Hotspot: Eethuis Vers Utrecht

All images by Eethuis Vers
 
Ik ben dol op leuke lunchzaakjes en koffietentjes, en gelukkig lijken er daar steeds meer van te komen. Een tijdje terug ontdekte ik in Utrecht Eethuis Vers, gelegen aan de Oudegracht. Een klein zaakje waar je de heerlijkste broodjes, soepen en sapjes kan halen en alles zo biologisch, duurzame en fair mogelijk. Daarnaast wordt veel huisgemaakt, dus doet je broodje z’n naam eer aan: het is vers!
Translation: I recently discovered another lovely lunchroom in Utrecht: Eethuis Vers. It’s a tiny but lovely space with fresh and biologic food, located at the famous Oudegracht.


De zaak is niet erg groot, maar gelukkig kun je alles ook meenemen naar buiten en genieten van je broodje aan de gracht of bijvoorbeeld in park Lepelenburg. Op de menukaart vind je verschillende sandwiches, soepjes en lekkere salades maar ook zoetigheden en lekkere sapjes.
Als je over de Oudegracht slentert kom je vanzelf langs Eethuis Vers, op nummer 212. Vergeet dan niet even binnen te lopen om een lekker broodje te halen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Oei, wat een lekker broodje is dat! En het tentje ziet er ook erg leuk uit. Goeie tip!

 2. ziet er inderdaad heerlijk uit! daar ga ik misschien vandaag wel eens langs, yum.
  xo, cheyenne

 3. Ashleey

  Ziet er heerlijk uit! Misschien dat ik van de week wel even langs ga! :D

 4. Marlyssa

  De perfecte lunchroom als ik het zo ziet. Ik heb het nog niet eerder gezien in Utrecht, slecht haha. Volgende keer even opletten en hier een broodje eten:) Thanks

 5. veerlez

  Ik vind het zo grappig dat ik door jou posts de stad waar ik al jaren woon en eigenlijk gewoon ben opgegroeid beter leer kennen :)

 6. I love the interior of this place – particularly with all of the plants. The food looks really good! I love organic cafés, even if they do tend to be quite expensive.

 7. Heb je Hooi eigenlijk al ontdekt? Is echt mijn lievelingsplekje in Utrecht… (Burgemeester Reigerstraat)

 8. Nanda

  Ziet er goed uit! Utrecht lijkt me een fijne stad om te wonen :)

 9. Kiki

  Wat een leuke post, door jou blog weet ik nu in heel veel steden de leukste hotspots! :) liefs

 10. Maura

  OE zit er leuk uit! Was er al een paar keer langs gelopen, snel maar eens heen gaan

Geef een reactie