Image via homeandgarden

Ik ben dol op cadeautjes krijgen, én geven. Vooral ‘zomaar’ cadeautjes, dingen waar je tegen aanloopt die je gewoon mee móet nemen omdat ze perfect zijn voor de ontvanger. Ook leuk aan het geven van cadeautjes: ze mooi inpakken! 
Rond Kerst ben ik los gegaan met mooie gouden linten en typische Kerstprintjes. Maar de rest van het jaar zijn er natuurlijk nog genoeg andere gelegenheden om cadeautjes te geven. En daarom vandaag een inspiratie voor mooi ingepakte cadeautjes, maar dan met een vrolijk voorjaarstintje. 
Translation: I love giving gifts to others, especially the wrapping aspect of it. Now Christmas is over it’s time for a new kind of gift wrapping inspiration, with bright colors and flowers. Today I’m showing you spring inspired gift wrappings.Image via minieco

Image via frolic-blog

Image via sweetandlovelythings

Image via the36thavenue

Image via ourdesignedlife


Gerelateerd

22 reacties op “Spring gift wrappings

  1. Ooh zo’n leuke ideetjes. Zo’n cadeautje zou ik wel willen krijgen :p
    en zo’n cadeautje geven aan iemand moet ook wel leuk zijn.
    Danku voor de ideetjes, je blog is echt inspirerend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *