1000+ followers giveaway!

Afgelopen woensdag, op de 100e dag van het jaar, behaalde ik de 1000 volgers via Bloglovin. Wauw! De laatste weken ging het opeens erg hard met nieuwe volgers, super leuk. En nu dus meer dan 1000 mensen die mijn blog elke dag lezen. Heel bizar maar ontzettend tof, bedankt daarvoor.
Omdat ik graag iets terug wilde doen heb ik mijn favoriete webshop eigenaren en creatieve medebloggers gecontacteerd om een paar leuke winacties op te zetten. Ik mag 5 leuke prijsjes weggeven, lekker veel kans om te winnen dus!
Lees verder om te zien wat er te winnen valt en hoe je mee dingt naar de prijzen. En nogmaals: super bedankt voor jullie support, alle lieve comments en mailtjes. THANKS! <3

Translation: Whoop whoop, 1000 followers on bloglovin! Last wednesday I passed this magical boundary, and that’s why I want to celebrate it with some giveaways. Just to say thank you, for following my blog and commenting all those sweet things. Unfortunately these giveaways are only open for inhabitants from Belgium and the Netherlands, but I’ll soon put up a giveaway especially for my international readers!


Mee doen aan (een van) de winacties is simpel: volg mijn blog via Bloglovin (maar dat deed je waarschijnlijk al), like dit bericht via bloglovin én like de facebookpagina. Voor een extra kans kun je mijn twitter volgen, maar dat is niet verplicht.
Zorg daarnaast dat je in je comment duidelijk vermeldt aan welke winactie je mee wilt doen (en vermeld de eventuele extra acties die je hebt verricht om meer kans te maken op de prijs). Mee doen aan meerdere winacties mag ook, zet dan even een enter tussen de verschillende winacties.
Zorg ook dat ik je kan contacten via mail, want als ik niet met je in contact kan komen, gaat de prijs naar een ander!

Vlinders in je Buik
Natuurlijk doet een van mijn sponsors, Vlinders in je Buik ook mee! Hier vind je de leukste washi tapes, kaarten en andere mooie papierwaren allemaal voor een klein prijsje. Zelf heb ik mijn washi tape collectie goed aangevuld met behulp van Vlinders in je Buik, dus wat is nou leuker om weg te geven dan washi tape?
Namens Vlinders in je Buik mag ik bovenstaande rolletjes tape weggeven. Wil je mee dingen naar deze prijs, geef dat dan duidelijk aan in je comment.
Voor een extra winkans like je ook de facebookpagina en volg je de twitter van Vlinders in je Buik. Per actie krijg je een extra lootje (vermeld deze ook in de comment!) en zo blijf je ook op de hoogte van leuke acties. Via twitter komen namelijk vaak kortingscodes door ;-)!
Opschrijfboekjes
En natuurlijk doet mijn andere sponsor Opschrijfboekjes.nl ook mee! Namens deze webshop mag ik een setje masking tape in mijn favoriete kleuren (turquoise en mintgroen!) weggeven, én een fijn notitieboekje. In de shop vind je trouwens nog veel meer fijne boekjes en accessoires. Of je nou een speciaal boekje voor op reis of je recepten zoekt, of gewoon een mooi boekje voor notities van alledag: Opschrijfboekjes heeft ze. Wil je meedingen naar deze prijs, geef dat dan duidelijk aan in je comment.
Voor een extra winkans like je ook de facebookpagina en volg je de twitter van Opschrijfboekjes. Per actie krijg je een extra lootje en vergroot je dus je winkans!
Moosmade
Als echte stempel fan heb ik nog een super leuke winactie geregeld: namens Moosmade.nl mag ik een waardebon van 1000 cent (€10) weggeven, ter ere van de 1000 volgers! Hoe leuk is dat? Op Moosmade vind je ontzettend veel mooie stempels, speciaal ontworpen door creatieve ontwerpers. Ik ben dol op stempels, het maakt je cadeautjes en post toch net wat leuker. Wil jij ook zo’n mooie stempel van Moosmade, laat dan in een comment weten dat je mee doet aan deze winactie!

