Hotspot Sid en Liv Nijmegen (update)

Sid en Liv was de eerste hotspot waar ik over schreef op mijn blog. Een lunchroom waar je niet alleen heerlijk kon eten, maar waar ook alles te koop is! Inmiddels werk ik er en het is geen straf om hier een hele zaterdag te staan!
Onlangs heeft er een kleine verbouwing plaats gevonden en is het interieur wat veranderd. Tijd  voor een update van een van mijn lievelingshotspots!
Translation: Sid en Liv was the first hotspot I wrote about on my blog. In the meantime I work here on saturdays and I love being here. The interior recently changed, so time for an update of my favorite hotspot in the world.
 

Sid en Liv is een lunchroom waar alles wat je ziet ook te koop is. De IXXI aan de muur en de mooie lamp aan het plafond, maar ook de stoel waarop je zit en het bestek waarmee je eet. Daarnaast is er nog veel meer te koop, in het winkeltje.
Mocht je Sid en Liv nog niet kennen, klik dan hier om te zien hoe het er eerst uit zag. De mintgroene muur heeft plaatsgemaakt voor een soort pastel denim blauw en de winkel is naar voren verplaatst. Vanaf nu mag er ook alcohol geschonken worden, dus als straks het zonnetje gaat schijnen kun je heerlijk met een wijntje in de binnentuin gaan zitten.

Je vindt Sid en Liv in de van Welderenstraat, een nog relatief onbekende straat in Nijmegen vol leuke bijzondere zaakjes. Skip de Broerstraat vol standaardketens en loop eens deze straat in als je in Nijmegen bent. Mijn favoriet bij Sid en Liv is absoluut de Cheesecake, met een Dirty Chai latte. Dat is een Café Latte met Chai kruiden, super lekker!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 31 reacties

 1. Danielle

  I’m am stuggling to get my comment to appear. Hopefully, the third time is a charm..

  I may have to make a trip to the Netherlands just to visit this place! Lovely photos!

 2. Josianne

  Ziet er erg leuk uit! Ik moet toch maar een keer naar Nijmegen gaan…

 3. Maaike

  Wat leuk! Misschien dat ik wel een keertje naar Nijmegen ga inplannen…

 4. Janne

  Eerst wist ik nooit waar het zat, maar ik kwam hem toevallig tegen toen ik naar een ander winkeltje in die straat wilde. Het ziet er van binnen zo leuk uit, ga er als het wat mooier weer is zeker eens heen :)

 5. Wouw, wat ziet dat er mooi uit zeg!
  Ben nog nooit in Nijmegen geweest, dat klinkt voor mij een beetje als ‘het einde van de wereld’, want de trein die vanaf hier gaat heeft Nijmegen als eindpunt, hahaha. Heeel verweg dus :P
  Vind het er echt uitzien als een onwijs leuk tentje :) Het interieur is echt super mooi!

 6. Joyce

  Ik ben er vorige week nog geweest, heb er de noodle salade op, heerlijk! Het was echt stampvol haha. De volgende keer ga ik eens de cheesecake proberen.

 7. Nanda

  Ziet er heel leuk uit! Hou wel van dit soort hotspots :)

 8. Nine

  Wat een leuke winkel! Jammer dat ik zo ver bij Nijmegen vandaan woon. Als ik er een keer in de buurt ben, kom ik zeker een stuk cheesecake eten (en koop ik waarschijnlijk de halve winkel leeg :p)

 9. Kiki

  Ik vind Sid & Liv zo leuk, nu ik dit zie wil ik er ook gelijk al weer naartoe haha! Ben er al een paar keer geweest om te lunchen maar ga ook zeker een keer om een lekkere cheesecake te proberen. liefs

 10. Roos

  Ik ben hier echt nog nooit geweest eigenlijk! De volgende keer als ik in de stad ben probeer ik er aan te denken haha :)

 11. Maura

  Ben zo benieuwd naar de nieuwe look! Je kan er in ieder geval heel lekker lunchen en sowieso wil ik daar alles kopen haha

 12. Marloes W

  Its awesome! (Ik hou van dat woord, klinkt als geweldig maar dan nog iets leuker ;))
  Wat een super leuke lunchroom en shop! Als ik een keer in Nijmegen ben dan ga ik sowieso hier heen. En dan gelijk maar de cheesecake proberen..! ;)

 13. Marlies

  Ik zat vorige week aan het tafeltje van je laatste foto! Oh ik ben zo verliefd op deze winkel en het concept. :)

 14. liefsswaen

  Wat super gezellig! Als ik in de buurt ben kom ik eens langs :)
  Liefs, Swaen

 15. Anonymous

  Wat mooi! Weet je toevallig waar het vogelkooitje (uit hout gesneden en twee dimensionaal) te koop is? Het hangt op het raam, o.a. op de laatste foto duidelijk te zien.

  Groetjes Lilian

Geef een reactie