Stationery love: Wit & Whistle

All images via witandwhistle

Via Pinterest ontdekte ik Wit&Whistle, een geweldige webshop met mooie minimalistische designs. Van mooie notitieboekjes tot textiel voor in huis tot.. stempels! Jawel, mijn stationeryhart gaat harder kloppen bij het zien van de prachtige stempels die Wit&Whistle verkoopt.
Mooie rubbere stempels op een stevig blokje hout, met schappelijke prijzen rond de $10-$20. Beetje jammer zijn de verzendkosten van bijna $14 die er nog bovenop komen. Maargoed, dan maar extra veel in een keer bestellen ;-).
Lees verder voor meer foto’s van deze prachtige stempels.
Translation: I discovered Wit&Whistle through Pinterest, and immediately fell in love with their stamps. Aren’t they lovely?


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Masha

  Ik kende het al, maar het blijft geweldig om lekker rond te neuzen daar ;)!

 2. Maike

  Echt bijna alle spulletjes in de shop vind ik prachtig daar. Stiekem dus maar goed dat het bestellen niet zo goedkoop is, anders was ik nu blut… De blog van Wit&Whistle volg ik trouwens ook al een tijdje en vind ik ook erg leuk om te zien! (:

  Liefs van Maike

 3. Jennifer

  Wat een gave stempels! Wel jammer van de hoge verzendkosten, daar knap ik nu toch even op af….

 4. Saskia

  Heel fijn! Alleen inderdaad wel duur. Toch even kijken op de webshop :)

 5. Kiki

  Ah wat een fijne stempeltjes! Wel dure verzendkosten maar dan idd maar veel in een keer bestellen ;) liefs

 6. Jasmijn

  Ik wil echt graag van dit soort stempeltjes, ik heb ze al vaker gezien en ik blijf ze zo schattig vinden!
  xx Jasmijn

Geef een reactie