Voor een extra winkans like je ook de facebookpagina en volg je de twitter van Moosmade. Per actie krijg je een extra lootje en vergroot je dus je winkans!


JCLN

Bij een feest horen vlaggetjes. En namens lieve blogger Jacolien mag ik een van jullie blij maken met deze geweldige gebreide vlaggenlijn. Super leuk zijn ze toch? In haar Etsy shop JCLN vind je nog meer leuke (gebreide) spulletjes, waaronder deze vlaggenlijn maar dan in het klein. Super schattig en perfect voor een indoor feestje. Heb jij binnenkort wat te vieren of kan jouw leven sowieso wel wat slingers gebruiken, doe dan mee met deze giveaway van JCLN! Laat in een comment weten dat je mee wilt dingen naar deze prijs.
Voor een extra winkans like je ook de facebookpagina en volg je de twitter van JCLN. Per actie krijg je een extra lootje en vergroot je dus je winkans!

It’s Simply Max
De tekeningen van blogger Andrea herken je misschien nog wel van deze blogpost. Ik vind ze zo leuk! Gelukkig heeft ook zij sinds kort een Etsy shop, waar je haar tekeningen in vorm van kaarten, broches en zelfs kussens kunt kopen! Andrea’s tekeningen zijn grappig, soms een beetje schattig maar vooral heel erg leuk. En ik mag -heel erg gaaf- een setje kaarten en één van de drie broches uit haar shop weggeven. Ik vind zelf vooral het tandje erg leuk, haha! Wil je kans maken op deze prijs, laat dat dan duidelijk weten in een comment.
Voor een extra winkans like je ook de facebookpagina  van It’s Simply Max. Per actie krijg je een extra lootje en vergroot je dus je winkans!


Zo, dat is een heleboel! Nog een keer op een rijtje:

 • volg mijn blog via bloglovin, en like het bericht
 • like de facebookpagina
 • laat in een comment weten aan welke winactie(s) je meedoet. Vermeld eventuele extra acties en je emailadres
Over 2 weken (28 april) ontvangen de winnaars bericht via mail. Nogmaals bedankt voor al jullie lieve berichtjes en voor de follow, en vergeet niet vandaag van het zonnetje te genieten!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 81 reacties

 1. Lovettes

  Wat gaaf! En gefeliciteerd met je 1000+ followers!
  -ik heb je gevolgd via bloglovin en het bericht geliked
  -volg je nu ook op facebook

  Ik zou graag met de winactke van it’s simply Max, ga vanmiddag haar fb pagina nog liken.

  Dat word masr duimen, en op naar de 2000!! Succes!

 2. Eva C.

  Allereerst een dikke proficiat! Ik kan enkle dromen van 1000 volgers ;)
  Ik doe mee aan de winactie van vlinders in je buik, hun facebookpagina is geliked. Ik doe ook mee aan de winactie van opschrijfboekjes.nl. Ohja, en als laatste doe ik ook mee aan die van It’s simply Max, ik ben weg van de tekenstijl. Ik volg It’s simply Max op facebook zn op Bloglovin.
  Ik volg jou ook op facebook en op bloglovin en heb het bericht geliked.
  Ziezo, hopelijk maak ik een mooi kansje!

 3. Josianne

  Gefeliciteerd! Ik doe zelf niet mee met de winacties, maar ik wens anderen heel veel succes :)

 4. Stephanie R

  Leuke winacties!
  Ik volg je via bloglovin, heb dit bericht geliked én ook je facebookpagina.
  Ik neem deel aan (bijna alle :p) deze winacties en heb ook hun facebookpagina’s geliked:
  – Vlinders in je Buik
  – Opschrijfboekjes
  – Moosmade
  – It’s Simply Max

  Mijn e-mailadres is iamyourlung@hotmail.com

 5. Van harte gefeliciteerd meid! Echt veel, 1000! Ik doe niet mee met de winacties, maar veel succes voor de andere meiden!

