Lunchinspiration: #ldoslunch

Mmm.. mijn lekkerste lunch afgelopen week was sowieso deze Griekse salade aan zee in Málaga. Nu het steeds mooier weer wordt is het echt tijd voor lekkere salades. Die zul je dus binnenkort vast en zeker voorbij zien komen.
Vandaag weer een heleboel lunchinspiratie van lezers van mijn blog! Tag jouw foto’s op instagram en twitter met #ldoslunch, wellicht komen ze dan hier voorbij in een overzicht. Oude foto’s taggen mag ook, laten we een zo groot mogelijke ‘database’ aan lekkere lunch inspiratie maken! Voor oude foto’s klik je hier, lees verder voor een heleboel nieuwe inspiratie!

Translation: A new lunchinspiration post with your lunches! Tag your lunch on instagram and twitter with #ldoslunch, so we can build a lunchinspiration database!Heerlijke soepjes en couscoussalade van @lemonstale. Zelf eet ik ook graag soep en brood als lunch, met als favoriet pompoensoep.

Oh deze tosti met kleurrijke salade van @_bianc ziet er té lekker uit! En is dat een blok feta?? Ik houuuu van feta kaas!

Goed idee, die radijsjes in combinatie met crème fraîche (?) op een cracker! Deze lekkere lunch is van @isabelledegrieck.

Mjam, goede combinatie die gerookte kip met avocado! Deze ga ik ook onthouden. Lunch van @prepiuk!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Oei, lekker. Krijg er zo op de vroege ochtend spontaan heel veel honger van:) liefs margot

 2. Ashley

  Ziet er zo lekker uit en krijg spontaan zin om te eten in de ochtend hha

 3. Laura

  Ohh dit ziet er echt allemaal zo ontzettend goed uit! :)

 4. yum yum!
  Ik maakte een (volkoren)wrap tosti met gerookte kip, kaas en paprika.
  De salade bestaat uit paprika, tomaat, basilicum olijfolie, koriander en inderdaad een stuk feta kaas =D

 5. Julia

  Hmm gerookte kip en avocado vind ik zo’n lekker combinatie! Ik krijg meteen trek van deze foto’s, ook al heb ik al geluncht (met saaie boterhammen)

 6. Nanda

  Gerookte kip en avocado is the best. Ik zal deze week ook eens iets op IG knallen, heb eindelijk weer eens inspiratie voor een lunch.

 7. Astrid

  Door jouw post, vanmorgen nog weer snel een keer extra naar de kaasboer hier op de markt geweest, om Feta te halen, die ie dacht niet te hebben. Daardoor ook met een ander heerlijk geitenkaasje naar huis gegaan. Mmmm.
  Dank.

Geef een reactie