In de paar dagen Spanje heb ik heel wat foto’s gemaakt. Wanneer ik foto’s maak let ik altijd op alle kleine dingen om me heen, overal zit wel een mooie foto in. En zo kwam het waarschijnlijk dat iets me op viel, wat me waarschijnlijk niet was opgevallen als ik niet zo oplettend om me heen keek.
Er waren namelijk ontzettend veel honden in Málaga! En vooral hele gekke hondjes. Geen golden retrievers of labradors, maar honden met een gek pluimstaartje of lange manen. En zelfs eentje met een FC Málaga shirtje aan.. haha super leuk!
Toen ik gisterenavond nog eens door mijn foto’s ging en deze collectie hondenfoto’s zag bedacht ik me dat het misschien wel leuk was om aan jullie te laten zien. Zie het als een soort mini reportage ;-). Welk hondje vinden jullie het leukst?

Translation: One thing I noticed in Málaga were all those cute (but somewhat weird) dogs! There were many dogs, and they all had something funny. I decided to photograph them. Which one is your favorite?


Mijn favoriet was het eerste hondje, die was zo lekker lief en zacht en erg vrolijk. Maar het linkerhondje op foto 13 vind ik ook erg leuk, het lijkt net of hij lacht! En de foto bovenaan deze post is natuurlijk ook geweldig ;-)


Gerelateerd

19 reacties op “Los perros de Málaga

  1. Ja, de hondjes in Málaga mis ik soms! Lekker op een bankje in de zon zitten en kijken naar alle hondjes die langs komen lopen. Hier in Nederland zie je die niet zoveel en vind ik ze ook veel minder leuk… Die laatste, aaah wat een leuke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *