Søstrene Grene: shoplog & giveaway

Natuurlijk heb ik woensdag ook wat dingetjes gekocht bij Søstrene Grene, hoe kan het ook anders. Daarnaast kregen we ook nog een goodiebag mee, dus bepakt en bezakt ging ik weer naar huis. 
Meestal plaats ik shoplogs alleen op mijn facebookpagina, maar vandaag een speciale uitzondering. Ik heb namelijk ook wat dingetjes extra geshopt, om te verloten onder jullie! Zelf was ik zo benieuwd naar Søstrene Grene, en ik kan me voorstellen dat er onder mijn lezers ook mensen zijn die graag wat leuke Søstrene Grene spulletjes willen hebben maar waarvoor de reis naar Groningen te ver is.
Lees dus verder om te zien wat ik shopte en mee naar huis kreeg bij Søstrene Grene, én wat ik voor jullie kocht (en hoe je kans maakt op dit pakketje).

Allereerst de goodiebag, dit was het gevulde canvastasje. De zwarte tas zat ook in de goodiebag, erg handig want zo kon ik mijn spullen mee naar huis vervoeren. In de goodiebag onder andere kabouter servies (tja.. ik had persoonlijk wat anders in een goodiebag gestopt haha!), een groot hol paasei (?), servetten,2 glazen mokken, een zakje verse thee (ik had sinaasappelschilletjessmaak), sandelwoodzeep, een hartjes punch en een hartjes theezeef, velletjes design papier, dropjes en zoethout!
Ik ben misschien nog wel het meest blij met het zoethout, brings back memories haha. Super leuk om zo’n tasje mee naar huis te krijgen, ook het theezeefje en de thee komen goed van pas.

En dan mijn eigen koopjes! Ik was vooral benieuwd naar het melamine servies, en hier heb ik ook wat van ingeslagen. Leuke gekleurde bekers, een gele kom, 3 mintgroene schaaltjes (voor dipsausjes?) en nog een mini mintgroen schaaltje en vier melamine lepels. Super leuke kleurtjes hadden ze!
Daarnaast een mintgroene theedoek, een lavendelzeepblok voor mijn vader, mango- en zomervruchtenthee, een hoofdmassageding (ik wilde altijd al zo’n ding maar vond het zonde om er geld aan uit te geven. Deze kostte slechts 1,72!), Celestal thee, theezakjes, een mooie fles, cocktailrietjes, 2 kaarten en designpaper. Oh, en een frambozenlolly voor 8 cent (en die is helaas al op ;-))!

En dan wat ik voor jullie heb meegenomen: een zakje zomervruchtenthee (licht zoet met hibiscus, stukjes appel en rozenbottel), 2 kaarten, een blik met manillatags met leuke printjes en een lolly. Een klein pakketje om je te bedanken voor al je bezoekjes en leuke reacties op mijn blog!
Meedingen naar dit prijsje gaat zo: zorg dat je mijn blog volgt via Bloglovin en mijn facecbookpagina liket. Laat in een reactie weten dat je meedoet, daarbij zou ik het ook leuk vinden als je erbij vertelt hoe je mijn blog ontdekt hebt. Dit heeft verder geen invloed op je winkans, ik vind het gewoon erg leuk ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 69 reacties

 1. Ashleey

  Super mooie aankoopjes en tuurlijk doe ik mee aan je winactie!! Ik volgde je al op bloglovin’ en ik heb je zojuist geliked op fb. Hoe ik jouw site heb gevonden, weet ik niet meer. Hij sprak mij aan ik denk viavia maar geen idee sorry.

 2. Nine

  Wat een fantastische winkel is dat toch ook he :D Mijn zus woont in Noorwegen, waar de winkel al wat langer bestond, en iedere keer als ik haar bezoek, gaat de halve winkel mee :p Ze stuurde me een keer zo’n groot paasei en ik had dezelfde reactie als jij, namelijk: ?? Mijn zus legde toen uit dat dat een Scandinavische paastraditie is, een beetje zoals wij surprises hebben bij Sinterklaas. Meestal doen ouders dit voor hun kinderen, maar je kan het ook prima zelf doen ;) Dat ei wordt dan helemaal gevuld met (paas)snoep wat in aanloop naar Pasen wordt opgegeten (of in één keer natuurlijk ;)). Ik zou zeggen: vullen dat ding ;)

