, we komen wel weer een keer terug als het weer wat beter is. Ik heb gelukkig wel nog wat leuke hotspots kunnen ontdekken, en wellicht komt er nog een beknopte cityguide!

Gelukkig brak later die week toch nog het zonnetje door, en: aardbeitjes! Ik ben dol op aarbeien en ik ben zo blij dat ze er weer zijn. Bij mijn Turkse groenteboertje kocht ik een volle doos voor slechts €1,50!

Toen mijn internet er een dagje uit lag, besloot ik te gaan bloggen in de Yoghurt Barn. Is een van jullie er al langs geweest? Oh en willen Brechtje Goorts en Patricia Kuipers nog even een mailtje sturen? Anders moet ik helaas nieuwe winnaars kiezen voor de winactie..

Mijn vader moest op een doordeweekse dag in het UMC zijn, en stelde voor om samen te eten. Uiteindelijk besloten we Chinees af te halen omdat we daar heel veel zin in hadden, en eenmaal bij de Chinees stelde mijn vader voor om daar te eten (‘dan heb je niet zoveel afwas!’). Haha, beetje gek wel want ik had nog nooit bij een afhaal Chinees gegeten (wel bij een wokrestaurant). Maar het was eigenlijk heel gezellig en knus met al die schaaltjes. ‘s Avonds hebben we gelijk de citytrip voor mijn verjaardag geboekt, en het is Stockholm geworden!

Vorige week woensdag vertrok ik samen met Maura naar Groningen, voor de Sostrene Grenes bloggersavond. Omdat Groningen nogal een uithoek is voor ons, besloten we er een leuk dagje van te maken. We lunchten bij Puur, liepen wat door de stad (en waren onder indruk van de mooie gebouwen en schone straten!), dronken thee en aten worteltjestaart bij PS! en eindigden bij Mr. Mofongo. Het was een super gezellige dag!

De vorige keer vroeg ik of jullie het leuk vonden om vaker outfitjes te zien, en het antwoord was ja! Helaas vergeet ik vaak foto’s te maken, dus zie hier het resultaat van maart (waarin ik toch wel elke dag kleren aan had!). 
Ondanks de kou besloot ik al wat voorjaarsaankoopjes te doen, en kocht ik deze mooie parka bij New Look. Het is nu nog veel te koud om hem te dragen, maar hopelijk komt daar snel verandering in. Ook de sweater kocht ik bij New Look, ik krijg nooit genoeg van dit soort truitjes. Ik kreeg trouwens 20% studentenkorting, komt die studentenpas toch nog van pas ;-) Oh, en deze mooie tas van H&M! Bovenste stuk is van suede, onderste stuk van nepleer maar hij is van geweldige kwaliteit! En dat voor slechts €20!
Mijn verzameling glazen flesjes en potjes, die inmiddels alweer iets groter is. Wel handig, werken in de horeca ;-). Zodra het straks lekker weer is zet ik deze buiten, met bloemetjes of waxinelichtjes erin.
Bij de Hema (zowel in Utrecht als in Nijmegen) spotte ik de kaartenrekken weer! ‘Hema Kaartenrek’ is zo ongeveer het meest gebruikte zoekwoord om op mijn blog te komen, dus blijkbaar zijn er nog veel geïnteresseerden. Ik heb het rek zelf ook, en hij kost slechts €11. Rennen naar de Hema dus!
Afgelopen maand was ik veel in Utrecht, maar op gegeven moment mis ik thuisthuis dan wel. Vooral de beestjes! Ondanks de afschuwelijke kou en harde wind vorige week moest ik toch even met de hondjes wandelen. Door de wind kun je haast niet zeggen of je Bor hierboven nou naar ons toe of van ons af rent ;-)
Bloggen en ondertussen knuffelen met Pip :-)
Mijn ID kaart is al jaren verlopen, en eind deze maand is ook mijn paspoort ‘over datum’ dus moest ik er toch maar aan geloven. Ruim €50 lichter door pasfoto’s en een nieuwe ID kaart..  Oh, en ik probeerde stiekem nog te lachen, want wat zijn pasfoto’s eigenlijk stom!
Afgelopen week kwam eindelijk mijn DIY word banner binnen! Ik bestelde hem op eennieuwavontuur.com, maar hier zijn ze vrijwel altijd uitverkocht. Ik moet nog even kijken wat ik met die witte muur wil, ik heb nog een mooie landkaart en een prikbordje/krijtbordje maar ik weet nog niet hoe ik het wel hebben hangen.
Met Maura bakte ik afgelopen week een bananenbrood. Super lekker en het is zo leuk om samen te koken en te bloggen. Ik kijk altijd uit naar onze dagjes samen :-). De eerste foto is ook door Maura gemaakt! Ik moet nog even kijken hoe ik dat idee ga uitwerken, wellicht dat ik een keer een mooie plek kan zoeken en daar de foto opnieuw maken. Dan kan ik hem misschien als header gebruiken!
Gisteren werkte ik weer een dagje bij Sid en Liv, wat begin deze maand verbouwd is. Zie hier de nieuwe winkel! Mooi he? 
En gisterenavond ging ik gelijk door naar Amsterdam, naar Mumford and Sons! Samen met mijn vader ging ik naar het concert en het was ZO GAAF! Ik wilde het mijn vader niet aan doen om helemaal vooraan te staan, maar eenmaal binnen bleek dat het helemaal niet zo druk was en stonden we uiteindelijk 10 meter van het podium af. Echt geweldig, wat een sfeer!! De foto’s zijn wat uitgezoomd, in het echt kon je de snaren van de gitaar tellen. Hier komt nog een stukje over, want dit was zo geweldig! Maar hier alvast een kleine impressie: White Blank Page door Mumford and Sons.

