Los perros de Málaga

In de paar dagen Spanje heb ik heel wat foto’s gemaakt. Wanneer ik foto’s maak let ik altijd op alle kleine dingen om me heen, overal zit wel een mooie foto in. En zo kwam het waarschijnlijk dat iets me op viel, wat me waarschijnlijk niet was opgevallen als ik niet zo oplettend om me heen keek.
Er waren namelijk ontzettend veel honden in Málaga! En vooral hele gekke hondjes. Geen golden retrievers of labradors, maar honden met een gek pluimstaartje of lange manen. En zelfs eentje met een FC Málaga shirtje aan.. haha super leuk!
Toen ik gisterenavond nog eens door mijn foto’s ging en deze collectie hondenfoto’s zag bedacht ik me dat het misschien wel leuk was om aan jullie te laten zien. Zie het als een soort mini reportage ;-). Welk hondje vinden jullie het leukst?

Translation: One thing I noticed in Málaga were all those cute (but somewhat weird) dogs! There were many dogs, and they all had something funny. I decided to photograph them. Which one is your favorite?


Mijn favoriet was het eerste hondje, die was zo lekker lief en zacht en erg vrolijk. Maar het linkerhondje op foto 13 vind ik ook erg leuk, het lijkt net of hij lacht! En de foto bovenaan deze post is natuurlijk ook geweldig ;-)


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Josianne

  Wat een schatjes zitten er tussen! Vooral dat hondje met een t-shirtje aan, echt te lief :)

 2. Nuria

  Haha, wat grappig dat je daar foto’s van hebt gemaakt!

 3. Anna

  Ja, de hondjes in Málaga mis ik soms! Lekker op een bankje in de zon zitten en kijken naar alle hondjes die langs komen lopen. Hier in Nederland zie je die niet zoveel en vind ik ze ook veel minder leuk… Die laatste, aaah wat een leuke!

 4. ingeborg

  Wow, wat een bizarre hondjes zitten er tussen.

  Ik krijg echt zin om naar het warme zuiden te gaan door je Málaga verhaaltjes. :)

 5. wing

  ahhh, numero uno is een schatje!

 6. Nanda

  Aah die linker op foto 13 is inderdaad schattig, en dat laatste pluis hondje ook :)

 7. Sabine

  Super leuk om te zien, er zitten een paar leuke exemplaren bij haha!

 8. Ik heb vooral een zwak voor het eerste hondje en het hondje uit de elfde foto! :) Als ik later plek heb voor een hond, neem ik er zeker eentje!

 9. PSbyDila

  Aahh wat een snoezige post! Haha, wat een leuke hondjes allemaal.

 10. Marlou

  oooohhh die eerste, en die op de scooter. en awwww dat tongetje van die enalaatste <3
  zo lief allemaal! superleuk om bij elkaar te zien ook :)

Geef een reactie