 6. Sokje

  Wauw, mooie winacties! Gefeliciteerd ^^
  Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit bericht geliked. Ook volg ik je op Facebook :)
  De prijzen die mij het leukste lijken om te winnen zijn:
  – Opschrijfboekjes
  – Moosmade
  – It’s Simply Max
  Dat kaartensetje is echt geweldig! <3

 7. Movuitton!!

  Wauw! Dit noem ik nou een SUPER deluxe winactie omdat we zelfs keuze krijgen!
  Ik heb geen FB of Twitter maar voor de rest heb ik alles gedaan!
  En ik doe mee voor de Washi tapes! ;)

  Xx Mo Xx

 8. Masha

  Super gefeliciteerd! Ik wil graag mee doen voor de winactie van Vlinders in je Buik. Extra acties: ik volg je op twitter, volg Vlinders in je Buik op twitter en heb Vlinders in je Buik of Facebook geliked. Echt een gave winactie!

 9. Ashley

  Die rolletjes tape van Vlinders in je Buik zijn zo leuk!! Ik vond je al leuk op Facebook en volgde je inderdaad al op Bloglovin’ ik heb dit artikel ook geliked. Ik heb je net toegevoegd op twitter. Mijn mailadres kan ik niet invullen in een balke hieronder, dus: ashleyvanvoorn@hotmail.com Heel leuk dat je dit doet en die 1000 volgers verdien je als geen ander!

 10. Nanda

  Wat een leuke en orginele winacties! En gefeliciteerd met je 1000+ followers :)

 11. Yvette

  Gefeliciteerd met je 1000+ volgers!!
  Ik vind vooral It’s simply max ontzettend gaaf, dus ik zou graag met deze winactie meedoen! Al was de keus moeilijk, de andere winacties zijn ook top!

 12. gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor de moosmade actie. Ik heb zowel jouw als moosmade geliked op facebook en dit berichtje ook geliked op bloglovin’

 13. veerlez

  Wow, wat ontzettend tof! :) ik kan niet zo goed kiezen. Ik ben tegenwoordig helemaal fan van washi tape, dus dan zou de winactie van vlinders in je buik helemaal geweldig zijn, maar ik vind de tekeningen van Andrea ook helemaal geweldig, dat ik er over aan het nadenken was om iets te gaan bestellen.
  Dus eigenlijk kan ik niet kiezen, dus hoop ik dat ik gewoon aan beide mag meedoen :)
  Ik heb ze via facebook en twitter ook extra geliked, dus kom maar op met die winkans ;)

 14. Magali

  Gefeliciteerd met je 1000 followers, echt helemaal terecht! Ik volgde je al op Bloglovin en had ook je Facebook pagina al eerder geliked :)

  Ik wil graag meedoen aan de winactie van Opschrijfboekjes! Ik vind de items heel schattig en heb ook geliked op Facebook en gevolgd op Twitter.

  Ook zou ik heel graag meedoen aan de Moosmade winactie, wat een leuke stempeltjes! Ook dat heb ik geliked en gevolgd :)

  Dusssss kom maar door met die extra winkansen!
  Liefs, Magali
  Magaliderooy@live.nl

 15. Cloë

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers! :)

  Ik zou graag meedoen aan alle winacties.
  – Vlinders in je buik
  – Opschrijfboekjes
  – Moosmade
  – JCLN
  – It’s Simply Max

  Ik heb je bericht geliked op Bloglovin, ik volg je op Bloglovin, like je pagina op Facebook en volg je op Twitter!

 16. Wat leuk zeg, gefeliciteerd! Ik doe graag met de volgende winacties mee:

  – Vlinders in je buik

  – Opschrijfboekjes

  – Moosmade

  Ik volg je al via Bloglovin, FB pagina like ik al en via Twitter volg ik je ook al. Natuurlijk deze blogpost geliked! (daniellepoortier@gmail.com)

 17. Graytune

  Gefeliciteerd met 1000 volgers! Ik ben een van je nieuwe volgers en heb nog geen blogpost gemist haha. Graag doe ik mee aan de volgende winactie:

  – Moosmade

  Jou volg ik via Bloglovin en Twitter en ik heb dit bericht en je facebook pagina geliked. Verder heb ik de facebook pagina van Moosmade geliked en volg ik hun nu op twitter.