 3. Ik doe mee, ik heb je blog ontdekt toen ik bij bloglovin gewoon ging zoeken op zoekwoorden zoals preppy nerdy en spring , toen vondt ik jouw geweldige blog. Je hebt echt volledig mijn stijl dus daarom ben ik super blij dat ik deze blog gevonden heb
  Xoxo chy

 4. Ik doe mee, ik heb je blog ontdekt toen ik bij bloglovin gewoon ging zoeken op zoekwoorden zoals preppy nerdy en spring , toen vondt ik jouw geweldige blog. Je hebt echt volledig mijn stijl dus daarom ben ik super blij dat ik deze blog gevonden heb
  Xoxo chy

 5. Josianne

  Wat heb je leuke dingetjes geshopt :) Vooral dat servies vind ik echt ontzettend leuk! Al zou ik dat er bij m’n vriend echt nooit doorheen krijgen haha. Ik volg je op zowel Bloglovin’ en Facebook. Volgens mij heb ik je blog leren kennen via het EllegirlForum, al weet ik dat niet meer helemaal zeker. Wat ik wel zeker weet, is dat ik je blog echt ontzettend leuk vind om te lezen en dat je echt goede en leuke foto’s maakt.

  M’n emailadres is: josianne @ itsalovely day . nl

 6. Jantine

  Leuk, ik doe graag mee! Ik ben op je blog gekomen via een andere blog of via Twitter denk ik. Ik volg je al een tijdje, en ik vind dat je een leuke stijl hebt en er leuk over schrijft!

 7. Dat grote paasei en dat kabouterservies snap ik ook niet helemaal. Misschien kun je daar iemand uit je omgeving mee blij maken..? Leuke dingen heb je gekocht zeg! Dat servies vind ik erg mooi, lekker vrolijk (uitkijkend naar de 1e diners buiten in de tuin) en die grote fles vind ik ook erg gaaf.
  De winactie..: leuk leuk leuk! Natuurlijk doe ik mee! Ik like je FB al en volg je via Bloglovin. Ik geloof dat ik je blog via yourlifestyleguide hebt ontdekt, óf omdat het één vd grotere is en ik die bij de topblogs zag staan bij Bloglovin (weet het niet meer precies, is al een tijd geleden). Ik vind je blog in ieder geval super leuk! Altijd leuke en gevarieerde posts =) (danielleschluter@gmail.com)

 8. Ik durf niet meer te zeggen hoe ik op je site ben gekomen.. Laten we stellen tijdens het rondzwerfen op blogs hihi. Ik volg je via bloglovin en heb je pagina net geliked!

  Super winkel lijkt me.

 9. Maaike

  Oh leuk, ik doe mee! Ik volg je via bloglovin en like je fb pagina al :) Ik weet eigenlijk niet hoe ik bij je blog ben gekomen, hij was er gewoon opeens en ik was (en ben!) er weg van :)
  x

 10. Marinthe Bos

  Wat een leuke winkel zou er meteen heen gaan als Groningen niet zo ver weg was! Ik doe mee! Ik volgde je al via Facebook en bloglovin. Ik kwam bij je andere blog a flood of memories door het flow winterboek. Via die blog ben ik hier gekomen!

 11. Anouck Plume

  Oh die winkle is echt zo leuk! Zo jammer dat hij helemaal in Groningen ligt! Pfoe, hoe ik bij jouw blog kan kan ik me niet eens meer herinneren! In ieder geval was jouw blog wel de eerste waar ik verliefd werd op post sturen en het zelf ook ging doen, haha! Ik doe ook mee! :)

 12. Britt

  Leukleuk, ik doe graag mee! Volg via bloglovin’ en facebook. Ik weet niet meer hoe ik ooit op je blog terechtkwam, waarschijnlijk via-via. Je bent wel een van de blogs die ik al het langste volg en nog steeds met plezier lees! :-)

 13. Margrietvw

  Ik doe ook mee, leuk! Ik heb je blog ontdekt via Pinterest, toen ik zocht naar leuke plaatjes van snail mail:-) Ik volg je via Bloglovin’ en like je facebookpagina. Ik vind je site echt super, vooral omdat je zoveel verschillende onderwerpen aansnijdt en zo vaak update. Ga zo door:-)

 14. Marlou

  hihi ik zat echt helemaal OMG PAASEEIIIII want ja, dat is inderdaad een (fantastische) Scandinavische traditie <3 wat een mooie ook, zo een heb ik nog nooit gehad.

