My favorites

favorites
Ik ben nogal goed in overdrijven en sowieso al een enthousiast persoon, dus ik roep vaak uit dat ik helemaal weg ben van iets of dol op een bepaald product. Maar tijdens een opruimsessie bedacht ik me dat ik toch wel een aantal favoriete producten en dingen heb waar ik bij blijf terug komen. Het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien!
Hierboven zie je mijn lievelingswashitapejes, maar ik heb ook mijn favoriete snacks en ‘altijd in huis’ voorraadproducten op de foto gezet. En als toevoeging mijn meest bezochte sites en blogs.

Ik kan altijd meer favorieten gebruiken, dus laat me vooral weten welk product jij standaard in jouw mandje gooit tijdens het boodschappen doen. Andere aanraders en tips mogen ook!
Translation: Today I’d like to share my favorites with you. Above you see my favorite rolls of washi tape, but I also want to show you my favorite snacks, hair products and websites. Also don’t forget to let me know about your favorites!

favorites
Ik ben niet echt een make-upmeisje maar qua verzorging en cosmetica zijn dit toch wel mijn favorieten. Het reissetje van de Body Shop doet wonderen voor mijn huid en is zeker een aanrader. Ze hebben deze setjes in allerlei varianten, verschillend per huidtype. Per setje betaal je zo’n €20, wat ik persoonlijk fijner vind dan losse producten á €20 per stuk te kopen want ik switch altijd weer van product.
Deze deo is fijn, doet z’n werk goed, ruikt neutraal doch fris en laat geen strepen achter! Batiste droogshampoo voor die momenten dat je haar opeens vet wordt en je het niet kunt wassen, en krullen spray voor mijn krulletjes. 
Ik gebruik nauwelijks make-up, maar een beetje blush vind ik wel mooi en deze van Catrice is erg fijn! En dan mijn allerlievelingsgeurtje: Chance (eau fraîche) van Chanel. Ik heb denk ik al 4 50ml flesjes verslonden, dus kocht nu eens 100ml.

Goed.. dan over naar de snacks en snoepjes. Dit zijn de dingen die ik meestal wel in mijn mandje gooi. Omdat ik mezelf zielig vind, of juist als ik trots op mezelf ben: eigenlijk vind ik altijd wel dat ik het heb verdiend.. haha!
Dit is echt mijn lievelingschips, als deze ooit uit de handel gaat word ik boos. Dan Kinder chocolade.. ZO LEKKER! Verder autodrop, maar eigenlijk alle soorten kleurrijke snoepjes (bijvoorbeeld Jelly Beans!!) vind ik wel lekker. Vooral zure.
En soepstengels. Zo’n doos kost 39 cent en ik ben er hartstikke gelukkig mee. Niet op de foto maar ook zo af en toe wel eens ‘per ongeluk’ in mijn mandje: blokjes kaas. Ik hou van kaas!

Dan dingen die ik altijd wel in huis heb, of anders gelijk aanschaf. Cherry tomaatjes! Lekker op brood, door de pasta of gewoon als snack. Deze Good Noodles sla ik altijd in als ze in de bonus zijn. Mijn broer vraagt zich altijd af hoe ik dit in godsnaam lekker kan vinden maar ja, ik weet het ook niet. Ik heb overigens ook altijd wel zakken soep van Unox in mijn voorraadkastje liggen. Lekker makkelijk met een worstenbroodje als ik geen zin heb om te koken.
Dan over naar de pesto, geldt een beetje hetzelfde als bij de cherry tomaatjes: lekker op brood, door de pasta of ehh nouja niet als echte snack maar wel om mee te dippen.
Deze peper mix is een beetje duur (maar hé, wel fair trade!) maar wel écht lekkerder dan gewone peper. Ze hebben ook een mediterraanse variant. 
En dan mijn lievelingsproduct van de Euroshopper (wat trouwens ophoudt met bestaan!): de roomkaas met kruiden! Ik geloof zo’n 60 cent, en ongelofelijk lekker op melba toast.
Dan nog mijn favoriete sites op het web, welke ik bijna dagelijks check:
www.9gag.com – maar eigenlijk check ik het vooral voor het slapen gaan, op mijn telefoon
www.didyouknowblog.com – heerlijke site voor zo’n ‘weetjesjunkie’ als ik. Zeer nuttig!
www.bloglovin.com – fijn om mijn favoriete blogs bij te houden 
www.weeronline.nl – ik ben ook al een weerjunkie. Handig om te weten wanneer je eindelijk met zonder jas naar buiten kan, of wanneer je je paraplu bij je moet hebben
www.nu.nl – en ik ben ook een nieuwsjunkie
www.voordeelmuis.nl – handig als je op zoek bent naar een aanbieding, werkt altijd!
www.1channel.ch – om al mijn series online te kijken (oa New Girl en How I Met Your Mother)
En nog een van mijn favorieten.. jullie! Gisteren behaalde ik namelijk de 1000 volgers op bloglovin, super bedankt daarvoor! Om het een beetje te vieren en jullie te bedanken, komen er komende week een aantal leuke giveaways online. Stay tuned dus!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Jet♥

  Heel leuk artikel! Veel van mijn favoriete dingen zijn ook jouw favo’s!

  liefs.

 2. Ashleey

  Heel leuk! Ik herken zoveel hiervan terug in mij!! :D Noodles en kinderchocolade haha

 3. Linda

  Super leuk om te zien! Ik gebruik 1channel ook altijd om series te kijken :)

 4. elleneva

  Leuke favorieten, droogshampoo is echt handig al werkte het niet echt bij mij.. Volgens mij deed ik gewoon iets fout haha. Dat chanel luchtje ziet er echt mooi uit en bueno is echt heeerlijk, maar dat vind jij dus ook haha. Leuk om te zien! Liefs

 5. Cloë

  Zo’n mooie washi-tapes! En die Chanel perfum? Heerlijk! :) Mijn lievelingschips van Sensations zijn de Mexican Peppers & Cream, moet je ze nog niet geprobeerd hebben, zeker is doen!

 6. Pebblyn

  Haha, ook een 9gagger? ^^ Bij mij is de verslaving uitgebreider dan enkel voor ik ga slapen, helaas.

 7. Caroline

  Wat een leuke favorieten! Ohnee, stopt de Euroshopper met bestaan? Ik heb van die dagen dat mijn winkelmandje volledig rood-wit kleurt..Komt er een vervanger?

  1. Caroline

   Ik zie nu dat er een nieuwe product-lijn gaat komen: AH Basic. Europshopper heeft beetje een imagoprobleempje blijkbaar..

 8. Petra

  Leuk artikel. Zitten een hoop herkenbare dingen tussen.

 9. liefsswaen

  Oh, lekker, Kinder Choco! Leuk artikeltje en nog gefeliciteerd met al je volgers :)
  Liefs, Swaen

 10. Nanda

  Noodlesoup is the best! Ik heb dat in Australie leren eten, gaf nogal vaak teveel geld uit dus dan is een goedkoop zakje noodles altijd goed ;)
  Ik heb altijd risotto rijst in huis. En verder vaak nog wel ingredienten voor er door dus kan altijd lekker risotto maken :) En tomaatjes heb ik ook veel, ook heerlijk in om even in de oven te doen!

 11. veerlez

  Ik kan de plaatjes niet zien :( Ik snap niet echt hoezo, maar kom later wel terug om te kijken :)

Geef een reactie