All images by Eethuis Vers
 
Ik ben dol op leuke lunchzaakjes en koffietentjes, en gelukkig lijken er daar steeds meer van te komen. Een tijdje terug ontdekte ik in Utrecht Eethuis Vers, gelegen aan de Oudegracht. Een klein zaakje waar je de heerlijkste broodjes, soepen en sapjes kan halen en alles zo biologisch, duurzame en fair mogelijk. Daarnaast wordt veel huisgemaakt, dus doet je broodje z’n naam eer aan: het is vers!
Translation: I recently discovered another lovely lunchroom in Utrecht: Eethuis Vers. It’s a tiny but lovely space with fresh and biologic food, located at the famous Oudegracht.


De zaak is niet erg groot, maar gelukkig kun je alles ook meenemen naar buiten en genieten van je broodje aan de gracht of bijvoorbeeld in park Lepelenburg. Op de menukaart vind je verschillende sandwiches, soepjes en lekkere salades maar ook zoetigheden en lekkere sapjes.
Als je over de Oudegracht slentert kom je vanzelf langs Eethuis Vers, op nummer 212. Vergeet dan niet even binnen te lopen om een lekker broodje te halen!
Tags: ,

Gerelateerd

19 reacties op “Hotspot: Eethuis Vers Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *