Interior beauty: Spring appartment

All images via Alvhem

Nu de temperaturen eindelijk eens boven de 15 graden uitkomen is het dan toch eindelijk echt lente! Ik heb de hele week mijn raam open gehad en zoveel mogelijk zonlicht binnengelaten. Toen ik dit appartement spotte was ‘Lente!’ ook het eerste wat in mij opkwam. Zoveel licht!
Ondanks de witte muren en designmeubels zie je wel dat er geleefd mag worden in dit huis. Lekker samen koken in de leefkeuken, even naborrelen op het balkonnetje en heerlijk lezen in de fauteuil bij het raam. En wanneer het koud is kun je lekker samen in dat megabad.. Ja, doe mij dit appartement maar!
Translation: Spring is finally here! Look at this wonderful light appartment, it breathes ‘Spring’, doesn’t it? I really can see me living here!
Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Suze

  Echt super mooi dat alles wit is! Ziet er erg licht uit.

  Liefs

 2. Nanda

  Heel mooi ingericht, daar zou ik zo kunnen wonen :)

 3. Joyce

  heerlijk zo’n appartement waar zoveel licht naar binnen kan komen, dat zou ik nou ook wel willen!

 4. Stephanie

  Super mooie appartementen! Nu krijg ik helemaal zin om volgend schooljaar me eigen kamertje in te richten

 5. Angela

  Wat heerlijk om vanuit je slaapkamer zo het balkon op te stappen!

 6. Ja lekker licht en ruim! ook heel veel dingen die ik zie zij niet mijn smaak, maar het geheel is toch erg mooi. Vooral de keuken spreekt me aan!

 7. Nuria

  Wat een mooie plaatjes, echt lekker vrolijk en licht!

Geef een reactie