Appartement Malaga slaapkamer
Tijdens onze trip naar Málaga verbleven we in een appartement wat ik via Wimdu.nl geboekt had. Ik vertelde vorig jaar al eens over Wimdu in mijn ‘travel tips & tricks‘ post, en mocht zelfs vouchers weggeven! Maar zelf had ik nog nooit een appartement bij Wimdu geboekt.
Omdat we niet al te duur uit wilden zijn besloten we voor onze trip naar Málaga bij Wimdu voor een appartement te kijken. Naast dat deze appartementen vaak veel goedkoper zijn dan hotelkamers, vind ik een appartement ook veel fijner en gezelliger dan een hotelkamer.

’s Ochtends haalden we brood bij de bakker aan de overkant van de straat en we hebben ook een avondje zelf gekookt. Daarnaast zat ons appartement in een gezellige wijk midden in het centrum, terwijl veel hotels juist aan de rand van het centrum lagen.
Met zo’n appartement krijg je echt het ‘travel like a local’ gevoel wat Wimdu wilt uitdragen, je hebt echt het gevoel dat je een paar dagen in de stad woont in je eigen huisje!
Translation: For our trip to Málaga we stayed in an appartment booked at Wimdu. It was kinda exciting because I never booked before at Wimdu, but we had a perfect appartment!


Appartement Malaga woonkamer
 

We boekten het appartement van Carlos. We werden door zijn zoon opgehaald van het vliegveld, en binnen een kwartiertje waren we bij het appartement. Nog zo’n voordeel: het vliegveld van Málaga is niet zo groot, en ligt vrijwel naast de stad. Je bent dus zo bij je verblijf, en op de dag van je terugreis kun je ’s ochtends nog even shoppen of de zee in want je bent ook weer zo op het vliegveld!
Ik vond het vooraf nog best spannend, want je boekt toch bij een compleet vreemde. Wat als niemand je komt oppikken op het vliegveld? Of als je achteraf je borg niet terug krijgt? Andersom is het voor de verhuurder natuurlijk ook spannend wie er in zijn appartement komt verblijven. Ik denk dat het juist daarom werkt.
Appartement Malaga badkamer
Boeken bij Wimdu is heel gemakkelijk: je zoekt op plaats, en hebt dan de keuze om te selecteren op prijs of locatie. Zelf vond ik het bijvoorbeeld ook nog belangrijk dat er wifi aanwezig was. Vervolgens boek je gewoon via Wimdu. Betalen gaat gemakkelijk met iDeal, maar kan ook met paypal of creditcard. Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn, dan wordt hier alles duidelijk uitgelegd.
Appartement Malaga tweede badkamer
Ik ben echt super enthousiast over dit concept en denk dat ik in de toekomst vaker met Wimdu zal gaan reizen in plaats van in hotels te verblijven. Het is niet alleen goedkoper, maar ook veel leuker! Nog een tip: mocht je serieuze plannen hebben om via Wimdu te boeken, meld je dan aan op de nieuwsbrief. Daar worden regelmatig kortingsbonnen of vouchers verspreid.
Wanneer je ook van plan bent om naar Málaga te gaan dan raad ik je aan om ook het appartement van Carlos te boeken. Wij betaalden slechts €46 per nacht voor ons tweeën. Moet je wel snel zijn met boeken, want de komende maanden zitten al bijna vol!

Gerelateerd

14 reacties op “Travel like a local with Wimdu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *