Travel like a local with Wimdu

Appartement Malaga slaapkamer
Tijdens onze trip naar Málaga verbleven we in een appartement wat ik via Wimdu.nl geboekt had. Ik vertelde vorig jaar al eens over Wimdu in mijn ‘travel tips & tricks‘ post, en mocht zelfs vouchers weggeven! Maar zelf had ik nog nooit een appartement bij Wimdu geboekt.
Omdat we niet al te duur uit wilden zijn besloten we voor onze trip naar Málaga bij Wimdu voor een appartement te kijken. Naast dat deze appartementen vaak veel goedkoper zijn dan hotelkamers, vind ik een appartement ook veel fijner en gezelliger dan een hotelkamer.

‘s Ochtends haalden we brood bij de bakker aan de overkant van de straat en we hebben ook een avondje zelf gekookt. Daarnaast zat ons appartement in een gezellige wijk midden in het centrum, terwijl veel hotels juist aan de rand van het centrum lagen.
Met zo’n appartement krijg je echt het ‘travel like a local’ gevoel wat Wimdu wilt uitdragen, je hebt echt het gevoel dat je een paar dagen in de stad woont in je eigen huisje!
Translation: For our trip to Málaga we stayed in an appartment booked at Wimdu. It was kinda exciting because I never booked before at Wimdu, but we had a perfect appartment!


Appartement Malaga woonkamer
 

We boekten het appartement van Carlos. We werden door zijn zoon opgehaald van het vliegveld, en binnen een kwartiertje waren we bij het appartement. Nog zo’n voordeel: het vliegveld van Málaga is niet zo groot, en ligt vrijwel naast de stad. Je bent dus zo bij je verblijf, en op de dag van je terugreis kun je ‘s ochtends nog even shoppen of de zee in want je bent ook weer zo op het vliegveld!
Ik vond het vooraf nog best spannend, want je boekt toch bij een compleet vreemde. Wat als niemand je komt oppikken op het vliegveld? Of als je achteraf je borg niet terug krijgt? Andersom is het voor de verhuurder natuurlijk ook spannend wie er in zijn appartement komt verblijven. Ik denk dat het juist daarom werkt.
Appartement Malaga badkamer
Boeken bij Wimdu is heel gemakkelijk: je zoekt op plaats, en hebt dan de keuze om te selecteren op prijs of locatie. Zelf vond ik het bijvoorbeeld ook nog belangrijk dat er wifi aanwezig was. Vervolgens boek je gewoon via Wimdu. Betalen gaat gemakkelijk met iDeal, maar kan ook met paypal of creditcard. Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn, dan wordt hier alles duidelijk uitgelegd.
Appartement Malaga tweede badkamer
Ik ben echt super enthousiast over dit concept en denk dat ik in de toekomst vaker met Wimdu zal gaan reizen in plaats van in hotels te verblijven. Het is niet alleen goedkoper, maar ook veel leuker! Nog een tip: mocht je serieuze plannen hebben om via Wimdu te boeken, meld je dan aan op de nieuwsbrief. Daar worden regelmatig kortingsbonnen of vouchers verspreid.
Wanneer je ook van plan bent om naar Málaga te gaan dan raad ik je aan om ook het appartement van Carlos te boeken. Wij betaalden slechts €46 per nacht voor ons tweeën. Moet je wel snel zijn met boeken, want de komende maanden zitten al bijna vol!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Josianne

  Bij m’n volgende citytrip ga ik zeker gebruik maken van Wimdu! Ik heb er nu al zoveel goeds over gehoord.

 2. Ashley

  Wauw wat gaaf en wat klinkt het positief! Ik wil hier ook zeker nog een keertje heen en ga ik op Wimdu kijken hihi

 3. Joyce

  Ik ga hier in de zomer zeker gebruik van maken! Lijkt me heerlijk, lekker je eigen gang kunnen gaan, voor jezelf kunnen koken, echt in het leven mengen!

 4. Nanda

  Wij hebben vorig jaar in Valencia ook een appartementvaneen vreemde gehuurd, via een andere site. Heel handig, mooi en in het centrum. Ideaal!

 5. Laura

  Lijkt me heel handig zoiets! Hier ga ik ook een keer naar kijken denk ik :)

 6. veerlez

  Dit ga ik ook zeker onthouden! Dat scheelt weer een hoop geld en het ziet er allemaal wel heel relaxt uit! :)

 7. Ja inderdaad erg leuk zo’n appartement in een stad. Lijkt het net als of je er even woont.

 8. ik heb veel goede verhalen over wimdu gehoord. dus zit erover te denken om het maar es te proberen.
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

Geef een reactie