  (graytune@outlook.com)

 18. Angelique

  Jeetje wat veel volgers alweer! Kan ook niet anders je blog is super!
  Ik volg je op fb, twitter & via bloglovin :)

  Doe graag mee voor die van vlinders in je buik, opschrijfboekjes

 19. Tante Tee

  Gefeliciteerd!!!
  Ik volgde je al via bloglovin, ook je FB had ik al geliked en nu volg ik je ook op twitter.

  -vlinders in je buik (FB, twitter)
  -opschrijfboekjes (FB, twitter)
  -moosmade (FB, twitter)
  -JCLN (FB, twitter)
  -it’s simply max (FB)

  Ik volgde ze allemaal al op Fb en (bijna) allemaal op twitter, dus dat was makkelijk! (marloesjapink@hotmail.com)

 20. Myrthe

  Ah wauw ik doe maar al te graag mee voor de vlaggetjes van JCLN :) Ik volg jou overal en JCLN nu ook op Facebook en Twitter! :) Email is m.yrthe@live.nl

 21. CreaThea

  Zoveel volgers, wel te geloven! Ik geniet ook van je berichten! Foto’s!

  Ik doe bij deze graag mee voor:
  het setje tapes van vlinders in je buik!

  Ik ga nog doen wat ik kan doen, zoals dit delen en liken enzo want volgen deed ik dus al!

  Groetjes,
  Thea ten Brinke
  fam.tenbrinke@live.nl

 22. Christel

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal Marlous :)! Ik zou zeggen ga zo door!
  Ik zou graag meedoen aan de actie van Moosmade. Jou like en volg ik al op alles, dus ook Twitter. Moosmade like en volg ik nu ook op FB en Twitter.
  Spannend! chrissie009@hotmail.com

 23. Pebblyn

  Je blog liken via Bloglovin’: check.
  Deze blogpost liken: check.
  Facebookpagina volgen: check.

  De leukste give-away vind ik die van de stempels of die van opschrijfboekjes :) En proficiat met je 1000 volgers!

  chaxke(at)gmail(dot)com

 24. Christa

  Wauw, 1000 volgers! Gefeliciteerd!!

  En wat een leuke winacties, moeilijk kiezen! Ik zou heel graag meedoen met de winactie van Vlinders in je buik! :)

  Ik volgde zowel jou als Vlinders in je buik al op Facebook, volgde je ook al op Bloglovin’ en ik heb dit bericht geliked. Twitter heb ik niet.

  Mijn e-mail zet ik hier liever niet neer, maar ik heb je toen mijn worddocumentje met Stockholmtips gemaild dus als het goed is heb je die al!

 25. Nelleke Jansen

  Gefeliciteerd! Ik volg je via bloglovin, heb het bericht geliked, heb de facebookpagina geliked en volg je via twitter.
  Ik wil graag meedoen met de volgende giveaways:

  – Vlinders in je buik
  – Opschrijfboekjes
  – Moosmade

  Ik heb de facebookpagina’s van alle 3 geliked en ik volg ze alle 3 via twitter voor de extra lootjes :)
  En nu duimen…

  nelleke_jansen@live.nl

 26. Proficiat!
  Ik zou graag eens een stempeltje aanschaffen!
  Jou volg ik al heel lang op BL, het berichtje heb ik gelike’t en Moosmade heb ik ook ineens gevolgd :)
  (je mag mag me altijd contacteren via mijn blog)

 27. Anita H.

  Wat leuk! Ik doe mee met de winacties betreffende:

  – Vlinders in je buik
  – Opschrijfboekjes
  – Moosmade

  En ik heb alles gedaan wat daarvoor vereist en gewenst is.

  sepia@home.nl

 28. Margrietvw

  Ik doe ook graag mee! Ik ga voor de winactie van Vlinders in je Buik.
  Ik volg je op Bloglovin
  Ik like je Facebookpagina
  Ik volg ook Vlinders in je buik:-)

 29. Gefeliciteerd met je 1000 volgers! Dat heb je zeker verdiend <3

  Ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked!
  Ik volgde je ookal op twitter en nu ook op facebook (:

  En de winactie’s zijn echt super leuk! Ik kan dus niet kiezen haha ;$
  Ik doe gewoon mee met alle winactie! En heb zo bij elke winactie gedaan waar ze om vroegen.

