All images via witandwhistle

Via Pinterest ontdekte ik Wit&Whistle, een geweldige webshop met mooie minimalistische designs. Van mooie notitieboekjes tot textiel voor in huis tot.. stempels! Jawel, mijn stationeryhart gaat harder kloppen bij het zien van de prachtige stempels die Wit&Whistle verkoopt.
Mooie rubbere stempels op een stevig blokje hout, met schappelijke prijzen rond de $10-$20. Beetje jammer zijn de verzendkosten van bijna $14 die er nog bovenop komen. Maargoed, dan maar extra veel in een keer bestellen ;-).
Lees verder voor meer foto’s van deze prachtige stempels.
Translation: I discovered Wit&Whistle through Pinterest, and immediately fell in love with their stamps. Aren’t they lovely?


Gerelateerd

15 reacties op “Stationery love: Wit & Whistle

  1. Echt bijna alle spulletjes in de shop vind ik prachtig daar. Stiekem dus maar goed dat het bestellen niet zo goedkoop is, anders was ik nu blut… De blog van Wit&Whistle volg ik trouwens ook al een tijdje en vind ik ook erg leuk om te zien! (:

    Liefs van Maike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *