Interior inspiration: Balconies

Image via Alvhem

Zowel thuis als in mijn studentenhuis ben ik gezegend met een tuin, maar als ik soms die gezellige balkonnetjes zie vind ik het bijna jammer dat ik geen balkon heb. Leuke bloembakken, een bankje met veel chill kussentjes en onder je het drukke stadsleven wat aan je voorbij gaat.
Helaas moet ik het zonder doen, maar toch haal ik altijd veel inspiratie uit mooie balkons. Bloembakken kan ik ophangen aan de schutting, en een chillbankje kan natuurlijk altijd!
Daarom vandaag deze inspiratiepost vol balkons, ook als je zelf geen balkon hebt. Met een beetje creativiteit creëer je hetzelfde sfeertje!
Translation: Today some inspiration for your balcony. I’m blessed with a lovely garden, but when I see those wonderful balconies I sometimes wish I had a balcony! Image via Alvhem
Image via PSbyDila


Image via Alvhem

Image via nicety

Image via Alvhem

 Image via laisladelusi


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Nuria

  Heel leuk! Ik kan bijna niet wachten tot dat ik zelf een balkonnetje heb..

 2. Superleuk, precies wat ik nodig had! :)
  Ik ben op dit moment ook bezig met balkonplannetjes en balkoninspiratie, vorige zomer hebben we doorgebracht op twee reusachtige witte tuinstoelen, maar we willen dit jaar toch echt iets gezelligers van het balkon gaan maken.

 3. Jorian

  Ik heb dat probleem ook. studentenhuis, met GEEN balkon! Toevallig heb ik gister een bericht geplaatst op mijn blog dat ik altijd een terras maak voor mijn deur! :)

 4. Joyce

  Dat ziet er echt zo leuke en gezellig uit! Van een klein balkon word ik niet zo enthousiast, maar als deze wat groter is zou ik het best willen ruilen voor een tuin!

 5. Tante Jannie

  Hmm het is dit weekend weer tijd om mijn balkonnetje op te knappen. Thanks voor de inspirerende foto’s!

 6. Laura

  Ik zou zo graag een knus balkon willen! Ik zou m volgooien met kussens en plantjes! haha

 7. Kiki

  Wauw! Wat fijn dat je in je studentenhuis een tuin hebt. De balkonnetjes zien er erg gezellig uit :) liefs

 8. Maike

  Wat leuk allemaal! Wij hebben zelf een piepklein balkonnetje én een tuin, als het goed is wordt het dit weekend eindelijk weer warm genoeg om daar te zitten. <3

 9. Maura

  Ziet er zo leuk uit al die foto’s! Wij hebben helaas ook geen tuin, dus krijg helemaal zin om ons balkon weer zomerklaar te maken (nu fungeert ‘ie voornamelijk als opslagplaats voor vuilniszakken)

 10. Caroline

  Mijn balkon heeft echt een opknapbeurtje nodig, dus bedankt voor de inspiratie!

Geef een reactie