En voor vandaag natuurlijk iedereen een fijne Pasen! Ik heb net een eitje op, maar doe verder niks bijzonders meer. Hopelijk zitten jullie nu allemaal lekker aan de worteltjestaart en bananenbrood ;-).
Zo.. en dat was maart! Extreem lange post zo haha! Voor april staan ook weer een heleboel leuke dingen op de planning. Zo komt er binnenkort weer iemand foto’s van mijn kamer maken, heb ik een afspraak met een mediabureau, en waar ik me het meest op verheug: 5 dagen Málaga! Hopelijk wordt het voor die tijd hier ook wat mooier weer.

Nog een ding waar ik even op terug wilde komen: in de vorige post was ik zo blij dat ik de 700 Bloglovin volgers had gehaald, inmiddels heb ik er bijna 1000! Wow! Super bedankt, echt heel erg tof. Waar komen jullie allemaal opeens vandaan? Mocht je me net zijn gaan volgen, dan ben ik benieuwd hoe je mijn blog hebt ontdekt.

Ik ga nu lekker Mumford and Sons luisteren, thee drinken en blogjes schrijven. Fijne dagen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 36 reacties

 1. Jorian

  COncert was geweldig he? Ik ben er ook geweest alleen dan in Antwerpen!

 2. Pebblyn

  Ik ging ook naar M&S kijken in Antwerpen! Wij stonden wel helemaal vooraan, en dat was ook wel de moeite :) Hopelijk komen ze snel terug!
  Die gepersonaliseerde woordenslingers zijn ook super :D

 3. veerlez

  Wat een ontzettend uitgebreide post, heerlijk! Maar daardoor weet ik nu op het end niet meer wat ik allemaal wilde reageren ;) Ik vind je outfits enorm leuk, wat heb je een leuke smaak! :)
  Waar zit ‘jou turk’? Ik ben op zoek naar een goeie turk waar ik ook lekker goedkoop dingen kan kopen :)
  & ik ken Sid en Liv helemaal niet, waar zit dat? Misschien moet ik dan toch maar vaker de stad in!

  & ik herken wat je zegt over het elke dag bloggen, ik ben daar ergens afgelopen maand ook een beetje mee begonnen! Je gaat anders naar dingen kijken, bent er veel meer mee bezig! Ik vind het heerlijk!

  1. Mijn ‘turk’ zit in Kanaleneiland zuid. Maar in kanaleneiland heb je geloof ik veel goedkope en goede turken.

   Oh en Sid en Liv zit in Nijmegen! Als je de zoekfunctie op mijn blog gebruikt vind je meer stukjes daarover (en dus meer foto’s).

 4. Jennifer

  Oh, wat baal ik nog dat ik geen kaartjes voor Mumford and Sons heb kunnen bemachtigen. Mooi concert geweest zo te zien! En die banner, hihi, die is ook naar mij onderweg, maar dan in andere tekst. :):)

 5. Anne

  Leuke post met al die foto’s! Die wordbanner, ben ik ook helemaal fan van! Zo leuk dat je zelf de banner samen kunt stellen. Vind je zwart/witte jurkje leuk. En wat een lekker eten komt er voorbij… Jammie!

 6. Ziza Zipper

  Wat ziet Sid en Liv er gaaf uit zeg! Heel mooi <3
  en wat leuk dat je toch nog een klein glimlachje op de ID foto hebt gekregen.. je doet toch vaak een paar jaar met zo’n kaart :)

 7. Bibi

  Een mooi overzicht van de maand maart… M&S, ik kende ze niet… de moeite waard om te gaan luisteren zie ik alwel :o) en de banner, ook bij mij favoriet… in zwart en multi color ligt hij hier (ook via een nieuw avontuur trouwens)… fijne pasen!