  en ja, ik wil ook wel meedoen :) ik volg & like je al maanden ;)
  ik heb je blog al zo zo zo lang geleden ontdekt dat ik niet meer precies weet hoe… maar ik las en lees je altijd graag, en blijf dat ook met plezier doen. oh en inderdaad wat een mooie kleuren servies ook :)

 15. Sophie

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht zeg! Helaas is Groningen inderdaad best lang reizen voor mij. Dus in die winkel zou ik helaas niet zo snel komen. Daarom doe ik graag mee aan jou winactie. (ik volg je via bloglovin’ en ik like je facebookpagina).
  Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik ooit jou blog heb gevonden..
  (sophietje_bruin@hotmail.com)

 16. Tante Jannie

  Wat heb je een super leuke spullen meegenomen zeg! Zeker weten dat ik vriendlief daar naar binnen sleur als we weer eens in de buurt zijn. (het scheelt dat vriendlief daar totaal geen probleem mee heeft haha) Maar ja, Groningen is wel heel erg ver weg voor ons… Dus dan is zo’n mooie give away ideaal om alvast wat in de stemming te komen natuurlijk! Ik doe dan ook heel graag mee. Volgen via Bloglovin doe ik nu een paar weken maar via de Google dinges doe ik het dacht ik al bijna een jaar. Hoe ik je blog ontdekt heb weet ik echt niet meer. Is al zooooolang geleden! ;) Ook heb ik nu je Facebook pagina geliked! (wel onder mijn eigen naam, maar de foto is hetzelfde als op Bloglovin :-))

 17. Kimberly

  Wow, wat een leuke winkel! Ik woon in Breda, dat is dus echt bijna aan de andere kant van Nederland… Jammer dat die winkel alleen in Groningen zit! Ik ben in staat om er gewoon naar toe te gaan, haha. Vooral die thee lijkt me heerlijk! Ik heb namelijk een paar weken geleden van mijn lieve vriend een thee-ei en een theepot gekregen, dus nu kan ik gaan theeleuten als een baas. Alleen heb ik nog geen losse thee :(

  Ik heb je blog ontdekt via iemands anders blog! Ik weet niet meer van wie, het kan een grote beautyblog zijn geweest zoals Beautylab, maar dat weet ik niet meer. Het is al wel eventjes geleden:) Ik was aan het kijken naar comments omdat ik een nieuwe leuke blog wou volgen. Ik klikte op jou en tada!

  Ik volg je op Bloglovin’ en like je op Facebook :)
  (Email: Kimberly.db@hotmail.com)

  XOXO!

 18. Berit

  Leuke dingen! ♥ Tuurlijk doe ik mee (met het adres van zus). Ik kan niet wachten om weer in Groningen te wonen. Wel typisch, ik ga wonen in Scandinavië en Groningen (Nederland) boord ineens Scandinavische winkels uit de grond. Had wel wat eerder gemogen! Søstrene Grene is Deens en er zitten weinig Deense winkels in Zweden. Om precies te zijn evenveel Søstrene Grenes als in Nederland. :’) En helaas niet in mijn stad Uppsala. Dat ei is trouwens om snoep in te doen! Traditie. En ik ken jou blog al een hele poos Marlous, dus ik zou niet meer weten waarvan.

 19. Anneke

  Jaa ik doe ook graag mee! Ik weet eigenlijk niet eens meer hoe ik je blog ken. Ik denk via het Ellegirl forum, zou dat kunnen?

 20. Lisa Ruigrok

  Superleuk! Ik doe zeker mee! De spullen uit Scandinavische winkels zijn echt zo leuk. Ik werd er helemaal verliefd op toen ik ze in Stockholm zag liggen. Ik heb je blog via Tumblr ontdekt toen ik per toeval op Quiver terecht kwam en daar vervolgens op ‘blog’ geklikt. Ik bezoek je blog nu al een tijdje en vind de posts echt heel leuk!