  Iedereen succes <3

 30. Karlijn

  Hoi Marlous,
  Wat ontzettend gaaf dat je 1000 volgers hebt. Wow!! Daar mag je echt trots op zijn, dat heb je helemaal zelf gedaan door zulke leuke stukjes te schrijven. Ik doe graag mee met alle acties (mag dat?) en ik heb alle deelnemende webshops geliked op Facebook. Ik heb alleen geen twitter, dus volgen gaat me niet lukken. Sorry.
  Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met bloggen, dan blijf ik je in ieder geval ook nog heel lang volgen :) Een heel fijn weekend nog. Hopelijk schijnt bij jou te zon!
  Liefs Karlijn
  karlijnvdwijk@hotmail.com

 31. Berber

  Ten eerste gefeliciteerd met je 1000 followers!

  Ik doe graag mee met de winactie van It’s simply Max en heb hiervan ook de facebookpagina geliked. Naast de rest van de vereisten natuurlijk, die heb ik ook gedaan :)

 32. Tamarah

  Gefeliciteerd met je 1000 followers! Ik ken je blog niet niet zolang, maar ben in deze korte tijd al helemaal fan geworden. ^^

  Ik wil graag de waardebon van Moosmade winnen. Stempels zijn zo leuk, en op Moosmade hebben ze zoveel keuze!

  Succes met je blog, op naar de 2000!

  gr. Tamarah
  info@theteabird.nl

 33. Roos

  Hee Marlous!

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers, super jôh!
  Ik vind die gebreide vlaggetjes echt fantastisch dus heb alles geliked ed. en zou graag meedoen met die actie.

  Keep up the good work! :)
  Liefs, Roos

 34. Eva

  Oehhh, wat nice :D

  Ik volg je via Bloglovin’, heb de post geliked, je facebook ook en ik volg je nu ook via twitter! (@EvaLOVEScuties)

  Ik zou graag de rolletjes washi tape van Vlinders in je buik winnen! Ik heb de facebookpagina geliked en ik volg ze nu ook op twitter (dezelfde naam als hierboven, haha!).

  Hopelijk win ik!

  Eva
  eva.plompen@gmail.com

 35. Gefeliciteerd met je 1000e volger (waarschijnlijk nu veel meer) Je hebt een mooie giveaway samengesteld!
  Ik zou graag kan maken op de tape van Vlinders in je buik of de producten van It’s simply max.
  Ik volg alles en iedereen natuurlijk ;)
  Fijne zondag!

 36. Jean

  Gefeliciteerd!
  Ik zou graag meedoen aan de It’s Simply Max giveaway, ik heb voor de zekerheid hun facebook pagina geliked, en die van jou ook natuurlijk!
  jeanaveen@gmail.com

 37. Tamara

  Gaaf, gefeliciteerd met je 1000+ volgers! Leuke winactie ook om het te vieren :) x

 38. Liz

  Gefeliciteerd!

