Málaga (personal photographs)

Afgelopen zaterdag vertrok dan eindelijk het vliegtuig naar Málaga.. wat heb ik hier naar uitgekeken! Eindelijk zon, lekker eten en écht vakantie. Inmiddels heb ik er een volle dag op zitten en het is hier zo lekker! Het is lekker zonnig (temperaturen rond de 23 graden), er hangt een goede sfeer in de stad en alles is zo ontzettend goedkoop! 
We hebben vandaag lekker door de stad gewandeld en indrukwekkende kastelen op grote hoogtes bezocht. We sloten de dag af met een wijntje in de haven (voor slechts €1,90 per glas!), waar we de zon net niet in de zee zagen zakken.
Morgen gaan we shoppen, en om in Spaanse sferen te blijven gaan we natuurlijk eerst naar Zara, Bershka en Pull and Bear. Ik ben echt onder de indruk van Málaga, vooral omdat alles zo toegankelijk en goedkoop is! Ik heb alvast wat leuke adresjes opgeschreven.. Vandaag wat foto’s en sfeerbeelden van onze eerste dagen in Málaga!
Translation: I’m on a trip to Málaga, Spain and it’s so wonderful here! The weather is great, food is delicious and the people are nice. Today a little photobomb of our first days here.


Deze post heeft 29 reacties

 1. Wat ben ik jaloers! Het ziet er heerlijk uit daar, geniet ervan :)

 2. Wat leuk! Hoe lang ga je blijven..?
  Mooie foto’s en heerlijk zeg dat weertje! Nu hopen dat het hier ook snel nog wat warmer wordt..
  Geniet ervan enne.. shop ze! ;)

 3. Ohhhhh Málaga <3 Wat mis ik die stad, ik denk er elke dag aan! Veel plezier nog!

 4. Ik ben jaloers! Wat zou ik graag op vakantie willen, en het ziet er zo heerlijk uit daar!

 5. Die laatste foto is echt super gewoon, geniet maar lekker daar.

 6. Wauw ziet er prachtig uit, ik kan niet wachten tot ik het zonnetje mag gaan opzoeken! liefs

 7. Oh my god, lucky you! Wat ziet het er heerlijk uit daar

 8. Superfoto’s, moet nog een vakantiebestemming bedenken dus dit soort inspiratie is mucho welkom. ;D Ook erg gecharmeerd van je lage witte All Stars, heb net dezelfde gekocht en ben er helemaal weg van, hoe ‘simpel’ ze ook zijn. Geniet nog daar! x Roos

 9. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Ik hou van Malaga, ik ben hier twee jaar geleden op vakantie geweest. Het dorpje waar ik toen zat heet Frigiliana, bij Nerja in de buurt. Dat is ook echt een heel mooi dorpje!

 10. ai ai ai…. ik wist nog niet dat het daar al lekker weer was. nu ben ik jaloers! haha.

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand