Life lately: April

En toen.. was april alweer bijna voorbij! Jeetje, wat gaat de tijd snel. Terwijl ik door mijn foto’s ging leek het wel of alles wat de afgelopen maand gebeurd is slechts 1 week geleden is. Alsof ik gisteren nog bij het concert van Mumford and Sons was!
In april liet het zonnetje eindelijk eens van zich zien (maar sneeuwde het niet nog wat de eerste paar dagen??), de avonden werden langer waardoor ik ook steeds meer inplande en buiten de deur afsprak. En het absolute hoogtepunt van deze maand was mijn tripje naar Málaga afgelopen week.
Ik heb weer een overzichtje van persoonlijke foto’s van jullie, met foto’s van social media maar ook foto’s die je nog niet eerder gezien hebt!
Translation: Wow, April really just flew by didn’t it? Spring finally showed a little and I even got to wear my dresses with bear legs – in Spain (that is)! Read on for a little personal overview from last month.Nog steeds komt er dagelijks een update online, gelukkig blijft het bloggen leuk. Helemaal met zo’n lieve zachte knuffel naast je!
Helaas zwichtte ik aan het begin van de maand voor het heersende griepvirus. Aan de ibuprofen en de vitaminepillen dan maar. Ik ben er toch wel een hele week goed verkouden van geweest, gelukkig was ik slechts 2 dagen echt ziek.
Typisch lente: babydiertjes! Toen ik caviavoer ging halen in de dierenwinkel, waren er net een paar uur eerder caviaatjes geboren. Zo lief!!
Mijn eigen lieve caviaatjes, Pip en Olle, met een krop sla gekregen van een huisgenootje. Ze worden hier goed verzorgd ;-)
Thanks guys, dit vond ik zo bijzonder!! Om jullie te bedanken zette ik een winactie op touw, waarvan de winnaars vandaag bericht zullen krijgen. Goed je mailbox in de gaten houden dus ;-)
Samen met Maura ging ik een avondje naar Lefebvre, een wijnbar in Utrecht. Lees hier meer over deze hotspot. Super leuk was het, zeker een aanrader!
En herinneren jullie die zondag nog, dat het voor het eerst echt 20 graden zou worden? Uiteindelijk viel het nog flink tegen met de zon, maar het was wel warm genoeg om voor het eerst echt buiten te eten. Dus de barbecue werd aangezet, wiehoe!
En met dit mooie weer zat ik ook weer veel meer op de fiets! Zo fijn om te gaan en staan waar je wilt, ik kan niet zonder mijn ijzeren ros ;-)

Ik brak een takje van de bloesemboom uit onze achtertuin af en zette ‘m in een kan met water. De volgende dag stond ie al mooi in bloei! Past goed bij mijn muur ;-)

M’n moeder reisde in maart door Vietnam en nam dit leuke bloemenjurkje voor me mee. Gelukkig kon ik hem al snel aan, op vakantie in Spanje!

Ik kocht nieuwe schoenen: lage witte All Stars. Als kind had ik vroeger altijd All Stars, maar zo’n 8 jaar terug ruilde ik ze in voor Vans. Inmiddels zie je die op elke straathoek en ben ik daar weer een beetje op uitgekeken en viel ik toch weer terug op m’n oude vertrouwde All Stars. Ze zijn lekker zomers!

En weer volgde zo’n heerlijke lente dag inclusief zwoele avond, vorige week woensdag. Gelukkig is woensdag mijn vrije dag, dus ik ging lekker lunchen (bij Thijs!) en at ‘s avonds een pizza aan de kade. Daarna keek ik in tegenstelling tot de rest van Nederland niet naar het interview met Willem Alexander en Máxima, maar maakte ik een wandeling door Utrecht. Heerlijk om zo op pad te gaan door je eigen stad ;-)
Onder weg kwam ik deze enorme gouden kerstbal (?) tegen, die ik toch maar heb laten hangen.

Later die week at ik samen met een collega die een prachtig appartement heeft (met mini dakterras, jaloers!). Daarna maakte ik eindelijk weer eens gebruik van mijn pathépas, en zag ik Oz. Leuker dan ik had verwacht, en wel de moeite waard!

De lente begon er steeds meer op te lijken, maar het bleef zo koud.. 10 graden?? Gelukkig stapte ik vorige week zaterdag in het vliegtuig richting Málaga!
Ik heb een hekel aan koffers inpakken, maar met zo’n leuk doel doe ik het natuurlijk graag ;-)

Vanuit het vliegtuig zag ik de enorme bergtoppen van de Sierra Nevada. Mooi om te zien!

En toen waren we opeens in Málaga! Palmtrees everywhere.. geeft zo’n instant vakantiegevoel!

Het weerbericht voor ons verblijf viel in eerste instantie een beetje tegen: tussen de 18 en de 20 graden met bewolking en zelfs een dag regen! Maar hier klopte in werkelijkheid niets van, het was elke dag tussen de 22 en de 27 graden en we hadden een heerlijke blauwe lucht! En de regen? Die viel slechts een keer, ‘s nachts ;-)

Ik ging samen met mijn moeder en het was echt heerlijk. Eindelijk weer zonder jas en met blote benen naar buiten, en tot laat op het terras zitten met een wijntje. Ik hoop dat deze tijd hier ook snel aan komt!

We gingen ook een dagje met de trein naar Sevilla, prachtige stad! De trein was zeer comfortabel, veel luxueuzer dan in Nederland.

In de week dat wij in Málaga waren vond het Spaanse film festival plaats. Dwars door de stad lag een hele grote rode loper!