 21. Marjolein

  Oh dit vind ik leuk! Heb al een aantal verslagen gelezen over het event, maar ik woon aan de andere kant van Nederland dus een tripje naar deze leuke winkel zit er voor mij niet in :( Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik je blog heb gevonden, maar ik denk via een andere blog. Af en toe klik ik eens op linkjes in de reacties, dus dat zal ‘t wel zijn geweest ;). Ik volg je via BL & heb je facebook geliked. (email-adres is info at marjolean.nl)

 22. liefsswaen

  Ik doe heel graag mee, zulke leuke spullen!
  Het holle paasei dat je in de goodybag kreeg is bedoelt om te vullen met snoep. Ik had ook zo’n ei in Zweden gekregen. Mijn gastouders hadden hem gevuld met snoep en verstopt in het huis, en ik met mijn gastzusjes maar zoeken! Ik volg je blog al een tijdje, maar hoe ik er op ben gekomen? Dat weet ik eerlijk gezegd niet meer!
  Liefs, Swaen

 23. veerlez

  Zonde dat die winkel helemaal in Groningen zit, want wat een leuke dingetjes! Melamine servies <3 en het kabouterserviesje vind ik ook geniaal! Komt misschien door mijn jarenlange scoutingervaring als kabouterleidster!
  Hoe dan ook fan van alles! <3

  1. veerlez

   En naar aanleiding van deze winactie toch maar eens bloglovin aangemaakt!

 24. Mars

  Leuke dingetjes heb je gekocht!! Ik ben dol op kaartjes en papieren dingetjes, dus ik doe graag mee! Ik heb jouw blog via via ontdekt, maar via wie…dat weet ik niet meer helaas :(

 25. Mandy

  Wat leuk!
  Ik volg je op Bloglovin & Facebook, en heb je blog leren kennen via bloglovin geloof ik, toen ik aan het scharrelen was naar leuke blogs. Ik type wat trefwoorden in en kwam jouw blog tegen.

 26. Liv

  Wat een leuke dingen, ik had nog nooit van Søstrene Grene gehoord! Ik ben nochtans helemaal gek van Scandinavië (wat je op mijn tumblr tommyochannika wel kan merken). Groningen is echter een bestemming die, als studente zonder rijbewijs, niet meteen binnen mijn bereik ligt. Ik ken wel iemand die uit Groningen komt, misschien kan ik haar eens vragen om eens langs te gaan. Of misschien win ik wel dit leuk pakketje? Ik heb je leuke blog via bloglovin gevonden.

 27. Eva C.

  Ooeeh, ik doe mee! Waarom is er in godsnaam geen Søstrene Grene in België? Ik heb je blog ontdekt via andere blogs zoals bij gebrek aan beter en la fille de joujouelle, ik hoop op een mooi kansje ;)

 28. Djuli

  Leuk! Ik doe mee!
  Ik heb jouw blog gevonden toen ik op Girlscene ideeën zocht voor een vakantieplakboek. Ik kwam toen op de blog van Sophie Sweet Vintage en daar stond jouw vakantieboek op :)

  x

 29. Sokje

  Oeh, ik doe mee! Al is het alleen maar voor die libelle kaart! :O Die vind ik zo tof!
  Ik weet niet zo goed meer hoe ik bij je blog ben gekomen, dat is alweer zo’n tijd geleden! Maar volgens mij kwam ik er op een of andere manier via een postcrossing forum/website bij. :)

 30. Hillery

  Oh wat leuk! Groningen is inderdaad iets te ver voor mij! Super lief dat je aan je bloglezers hebt gedacht! Ik volg je via bloglovin en facebook. Helaas weet ik niet meer hoe ik bij je blog ben gekomen. Volgens mij gewoon via google? Liefs, Hillery

 31. Mariska

  Wat leuk wat leuk! Ik doe graag mee, en heb dus geliket en gevolgd. Ik kwam een tijdje geleden op je site door Nicole van Coco Gold, door je leuke brieven werd ik nieuwschierig hihi. :) liefs

 32. Hannelore

  Tof! Ik heb trouwens echt geen idee hoe ik ooit op je blog ben terechtgekomen, da’s al zo lang geleden ondertussen!

 33. Echt zo gaaf! Ik doe mee en ik heb alles gedaan.
  Ik ben op je blog gekomen via Girlscene (denk ik..), daar vond ik een blog en die kon je niet via GFC volgen. Toen zag ik jou blog en die vond ik super leuk!