  Ik doe graag mee aan de volgende acties:
  Vlindersinjebuik
  Ik heb de facebookpagina (Liz Lizzerds) geliked en ik volg het twitteraccount met mijn account (pluizenbol)

  Moosmade
  Ik heb de facebookpagina (Liz Lizzerds) geliked en ik volg het twitteraccount met mijn account (pluizenbol)

  Jouw FaceBookpagina had ik al geliked :-)

  Mijn emailadres is liz@pluizenbol.nl

 39. Wat een leuke winactie, en wat veel leuke webshops. Ik kan bijna niet kiezen!
  – ik volg je via bloglovin, ik heb je bericht geliked
  – Ik volg je via facebook

  Ik doe graag mee aan de volgende winactie’s
  Opschrijfboekjes : Ik heb de facebookpagina geliked en ik volg via twitter
  Moosmade : Ik heb de facebookpagina geliked en ik volg via twitter
  It’s Simply Max : Ik volg haar pagina via bloglovin en ik heb de facebookpagina geliked

  twitter @anouschattack
  facebook Anouschka
  e-mail anouschattack@gmail.com

  Echt een super leuke winactie!

  Liefs anouschka

 40. Lonneke

  Gaaaaaf! 1000 followers via bloglovin, dat zijn er letterlijik(!) 10 keer meer dan mij! liefs.

 41. Jana V

  Wauw proficiat! Ik volgde je al via bloglovin en facebook, heb ook even dit bericht geliked :)

  ik doe mee aan de actie van vlinders in je buik, volg ze ook op twitter

  ennn aan die van opschrijfboekjes, deze volg ik ook op twitter :D

  mijn emailadres zet ik hier liever niet maar ik stuur e wel een berichtje als ik gewonnen zou hebben :D

 42. rovinglights

  Shame I can’t enter. Congrats though! You deserve it; you have a lovely blog.

 43. Mariska

  Hardstikke gefeliciteerd meid, ik lees je blog met plezier en merk dat anderen dat ook doen :). Ik volgde je al via Bloglovin’, heb dit bericht geliked, ik heb je Facebook pagina geliked, en volg je op Twitter.

  Vlinders in je buik
  Ik heb de Facebookpagina geliked en volg Vlinders in je buik op Twitter (fingerart_)

  Opschrijfboekjes.nl
  Ik volg ze nu via Twitter, en heb de Facebookpagina geliked.

  Moosmade
  Ook hier volg ik Moosmade via Twitter en heb ik de Facebookpagina geliked.

  Voor alle drie bovenstaande winacties doe ik graag mee, op naar de 2000 volgers! Mijn email adres is mariska.wubbels@gmail.com

  Liefs!

 44. Joepie! 1000+ volgers zeg, amai! Ik ben duidelijk niet de enige die dit blog met plezier leest ;) Ik volgde je al via Bloglovin’ en heb dit bericht geliked!

  Vlinders in je buik > De facebookpagina volgde ik al, en twitter heb ik niet.
  It’s simply Max blog > Deze facebookpagina volg ik ook.

  Oja, nu mijn email nog: sus_laureys@hotmail.com

  Groetjes! x

 45. Marinthe Bos

  Wat gaaf zoveel volgers!!Gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee met de winacties:
  – Opschrijfboekjes.nl (heb facebook en twitter geliked)

  – Moosmade (heb facebook en twitter geliked)

  Mijn email is: marinthe.bos@gmail.com

  Liefs

 46. Marcelien

  Proficiat :). ik volg je blog al een tijdje, ook via Bloglovin’ :). ik heb het berichtje geliked en de facebookpagina van it’s simply max. wat een schattige broches!mijn e-mailadres is marcelien17@hotmail.com
  doe zo voort met je blog!!

 47. Allereerst gefeliciteerd met deze mijlpaal :D

  Ik zou graag meedoen aan de winactie van Moosmade, ik ben al een tijdje op zoek naar leuke stempels voor mijn postproject!

  <3

 48. Zoë

  He wat leuk! Gefeliciteerd :) Ik ben bijna aan de 500 en ook op zoek naar leuke winacties als dat moment is aangebroken :)

  Ik doe graag mee voor de waardebon van Moosmade! Misschien kan ik zo’n leuke stempel wel gebruiken om mijn zepen een extra touch te geven ;)
  Natuurlijk volgde ik je al op Bloglovin’ (en heb ik geliked) en ook op Twitter en Facebook ben ik aanwezig :D

 49. annaa12

  Waw, 1000 volgers, proficiat!
  Ik zou graag meedoen aa nde winactie van Opschrijfboekjes.
  Hun facebookpagina heb ik geliked.
  Veel succes verder met je blog!