En deze MEGA hond vergat ik nog toe te voegen in mijn reportage over opvallende honden in Málaga. Opvallend is hier wel een behoorlijk understatement. Ik geloof niet dat ik ooit zo’n mega grote hond gezien heb? Het is net een paard!

Helaas komen aan alle leuke dingen een eind, en dus namen we afscheid van de blauwe lucht en de palmbomen en stapten we weer in het vliegtuig. 3 uurtjes later waren we alweer thuis!

En thuis vielen we met de neus in de boter want ook hier was het eventjes lekker weer! Donderdag hield ik de vakantiesfeer nog even vast door met Maura op het terras te gaan eten. Om in de tapas sferen te blijven bestelden we allerlei voorgerechtjes, die we samen deelden.
En ik kon eindelijk weer eens open schoenen aan! Wie herkent deze hakken van H&M nog? Zo’n 5 jaar geleden waren dit mijn eerste echte hoge (>10 cm) hakken, en ongeveer de halve school had ze ;-)
Over schoenen gesproken.. ik vergeet nog steeds foto’s te maken van mijn outfits. Maar hier zie je wat ik die avond droeg, en wat ik de dag erna droeg.
Een klein detail van die outfit: dit leuke neonroze kettinkje. Ik kreeg er zo veel complimentjes over dat ik besloot ‘m ook nog in het neongeel te halen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, ze kosten slechts €4,95. En je vindt ze bij Hema! 
Ja, die goeie ouwe Hema blijft ons verrassen he ;-)
En toen was april alweer bijna voorbij! Komende week volgt nog Koninginnenacht en -dag, en hoewel ik nog even de stad in duik moet ik op beide dagen werken dus veel bijzonders zal het wel niet worden. En dan is het mei.. hopelijk komt met de nieuwe maand ook beter weer. 
Allereerst volgt bevrijdingsdag, ik ben dan vrij en ga eens een kijkje nemen op het bevrijdingsfestival. Eind mei ga ik voor mijn 21e verjaardag een weekendje naar Stockholm met mijn vader, en waarschijnlijk vier ik dan ook al mijn verjaardag een beetje. 
Verder staat er weinig op de planning, veel ruimte dus voor spontane afspraken. En met een beetje goed weer komt dat alleen maar goed uit! Ik heb er zin in, wat zijn jullie plannen voor de komende maand?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 27 reacties

 1. Wat een heerlijke foto`s, nu krijg ik erg veel zin in vakantie!! Wat een mooi bloemenjurkje had je daar aan! Die ketting van de Hema is erg mooi!
  Liefs

 2. Heerlijke foto’s van Malaga!
  Kan niet wachtnpen totdat het hier ook blote benen weer is!

 3. Maura

  Ziet er allemaal heel leuk uit! Super leuk trouwens die ketting, ik houd echt van neon kettings haha. Ook maar eens langs de HEMA!

 4. Wat een geweldige maand heb je gehad (muv de griep natuurlijk)
  Ik ben helemaal fan van de kleur van je muur en die bloesemtak, prachtig!! Fijne zondag <3

 5. Nanda

  Ik verbaasde me er ook al zo over dat de tijd zo snel gaat! En die foto’s van malaga zien er echt heerlijk uit :)

 6. natanja

  lekker weertje ik wil ook naar de zon !! of ja de zon moet maar gewoon in nederland blijven !!!

 7. Zucht.. wat een moooie foto’s van Malaga! <3
  In mijn straat woont ook iemand met zo’n Mega hond! Ik zou toch liever zo’n lieve kleine cavia nemen :)
  Je laatste outfit vind ik echt heel tof! Leuke jas!

 8. Sabine

  Ik ben zelf ook een klein beetje op vakantie met jouw foto’s van deze maand, heerlijk!

 9. nnkmll

  Wat een heerlijke foto’s van wat er uit ziet als een heerlijke maand!

 10. Josianne

  Leuk dat je naar het bevrijdingsfestival gaat! Je gaat naar die in Utrecht? Misschien kom ik je dan nog wel tegen :)

 11. Wat een heerlijke foto’s! April was een goede maand voor jou! Eén van die laatste foto’s, al dat eten op vakantie: lekker hoor! Ziet er super uit! En leuke hema kettingkjes :)

 12. rovinglights

  Yay! Congrats on 1000 followers. The photos are lovely and I’m so jealous of the summer dress. I’d love one but it’s not nearly warm enough to wear one here.

 13. Ilse

  Hm ja, palmbomen! Zelfs als ik die foto’s zie krijg ik een vakantiegevoel, heerlijk.

 14. Aurelie

  Wauw, je kat is echt zo mooi! Ik wil ze meteen knuffelen haha. En heel toevallig, ik ben onlangs ook in Malaga geweest. Helaas maar één dag, het was een eindreis met school in Andalusië en de planning was zo vol (Sevilla, Granada, Cordoba, Malaga enzovoort) dat we er helaas niet langer konden blijven. En die palmbomen geven mij echt ook zo’n zomers vakantiegevoel, zalig!

 15. Angela

  Het vakantiedeel was het leukste, leuk blogbericht! Mooie schoenen van de H&M, jammer dat het alweer 5 jaar geleden is, anders had ik ze gekocht!

 16. Misschien heb ik nog een tip voor bij het neon kettinkje. Bij de Action hebben ze smalle riempjes voor een prikkie in neontinten.
  Succes met alles,
  groetjes,
  Liza Veenendaal
  Confetti Lab

 17. Leonie

  Jouw jurkje is echt geweldig <3
  en verder superleuke en mooie foto’s weer!

Geef een reactie