Afgelopen week ging ik weer eens buiten de deur lunchen met een vriendinnetje. Inmiddels weet iedereen in mijn omgeving wel dat ik blog, dus tegenwoordig komen anderen ook met leuke adresjes aanzetten. En zo zat ik woensdagmiddag opeens bij De keuken van Thijs, in de Biltstraat.
Een lief klein lunchzaakje met heerlijke broodjes voor een klein prijsje, én het is ook nog allemaal biologisch! Alle broodjes zijn af te halen (of te bestellen), maar het is minstens zo leuk om even bij Thijs langs te gaan. De zaak ziet er namelijk hartstikke mooi en knus uit. Prima plek om even te pauzeren tijdens het shoppen, of na college langs te gaan (want hij zit om de hoek bij de universiteit!).
Lees verder voor een kijkje in De keuken van Thijs!
Translation: Today another lunch hotspot in Utrecht: De keuken van Thijs (which means something like Thijs’ kitchen). It’s a tiny cosy lunchroom with beautiful paintings on the wall. Perfect place for a lunch stop!

Op de menukaart vind je allerlei lekkere belegde broodjes, helder met een foto erbij. En voor een acceptabele prijs, zeker voor een biologisch broodje. Naast broodjes hebben ze ook salades en yoghurt.
De zaak ziet er super vorlijk en gezellig uit met alle mooie schilderingen op de muur. Ik had een heerlijk biologisch appel-vlierbessapje, maar de koffies zagen er ook goed uit. Vriendinnetje en ik kozen allebei voor een broodje Carpaccio (I love carpaccio!), maar alle andere broodjes zagen er ook goed uit.. Ik zie me nog wel een keertje terugkomen voor een lekker broodje, om ‘m vervolgens in park lepelenburg op te eten!
En dit is Thijs! Volgens de site was het altijd al zijn droom om een eigen zaak te hebben, en die is in 2012 dan eindelijk uitgekomen. En dat Thijs er plezier in heeft is te merken, hij staat er met een big smile en is super vriendelijk. Zeker langsgaan dus, bij De keuken van Thijs op de Biltstraat 83.
Tags: ,

Gerelateerd

22 reacties op “Hotspot: De keuken van Thijs Utrecht

  1. Daar ben ik al zo vaak langs gefietst! Maar nog nooit binnen gelopen. Ik zal het onthouden. Leuk dat ik door jouw blog allemaal nieuwe plekjes kan ontdekken in mijn eigen stad.

  2. Wat een goede tip! Ik fiets hier echt zo vaak langs, maar nooit naar binnen geweest. Ik wist niet dat het allemaal biologisch is en dat het er zo leuk uit ziet binnen. De volgende keer stop ik even voor een broodje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *