Shop love: Oh Hello Friend

All images via Ohhellofriend

Een van mijn favoriete blogs is die van Danni uit Californië: Oh Hello Friend. Een blog vol mooie foto’s, vintage, stationery en ga zo maar door. Ik volg haar al een paar jaar, en afgelopen december opende ze haar eigen winkel! Een echte winkel in een echt pand, vol typische spullen die bij haar blog passen. Mooie sieraden, vintage hebbedingetjes, prachtige schrijfwaren en leuke kleding. En dat alles in een super mooie winkel, die zeer stijlvol is ingericht. 
Helaas moet je voor een bezoekje wel helemaal naar Californië, maar gelukkig is er ook een webshop met een select aanbod uit de winkel. Omdat dit zo’n mooie winkel is móest ik hem aan jullie laten zien. Fysiek langsgaan is misschien wat lastig, maar mocht je ooit die kant op gaan.. ;-)
Translation: Danni’s blog Oh Hello Friend is one of my favorite blogs. I have been following her for years now and she recently opened up her own shop. A real retail shop, and it’s just as lovely as her blog. Unfortunately I don’t often visit California, luckily there is also a webshop with selected items from the shop.Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Hannelore

  Zij heeft echt een heel erg fijne blog inderdaad, en zo cool dat ze nu haar eigen winkel heeft!

 2. Marloes

  Ik vind het een beetje too much, maar wel hele leuke blog! :)

 3. Bo

  Ik kende haar blog niet, ziet er leuk uit! Ik ga even een kijkje nemen op haar blog :D

 4. Nanda

  Dat ziet er mooi uit zeg! :) En er zitten inderdaad leuke spulletjes tussen!

 5. Linda

  Wauw, ziet er super mooi uit! Ik ga even een kijkje nemen :)

 6. Kiki

  Wauw wat een mooie foto’s :) echt een leuke blog is dat. liefs

 7. Camila Faria

  I love Danni’s blog too! And I have a very cute necklace from her online shop, but I’d love to visit her “real” shop too.

 8. rovinglights

  The shop looks gorgeous, and it looks as though I’ve found a new blog to follow!

 9. Caroline

  Wauw, hadden we maar zo’n winkeltje om de hoek! Super mooie spulletjes!

 10. veerlez

  Ik heb haar inderdaad laatst ook ontdekt! (door jou denk ik?) Ik ben van de zomer in Californie geweest en zal daar komende jaren daardoor niet meer zo snel heen gaan, dus helaas, haar winkel bezoeken zal mij ook niet lukken!
  Ze heeft zulke leuke dingetjes <3

Geef een reactie