 34. Nadiye Meral

  heel erg leuk! ik heb vaker van die winkel gehoord maar hij is alleen in groningen? ugh dat is 2 uur reizen voor mij :(

 35. Karlijn

  Je hebt leuke dingen gekocht! Ik ben al eens eerder in de winkel geweest maar in Zweden vond ik hem toch het leukst :)
  Ik doe graag mee, ik volg je al een tijd via bloglovin en op Facebook. Volgens mij heb ik je blog gevonden toen ik je ergens op een andere blog zag reageren maar ik weet het niet meer zeker ;)

 36. Jana

  Wat een leuke winkel, ik wou dat we die in België ook hadden…
  En natuurlijk doe ik mee met de winactie, als het tenminste niet erg is dat ik niet in Nederland woon? :)
  Ik weet niet meer precies hoe ik je blog heb ontdekt, volgens mij via girlscene kan dat? :D

 37. Angela

  Leuke dingen heb je gekocht, ik was er ook bij!
  Ik heb net je blog ontdekt toen ik bij een artikel wat reacties aanklikte kwam ik terecht op jouw blog, ik volg je nu ook en ook op Facebook: ik doe graag mee met de winactie!

 38. Maya

  Ik doe mee! Het winkeltje lijkt me superleuk en als ik er zelf was zou ik waarschijnlijk heel de boel leegkopen! haha :) ik volg je blog al een hele tijd, dus ik weet eigenlijk niet meer hoe ik op je blog terecht gekomen ben, maar ik wil wel laten weten dat ik je blog superleuk vind!!

 39. Christel

  Super leuk Marlous! Je hebt leuke dingetjes geshopt! Wat dat betreft echt jammer dat Groningen niet om de hoek ligt! Ik volg je al heel lang en nog steeds met veel plezier. Je bent een van mijn favorieten in ieder geval :)! Ik weet eerlijk gezegd niet meer hoe ik bij je blog gekomen ben. Waarschijnlijk via een andere blog ofzo.. Ik vind het leuk om mee te doen :)!

 40. Patricia

  Wat leuk! ik doe mee, helaas is het voor mij ruim 4 uur reizen maar als ik ooit in de buurt ben ga ik er zeker heen. Hoe ik je blog ontdekt heb weet ik eigenlijk niet meer, waarschijnlijk via een andere blog

 41. Wat een leuke winactie! ik <3 thee en al die dingetjes! :) Ik volgde je al op Bloglovin, nu ook op FB :) Volgens mij heb ik je blog ontdekt via andere blogs.. weet het niet meer precies! Volg je nu iig al een tijdje en vind het altijd erg leuk om je stukjes te lezen!

 42. Iris

  Jaaaa ik doe ook mee! Ik ben vooral benieuwd naar de thee. Ik heb nu echt een beetje spijt dat ik niet ben gegaan, maar poe, Grun is zo ver weg (en m’n hoofd stond er eerlijk gezegd ook niet echt naar zoals je waarschijnlijk al wel hebt gemerkt, haha!) En hoe ik je blog heb gevonden. Ehm.. O ja! Via 88forever, omdat ze foto’s van jouw kamer had gemaakt en ik vond alles er zo mooi uitzien dat ik meteen ben gaan rond bladeren op jouw blog. En daar werd ik helemaal vrolijk van. Nu zit je blog in mijn top 3 favo blogs :D (Ik zeg dit niet om te slijmen zodat ik meer kans heb om te winnen hoor, haha, vind ik echt!)

 43. Stephanie

  Wat een super leuke dingen heb je gekocht! Ik wil zo graag eens naar deze winkel, helaas is het best ver.
  Ik wil ook graag mee doen aan de win actie:D Ik volgde je al op Bloglovin’ en facebook. Erg leuk dat je aan je lezeressen denkt:D Hoe heb ik je blog gevonden, hmm ik volg je al best wel lang dus ik zou het eigenlijk niet zo goed weten, ik denk via via gevonden:)

 44. Kimberly

  Leuke aankoopjes!
  Ik doe ook graag mee :) ik volg je op bloglovin’ en facebook.

  Je blog kwam ik eigenlijk via via tegen en ik dacht: hé wat een leuke site, die ga ik volgen!

 45. Anonymous

  Ik doe graag mee, wat een leuk spulletjes, en wat een leuke winkel. Ik ben op je blog gekomen via Bloglovin was lekker aan het speuren naar leuke blogs om te volgen :-) en FB ook! (aguiton@chello.nl)

 46. laura daems

  Oh leuk zeg! Ik doe ook graag mee :)
  Ik denk dat ik je blog ontdekte via COCO GOLD van Nicole.

  Liefs!