 50. Kiki

  Hoi hoi! Super gefeliciteerd met je 1000 volgers, wow wat is dat veel! Ik wil graag meedoen aan de actie van opschrijfboekjes. Ik volgde je al via bloglovin’, likede je fb pagina, volgde je op twitter(@kikkerkiki) en heb ook dit artikel op bloglovin’ geliked!
  Daarnaast heb ik ook de pagina van opschrijfboekjes geliked en volg ik ze op twitter (@kikkerkiki)
  Liefs!

 51. Kimberly

  Ik doe graag met allemaal mee :) Zulke leuke winacties!

  Ik volgde je al en heb het bericht geliked. Ik volg ze allemaal op Facebook (Kimberly van Aalten) en diegene die Twitter hebben volg ik met @kimberlyvaalten

  m’n mailadres: info@kvanaalten.nl

 52. Tante Jannie

  Natuurlijk volg ik je al voa Bloglovin, ik heb dit bericht geliked, ben je gaan volgen op Facebook en Twitter.

  Dus mag ik nu alsjeblieft meedoen voor de waardebon van Moosmade? Ik heb haar Facebook pagina ook geliked en ben haar ook via Twitter gaan volgen.

  En als ik dan toch bezig ben wil ik ook heel graag een kansje wagen voor It’s Simply Max. Wat een toffe tekeningen zeg! Ik heb ook daar de Facebook pagina geliked. :)

  Mijn e-mailadres is: dewereldvantantejannie@gmail.com

 53. Marloes W

  Wauw wat gaaf! Gefeliciteerd! En zag dat je volgers maar blijven komen, kunnen er nog veel meer bij ;-)
  En wat super leuk dat je cadeautjes mag weg geven! Ik doe natuurlijk graag mee met deze give-away. We hebben zelfs keuze, wat een luxe :-)
  Ik doe graag mee met de volgende acties ;
  – Vlinders in je buik ; voor de ontzettend leuke tapes om mijn (nu nog kleine) collectie aan te vullen.
  – Moosmade ; Als ik die toch zou winnen.. wil nog steeds stempels bestellen dus dat zou een ontzettend leuk cadeau zijn (kan ik fijn extra stempels bestellen ;))
  – Opschrijfboekjes ; je kan nooit genoeg opschrijfboekjes en tapes hebben!

  Moosmade volg ik al een hele tijd via blog, instagram en nu ook facebook. En van Vlinders in je buik en opschrijfboekjes heb ik facebook ook geliked. En, toegevoegd aan mijn interesselijst zodat ik geen berichtje meer mis. (Twitter heb ik niet)

  En nu.. fingers crossed!

  Lieve groet, Marloes
  (marloeslensink@live.nl)

 54. Maaike

  Wat super! Gefeliciteerd!
  Ik zou graag meedoen aan deze winacties:
  – Vlinders in je buik (facebook+twitter geliked/gevolgt)
  – Opschrijfboekjes (facebook+twitter geliked/gevolgt)
  – It’s Simply Max

  En natuurlijk volg ik jou blog ook via facebook, twitter en bloglovin en heb ik het bericht op bloglovin geliked :)
  Mijn email is: maai-ke@live.nl
  Groetjes!

 55. Laura'h

  Wow 1000 volgers, proficiat!
  En tof dat wij er ook een graantje van meepikken (:
  Ik doe mee aan volgende wedstrijden en heb van alle hun facebook pagina geliked.

  – Vlinders in je Buik
  – Opschrijfboekjes
  – Moosmade
  – It’s Simply Max

  Groetjes Laura

  laura.van.trier@telenet.be

 56. Hee Marlous!

  Leuk, de winactie is er!:D En wat een leuke dingen!

