Lovely blog: Mliees

Vandaag weer eens een fijn blogje in de spotlights: Mliees.com, de blog van de 23 jarige Marlies. Een mooie layout en prachtige foto’s, persoonlijke stukjes én fijne inspiratieblogs en leuke hotspots. Dat is zo’n beetje Marlies’ blog in een notendop.
Haar interieurposts zijn bijna altijd mijn smaak en ook haar persoonlijke blogjes hebben altijd zulke mooie foto’s! Als je graag mijn blog leest, gok ik dat je je ook wel een paar uurtjes kunt vermaken met Marlies’ haar blog. Alleen nog hopen dat ze íets vaker update ;-)
Lees verder voor een kleine impressie van haar blog, of klik gelijk door om hem helemaal te bekijken!
Translation: Today a new lovely blog: mliees.com by the Dutch Marlies. A wonderful personal blog with some inspirational blogs too. Read on for a little impression of her blog.Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Josianne

  Jaaa, haar blog is leuk! En ik heb haar woensdag in echt mogen ontmoeten, ze is in het echt ook nog eens heel erg leuk :)

 2. denise

  oeh ziet er leuk uit!
  eens even n kijkje nemen!
  liefs,
  denise

 3. Marlies

  Dankjewel lieve Marloes. Ik had gister echt een verschrikkelijke dag en dit maakt alles – nou ja, niet alles – weer goed. Hier word ik blij van!

 4. Ze staat al in mijn rijtje van Bloglovin volgers:) En vaker een bericht plaatsen zou zeker niet erg zijn idd, want ik lees/bekijk haar berichten graag:)

 5. Angelina

  Jaa super leuke blog mét prachtige foto’s en een super lieve meid!!

 6. Nanda

  Hele leuke blog, volg haar nu een tijdje met veel plezier :)

 7. Kiki

  Wat een leuke blog, ben haar gelijk gaan volgen! Liefs

 8. Marloes W

  Leuk bericht! De blog van Mliees is echt leuk! Gelukkig volg ik Marlies ook via instagram dus zie ik wel geregeld foto’s ;)

 9. Leuke blog en die huisjes; ik zie ze nu overal. Mijn handige man maakte ze voor me na en nu moet ik ze nog pimpen… of gewoon zo laten =P Maar leuk dat ze zijn!

Geef een reactie