 47. Masha

  Leuk! Ik doe zeker mee! Ik heb je blog denk ik gevonden door een andere blog.. Maar ik weet het niet meer zeker, het was lang geleden ;)

 48. Mi Joya

  Suuuuuper!!! Ik baal er altijd van als ik mooie spullen zie passeren van deze winkel of van de Tiger, die hebben we in België helemaal niet! Dusja ik doe heel graag mee! Ik volg je blog en vind ook je facebookpagina leuk.
  Ik heb je blog ook via via gevonden, maar weet niet meer precies bij wie…

 49. Debbie

  Zo jij hebt aardig ingeslagen in de winkel hihi, zelf heb ik maar 1 ding gekocht en dat voor mijn vriendin. Ik kom regelmatig in de winkel dus dat is geen probleem. Het was echt een hele geslaagde avond, en leuk verschillende bloggers te hebben gesproken.

 50. Angelique

  Wat leuk! Ik doe graag een gok.
  Ben op jou site via twitter gekomen.
  Kreeg allemaal suggesties om te volgen en zo kwam ik op je site via je profiel. Nog geen dag spijt van! Zo kom ik nog eens leuke dingen hier in utrecht tegen dankzij je blog.

  Xo angelique

 51. Anonymous

  Wat een leuke dingetjes joh! Ik doe graag mee, ik volg je op BL en fb. Ik kom hier geloof ik via het EGF..
  Merel (merel86@gmail.com)

 52. Marije

  Ik doe mee hoor :-) Ik volg je al via Bloglovin en Facebook, maar ik kan je wel vertellen hoe ik bij jou terecht ben gekomen. Of eigenlijk niet, want opeens ging ik je volgen. Ik denk dat je een reactie hebt achter gelaten op mijn blog waardoor ik op jouw blog terecht kwam? Anyway: ik ben een blije volger :-)

 53. Saskia

  Jaaa ik doe ook mee! Wil al een tijdje graag eens naar die winkel ;)
  Volg je ook op facebook en bloglovin. Enuh uhm geen idee hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen, via via denk ik! In iedergeval nooit weggegaan ;)

 54. Tanja

  Ik heb gehoord dat het een hele leuke avond was. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. De spulletjes zien er heel leuk uit!

 55. Nelleke Jansen

  Wat een leuk pakketje, ik doe mee! Ik weet niet meer precies hoe ik je blog ontdekt heb, volgens mij via een ander blog… Ik volg je in ieder geval met veel plezier via bloglovin en facebook :)
  nelleke_jansen@live.nl

 56. Miehhke V

  Hoe ik jouw ontdekte? dat weet ik niet meer.
  Waarom ik jouw volg? dat weet ik wel heel goed, ik vind dat je zo een fijne schrijfwijze hebt, je volgt over vanalles wat jij leuk vindt dat spreek me aan. Ook heb je een heel volwassen- blog vind ik .

  ps: ik like je nu ook via fb.

  x

 57. Nano

  Ik doe mee. Ik vond jou blog via bloglovin en heb gelijk gevolgd en geliked. Ik heb nu ook je facebook geliked.

 58. Jacolien

  Wat een leuke spullen allemaal! Altijd leuk om nieuwe shopjes te ontdekken.
  En je hebt een mooi pakketje samengesteld, dus ik doe graag mee!

  Hoe ik LDOS heb leren kennen??? Pfoe, geen idee meer eigenlijk. Ik denk via het blog van iemand anders… Kan dat?

 59. Pebblyn

  Oh, dat ziet er inderdaad een leuke winkel uit! :)
  Ik was je al aan het volgen via Bloglovin’, nu ook via facebook en ik heb je blog leren kennen tijdens de zoektocht naar tweetalige blogs voor m’n bachelorpaper ;-)

 60. Deborah

  Wat een gave winkel, daar moet ik zeker eens heen! En natuurlijk doe ik mee met je leuke giveaway!
  Ik ken je blog via mijn zus die meedeed met je schrijfproject ‘afloodofmemories’ ;)

 61. Berber

  Het is dat ik de laatste tijd nooit in Groningen kom, omdat ik of in Friesland of in Overijssel ben. Maar ik móet en zal daar binnenkort heen! En dus kan ik niet anders dan meedoen ;) Ik zou dit al een hele tijd geleden posten, maar kwam er niet aan toe, dus daarom zo laat :P
  Volgens mij heb ik je blog leren kennen door een andere blog, ik denk via Lisanneleeft, maar weet het niet zeker..

 62. jade

  Oh, ik doe graag mee! Ik heb absoluut geen idee meer hoe ik op jouw blog terecht gekomen ben (kan het via tumblr?), maar ik volg je al héél lang :)
  Liefs!

Geef een reactie