 8. Jij ook een fijn Pasen! Ik ben denk ik één van de personen die je pas is gaan volgen, en om eerlijk te zijn weet ik niet precies meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen, volgens mij stond je in iemands leeslijst als ik me niet vergis:p (en daar heb ik dus op geklikt:p). Leuke post dit! En een mooie jurkje heb je aan, dat zwart witte! Ook die blauwe is leuk trouwens, staan je goed!

  1. eh, sorry, ik wil toch even iets corrigeren: mooie jurkje moet natuurlijk mooi jurkje zijn.

 9. Eli serd.

  Wauw! Ik ben nog helemaal aan het nagenieten van gisteren! Wat een geweldig concert :) Haha!

 10. Joepie! Ik heb gratis yoghurt gewonnen!
  Ik heb je een mailtje gestuurd via ‘contact’

 11. Kiki

  Wat een leuke foto’s! Gaaf dat je naar Mumford and Sons was :) liefs

 12. Mauranne

  super foto’s en ik was ook naar mumford en sons! Het optreden was echt geweldig!

  fashionate

 13. Naomi

  Pip is lief!!

  En de Yoghurt Barn is zo chill. Nog maar één keer geweest in Utrecht omdat ik WiFi nodig had, maar nu wil ik weer!!

 14. Ice Pandora

  Super nice recap! Wat leuk dat je
  naar Stockholm gaat c: Je jurk
  met tribal-achtige prints is
  mooi!

  xx

 15. Patricia

  Wat een leuk overzicht, ik vind het hemarekje leuk ga eens kijken of ze hier in de buurt ook zijn. Dan wil ik mijn foto’s erin gaan zetten

 16. Roxy

  Gisteren ben ik eindelijk eens bij de yoghurt barn langsgeweest en heb een Brownie Bango met hangop gegeten. Wat on-wijs lekker. Dacht stiekem nog je misschien te spotten, maar helaas haha. En ik snap je potjes hoarding trouwens, op mijn werk ben ik ook alle jampotten aan het sparen. Er staan nu 40 gele rozen in een mega augurken pot, zo fijn. Zulk soort updatejes zijn leuk trouwens!

 17. Janne

  Wat had je een mooie plaats bij het concert van Mumford & Sons! Ze zingen echt geweldig zeg. Oh, dat van de yoghurt barn ziet er zo lekker uit, wil er echt eens langs :)

 18. Simone

  Leuke outfitjes allemaal! Wat gaaf dat je naar Mumford & Sons geweest bent! :)

 19. Maura

  Leuk zo al die foto’s op een rijtje! En ik vind het ook heel leuk om met jou te bloggen :)
  Echt jaloers dat je naar Mumford & Sons was, zooo mooie muziek!

 20. Roxanne

  Wat een leuke foto’s. Ik vind dat bij anderen altijd erg leuk om te zien maar zelf vergeet ik gewoon om foto’s te maken en dan heb ik nooit echt wat om te laten zien! :P

 21. ziensjen

  Echt ontzettend leuke foto’s, vooral je outfitfoto’s vind ik erg leuk, je stijl spreekt me heel erg aan :)

 22. Zeker een lange post, maar wel leuk om te lezen! €1,50 voor aardbeien is een goede deal, ik betaal er altijd veel meer voor (en koop ze vaak). Toch maar eens zoeken naar een betere deal (markt, toko ofzo) Leuk dat je dat soort dingen met je vader doet trouwens! Fijn om zo’n goede band met elkaar te hebben =)

 23. Ophélie

  Jij bent altijd zo leuk druk bezig he! Die yoghurt met aardbeien ziet er echt heerlijk uit, denk dat ik dat ook eens ga doen. Ik vind ook dat je een geweldige kledingstijl hebt – vanwaar komen dat blauwe jurkje en dat zwartwit geprinte jurkje? Want ze zijn echt prachtig en ik zoek mooie jurkjes maar ik vind er nooit, dus misschien kan jij helpen haha :)

  1. Haha thanks! Het blauwe jurkje is van Primark, maar wel al van September ofzo.. die andere heb ik net nieuw, van H&M!

 24. Dagmar

  Hele leuke post! En wat een leuke dingen heb je gedaan allemaal, echt tof! Ooooh ik hou zo van aardbeien, ik kan niet wachten tot ze weer wat goedkoper worden zodat ik meteen flink kan inslaan ;)
  Stiekem ben ik best wel jaloers dat je naar Mumford & Sons bent geweest… ze zijn echt heel goed inderdaad! Helaas was ik net te laat met kaartjes kopen :)

 25. Anouk

  Wat een fijne foto’s! Vind de bovenste foto van jou erg gaaf. Hangt de slinger voor het raam zodat iedereen het kan zien, hihi;)!? Die doosjes aardbeien zien er ook goddelijk uit… die zou ik iedere dag wel kunnen eten.

Geef een reactie