Sevilla (personal photographs)

Gistermiddag waren we in Sevilla en wat is dit een prachtige stad! Sevilla ligt ‘slechts’ 2,5 uur reizen met de trein van Málaga af, zonde dus om deze stad niet aan te doen tijdens onze trip. 
Door de eeuwen heen is Sevilla in handen van verschillende volkeren geweest, wat je terug ziet op straat. Veel verschillende bouwstijlen en prachtige kastelen en paleizen, gebouwd door de voormalige heersers.
De zon scheen goed en met 26 graden was het lekker warm, maar gelukkig had ik mijn hoed ;-)
Vandaag een overzichtje in foto’s van Sevilla. Vanmiddag vliegen we helaas alweer naar huis, maar die paar dagen zon en cultuur heeft me goed gedaan!
Translation: We also visited Sevilla one day, the beautiful capital of Andalusia. Today a little overview in photographs! 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 27 reacties

 1. Josianne

  Wat is Sevilla mooi! Ik ben er nog nooit geweest, maar ik moet toch maar snel een bezoekje plannen. Wat zie je er leuk uit trouwens met je jurkje en je hoed :)

 2. Jennifer

  Ik ben aan het kijken voor een treinreis door Spanje, want ik wil nog zoveel steden bezoeken (waaronder Sevilla) dat ik beter een rondreis zou kunnen doen dan slechts één land te bezoeken.

 3. Marlou

  ooh het ziet er zo fijn uit! en je hoedje is ook al zo prachtig :)

 4. Nanda

  Vriendinnetje van me woonde een jaar in Sevilla, door omstandigheden heb ik haar nooit bezocht daar, maar Sevilla lijkt me zo prachtig! Staat erg hoog op mijn lijstje :)

 5. Laura

  Oh goddd, ik heb zo’n zin om naar een mooie stad te gaan waar ik in een jurkje kan lopen haha!

 6. Anna

  Sevilla vond ik zo prachtig! Oh wat zou ik graag naar Spanje gaan nu!

 7. Joyce

  Het lijkt me echt een prachtige stad, zou er graag eens naartoe willen!

 8. LovelyLouLou

  Wat een prachtige foto’s! Ik ben wel in Andalusië geweest maar heb Seville helaas(nog) niet bezocht.

 9. Julia

  Oh wat een heerlijk weer is het daar zeg! Daar wil ik nu ook wel heen haha! Ik ben zeven jaar geleden in Sevilla geweest, maar eigenlijk kan ik me er niet meer zoveel van herinneren. Misschien een goede reden om nog eens terug te gaan ;)

 10. Ziza Zipper

  Heeerlijk! En een toffe stad :) Ik was er vorig jaar, dus leuk om het weer even terug te zien!
  Ben je ook op de Mushroom geweest?

 11. PSbyDila

  Wauw, wat een supermooie foto’s! Hier wil ik ook graag heen. <33

 12. ooooh die warmte! Ik wil ooook! Nog nooit in Sevilla geweest, maar lijkt me prachtig. Je hebt hele mooie sfeerplaatjes gemaakt babe!

Geef een reactie