Lunch inspiration: tag your lunch!

Vorige week zaterdag vroeg ik jullie je lunches te taggen met #ldoslunch, zodat we elkaar kunnen inspireren een lekkere lunch te maken. Klik hier om de post te lezen, vol lunchinspiratie van mij. Vandaag wil ik jullie graag wat lunches van anderen laten zien, die hun lunches al hebben gedeeld via instagram en twitter.
Hierboven zie je nog een lunch van mij: heerlijk oerbrood met pesto, sla, oude kaas en bocconcini (mozzarella bolletjes). Super lekker, en vrij makkelijk te maken!
Heb jij nog foto’s van je lunch op instagram staan, tag ze dan met #ldoslunch, zodat ik ze binnenkort kan delen. Mocht je vanmiddag nog lekker gaan lunchen: vergeet het dan niet op de foto te zetten! ;-)

Translation: Last week I asked you to tag your lunches with #ldoslunch on instagram and twitter, so we could use it as an inspiration. Today I want to show you some pictures of tagged lunches. If you have some delicious lunchpictures on your instagram, don’t forget to tag them!Brood met avocado en kiemgroente, mjam! En super simpel! Door @joliens87, van yourlifestyleguide.nl
Super kleurrijke én vegan lunches (en weer die kiemgroentes!) van @levenkronkels.
Heerlijke luxe broodjes van @montyswereld, van montyswereld.blogspot.nl
En nog een mini lunch van mij: een doosje met blokjes kaas en cherrytomaatjes, als extraatje (niet als volledige lunch). Tip: bij de action hebben ze allerlei lunchboxen in verschillende kleuren en maten. Ik heb ook nog een grotere box, waar deze kleine precies in past. Zo kun je gemakkelijk je eten scheiden. Handig als je bijvoorbeeld naast boterhammen ook wat yoghurt mee wilt nemen.
Voor meer ldosblunch foto’s klik je hier. Vergeet niet om jouw foto’s ook te taggen, zodat we alleen maar meer lunch inspiratie krijgen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Ashley

  Wat een heerlijke inspiratie! Nu weet ik gelijk wat ik mee ga nemen naar stage hah

 2. Ik heb ook een heel lekkere: brood met fenegriekkaas, een klein laagje appelstroop en gemixte kiemen! (ik zie dat het laatste erg populair is, haha).

 3. Ayla

  Leuk altijd om te zien! Hoewel ik zulke lunches toch alleen maak als ik thuis blijf en niet als ik ergens heen moet..

 4. Laura

  Yummmmm! Oh al die heerlijke broodjes met avocado <3 echt heerlijk. Dit soort lunches eet ik ook elke dag op het werk :) Of lekker met hummus en geitenkaas! Of hutekase met wortelrasp. Echt lekker!

 5. Wat een lekkere inspiratie! Ziet er heerlijk uit! Ik vind het alleen altijd lastig om zoiets mee te nemen als ik gewoon naar college moet of iets dergelijks, dan ben ik toch altijd aan het haasten. Misschien moet ik er toch maar eens wat meer tijd voor nemen.

 6. Nanda

  Ziet er allemaal heerlijk uit. Ben benieuwd naar kiemzaden, die heb ik nog nooit gegeten!

 7. Lisa

  Ik moet echt snel eens een lunchbox aan gaan schaffen, want aluminiumfolie is niet echt milieuvriendelijk en mijn broodjes worden ook nog eens geplet in mijn tas. Ik moet sowieso meer tijd aan mijn lunch gaan besteden, eigenlijk eet ik al 13 jaar (sinds ik op school zit dus) hetzelfde

 8. Tessa:

  Zo’n leuk idee en wat en slim om een lunchbox aan te schaffen! Ziet er heelrijk uit allemaal

 9. Denise

  Wauhauw, jouw lunches zien er heerlijk en gezond uit. Wat een inspiratie :D.

Geef een reactie