Spring stationery

Als het zonnetje ons dan niet wil opvrolijken, dan halen we gewoon wat vrolijke stationery in huis! Ik bestelde weer wat leuke dingetjes bij Vlindersinjebuik om in ieder geval toch nog een beetje in de voorjaarsstemming te komen.
Alles was mooi en vrolijk ingepakt en ik kreeg gelijk zin om er mee aan de slag te gaan! Mocht je zelf ook nog zin hebben om wat nieuwe stationery aan te schaffen dan heb ik goed nieuws: met de code ‘paashaas‘ krijg je vandaag nog 10% korting!

Lees verder om te zien wat er in de pakketjes zit.
Translation: I ordered some new stationery goods, read on to see what I’ve ordered! Use code ‘paashaas’ (that’s Dutch for Easter bunny) to get 10% off of your order.

Vrolijke dingetjes! De kaarten zijn van Jolijou en zijn leuk om te versieren, maar doen het net zo goed in een fotolijstje op de plank. Verder nog een bloemetjes tape en stipjes tape!

Leuk zijn ze he? De rechter tape was een van de eerste washi tapes die ik zo’n 2 jaar geleden met Kerst kreeg. De derde van links kocht ik een tijdje terug en de eerste twee zijn dus nieuw. Lekker vrolijk en feestelijk!
Ik bestelde ook een set paper doilies. De ronde kun je tegenwoordig ook gewoon bij de Action vinden, maar de hartvormige zijn lastiger aan te komen en juist zo leuk! Je kunt ze gebruiken om cadeautjes mee te versieren, of ze om de voet van een glas wijn doen maar wat ik zelf het leukst vind: doily slingers! Ik moet nog even kijken hoe ik dit ga doen (rijgen aan een touw of zoals hier onder met knijpertjes) maar ik denk dat ik dit wel ga uitvoeren!
Image by Elena Kovyrzina

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Josianne

  Die stipjestape is echt heel erg leuk! Ik heb er nu even geen geld voor, anders had ik meteen besteld :)

 2. Ashleey

  Wat een leuke en schattige dingetjes! Jouw site is zo origineel en bijna al jouw artikels inspireren mij! :D

 3. Marije

  Wat leuk zeg! Ik hou van dit soort vrouwelijke fröbeldingen :-)

 4. Patricia

  Leuke afbeeldingen ik hou wel van kaarten/afbeeldingen met tekst

 5. Marjolein

  Leuke dingen! Zo’n doily slinger lijkt me ook leuk om te zien, ben benieuwd hoe die van jou gaat worden!

 6. Anonymous

  Leuk!! Washi tapes <3
  (ps Eastern betekent Oosters ;) dus gewoon zonder n die paashaas

 7. veerlez

  Ik geloof dat ik ook aan mijn washi verslaving ben begonnen! <3

 8. Die slinger is echt een heel leuk idee! Laatst zag ik ook zo’n heel groot hartjesvorm, die was voor onder een taart. Superleuk, maar wel moeilijk om mee te sturen in een brief.

  Liefs en fijne week,
  Lisa

Geef een reactie