  Ik wil graag meedingen in de volgende winacties en heb van allemaal de facebookpagina geliked:

  – Vlinders in je Buik
  – Opschrijfboekjes
  – Moosmade
  – It’s Simply Max

  Liefs van Anne

  annekuiper@live.nl

 57. Wat grappig, op de 100e dag van het jaar (houd je dat bij?) 1000 volgers… Gefeliciteerd en dat er nog vele volgers, jaren en berichtjes mogen volgen op het wereldwijde web!
  Moosmade is zo leuk… ik wil wel een stempeltje erbij! Dus ik doe mee aan die win-actie. En ik was net aan het bloggen over mijn cadeautje, dus neem ik jouw blog en moosmade ook even mee voor de reclame =P like op facebook; check, twitter; check, bericht op bloglovin geliked; check…
  Anders nog iets? Oja, een tweet verzonden over jullie =P

  Ik kan wel heel hebberig gaan doen, maar zou al dolgelukkig zijn met een stempelcadeau…

  Liefs,

 58. Marije

  Ik doe graag mee met de winactie van Opschrijfboekjes! Gék ben ik op notitieboekjes :-)

 59. liefsswaen

  Wauw wat super leuk! En ik zie dat je er nu alweer een boel bij hebt! Ik doe graag mee aan de winacties van Opschrijfboekjes en Moosmade :) Ik heb ze geliked op facebook en ik volg ze op twitter. En ik volg jou natuurlijk :)
  Liefs, Swaen
  swaenblogt@hotmail.com

 60. Hillery

  Wauw wat een leuke dingen! Ik doe mee!
  Ik volg je via Bloglovin, Facebook en Twitter. Ook heb ik dit bericht op Bloglovin geliked.
  Ik doe graag mee aan alle winacties.
  Liefs, Hillery
  hilleryschaap@hotmail.com

  1. Hillery

   Vlinder in je buik en Moosmade volg ik via Twitter en ik like de facebookpagina.

 61. Nano

  Ik doe graag mee aan alle acties. Superleuk!
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op twitter en facebook.

  Ik volg Vlinders in je Buik op twitter en facebook.
  Ik volg Opschrijfboekjes op twitter en facebook.
  Ik volg MoosMade op twitter en facebook.
  Ik volg JCLN op twitter en facebook.
  Ik volg I’ts Simply Max op facebook.

 62. Leuk leuk leuk!!! Ik doe heeel graag mee <3
  met Opschrijfboekjes:
  – facebook geliked
  – twitter volg ik

  met Moosmade:
  – facebook meteen geliked
  – twitter volg ik

  en met It’s Simply Max (waauw die is leuk!)
  – facebook geliked
  en natuurlijk volg ik haar blog :)

  Het bericht op bloglovin en LDOSB facebook vind ik zeker leuk!
  mijn email adres is: zizazipper@gmail.com
  x

 63. Maura

  Waaaauw! En nu alweer bijna 1100! Gaat zo hard met je volgers. Ben trots op je :) vind het ook echt leuk om blogervaringen uit te wisselen.

  Ik vind de stempels heel leuk van Moosmade! En de gebreide vlaggetjes van Jacolien.

  Ik volg jou al op alles waar je op te volgen bent :) Nu ook Moosmade en Jacolien.

 64. Floor

  GEFELICITEERD met je volgers! Je bent goed bezig! Ik wil erg graag meedoen met je winacties!!
  Graag met de prijs van Opschrijfboekjes.nl (ik ben dooooooool op schrijfboekjes). Ik heb ze geliked op facebook en twitter, leuk!!
  En als tweede wil ik graag meedingen naar de cadeaubon voor een mooie stempel. Ik heb een vriendinnetje die haar cadeautjes en post opleukt met stempels en ik ben altijd een beetje onder de indruk van het leuke resultaat… ik wil ook! Uiteraard volg ik Moosmade ook waar mogelijk (facebook & twitter)!
  En natuurlijk behoor ik tot een van de 1000 volgers op jouw blog. Op naar de 2000!
  Nu kan het duimen draaien beginnen. Ik ben benieuwd!!

  Email: floor_online@live.nl

Geef een reactie