Love: Stickygram

Een tijdje geleden ontdekte ik iets superleuks: Stickygram. Voor slechts $14,99 (inclusief verzending) kun je hier je eigen magneetjes bestellen, met daarop jouw instagram afbeeldingen! Hoe leuk is dat? Als echte instagram fan moest ik dat natuurlijk proberen. Ik bestelde donderdag een setje, en maandag werd het al keurig afgeleverd.

Lees verder voor een korte review én een kortingscode!

Translation: I recently discovered Stickygram, a website which turns your instagram images into lovely little magnets! And just for $14,99, shipping included. Read on for a short review and a discount code!

Zo kreeg ik mijn magneetjes geleverd: netjes in een vierkante envelop. Lekker dun, past dus in elke brievenbus. Ik bestelde mijn magneetjes donderdagavond, en hoewel ze erop wijzen dat verzending tussen de 7 en 12 dagen kan duren, ontving ik mijn magneetjes al op maandag.

En zo zien ze eruit! 9 magneetjes op 1 vel, die je zelf nog dient los te ‘scheuren’. Dit gaat heel gemakkelijk, een keer vouwen en ze zijn los van elkaar. Ik vond het nog best lastig om slechts 9 foto’s te kiezen, maar uiteindelijk zijn het deze foto’s geworden.

Een leuk idee is misschien ook om een bepaalde tekst (bijvoorbeeld ‘TO DO’) te fotograferen en hiervan een magneet te laten maken. De magneetjes zijn vrij dun, maar houden wel een papiertje op z’n plaats op de koelkast. Ook de kwaliteit van de foto’s is gewoon goed, ze hebben een matte afwerking wat ik zelf altijd erg mooi vind.

De magneetjes zijn ongeveer zo groot als een washi tape rolletje, prima formaat als je het mij vraagt. Zelf magneetjes aanmaken gaat heel gemakkelijk: ga naar stickygram.com, log in met je instagram account (dit is veilig en wordt alleen gebruikt voor het maken van de magneten) en kies je foto’s. Als je een selectie van 9 foto’s hebt gemaakt vul je je adresgegevens in en betaal je via paypal of credit card. Je kunt meerdere vellen per keer bestellen, met verschillende afbeeldingen of vellen met dezelfde afbeeldingen. Bestellen gaat trouwens ook heel gemakkelijk via je smartphone!

Ik ben er echt super enthousiast over en ga er zeker meer bestellen! Leuk voor op de koelkast/magneet borden, maar ook leuk om weg te geven als cadeautje. Nog leuker: met de code ‘FRIENDK32L’ ontvang je $2 korting. Voor een velletje met 9 magneten inclusief verzendkosten betaal je dan nog slechts $12,99, wat neer komt op ongeveer €9,95. Mooi prijsje toch?

Translation: Use code ‘FRIENDK32L’ to receive $2 off of your order at stickygram.com

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Mi Joya

  Hier nog een happy customer!! Ik bestelde ook al een paar keer een vel en vind ze ook super!! Mooie kwaliteit en zoals je zegt ook een supercadeautje voor vrienden!
  Ik denk dat ik maar eens gebruik ga nemen van die code :)

 2. Nanda

  Oh dat ken ik! Heb alleen nog nooit daadwerkelijk wat besteld, twijfelde of het goed zou gaan en mooi zou worden dus was al opzoek naar een andere oplossing. Maar dat hoeft dus niet :D Leuk!

 3. Kiki

  Leuk! Jammer genoeg heb ik alleen geen instagram op mijn mobiel. Liefs

 4. Jennifer

  Ik vind dit dus echt ontzettend leuk hè! Ik schreef er rond oud en nieuw ook al over, maar kon toen echt niet kiezen welke foto’s ik zou willen. Ik zou het nu nog niet weten overigens, maar ik wil er wel graag een aantal bestellen .. ooit.

 5. Tessa

  Ziet er leuk uit! Jammer dat mijn gsm nog niet zo technologisch is hahaha.

 6. Vief

  Ja leuk! Wist al dat dat zo mooi en goed werkt… En ook leuk van die To Do tip! alleen heb ik niks magnetisch :’] Hopelijk in de toekomst!

 7. Joyce

  Leuk die magneetjes! Alleen hangt mijn koelkast nooit zo vol haha!

 8. Anne

  Wat een tof idee! Het lijkt me echt super om je instagram foto’s zo allemaal op je koelkast te kunnen hangen, of inderdaad op een magneetbord. Kan je ook andere foto’s uploaden eigenlijk?

 9. Olga

  Staat tussen mijn favorieten, ik vind dit een heel leuk idee!

 10. liefsswaen

  Wat een leuk idee! Helaas kan ik nooit wat met magneten, niets in huis waar ik ze kan opplakken. Maar het ziet er echt heel erg leuk uit!
  Liefs, Swaen

 11. lita

  Dat is wel echt heel leuk! ga ik zeker eens proberen !

 12. Sanne

  Wat leuk! Als ik wat meer leuke foto’s op instagram heb staan wil ik er zeker een paar als magneet afdrukken, het geeft zo’n leuk bijna vintage effect. En het leukste aan instagram foto’s is dat ze bijna altijd wel spontaan gemaakt zijn :)

 13. RAE

  Dit is echt heel erg leuk om (mezelf) cadeau te geven! Super leuk concept! :) Beetje jammer dat ik in mijn studentenkamertje nergens een plek heb waar ik magneten kan ‘plakken’…

Geef een reactie