Eindelijk is het écht lente! Ik ben echt een mooi weer kind, ik werd geboren midden in een hittegolf en hoewel ik niet echt vatbaar ben voor een winterdipje ben ik altijd duizend keer gelukkiger als de zon schijnt. Dit weekend was ik vrij, scheen de zon én had ik allemaal leuke afspraken in de planning. En daarom besloot ik lekker niet te bloggen, maar van de zon te genieten!
Bloggen is echt mijn hobby en vind ik heerlijk om te doen, vaak schrijf ik zo wat posts vooruit. Maar dit weekend had ik niks staan en daarom kwam er gisteren ook niks online. Maar hopelijk hebben jullie ook lekker van de zon genoten en de vrijheid gevierd. Ik in ieder geval wel!
Vandaag een klein verslagje van mijn weekend, omdat het zo leuk was en het heerlijk is om terug te kijken. In een paar resultaten van de enquête bleek al dat jullie vaker persoonlijke stukjes willen zien, dus beschouw dit maar als een soort proef ;-)

Translation: Yesssssss, spring has finally arrived and I LOVE it! This weekend was so awesome, I didn’t even take the time to blog. Sorry, I was too busy enjoying the sun and celebrating my freedom. Each year on the 5th of may it’s liberation day and we commemorate the end of the nazi occupation during world war two. It’s a serious an important thing, but also a lot of fun with free festivals.
Today I’m showing you bits and pieces of my awesome first spring weekend, I hope you had a nice weekend too.
Vrijdag liepen de temperaturen al behoorlijk op, en besloten mijn huisgenootjes en ik de tafel buiten te dekken. Lekker buiten eten en lang natafelen, zo leuk! Ook Pip en Olle mochten even meegenieten (klik hier voor een minifilmpje).

Zaterdag begon al gelijk goed met een heerlijk zonnetje! Ik had met een collega afgesproken om op het terras te gaan zitten en lekker te lunchen. Ik had het linkeroutfitje aan, maar in de stad en op de fiets leek het me toch wel wat bloot dus kleedde ik me om. Maar ik nam wel m’n shortje mee, en uiteindelijk heb ik op het terras toch lekker met m’n blote benen gezeten ;-).

De lunch bestond trouwens uit een broodje carpaccio van Go Pasta (die hebben ook erg lekkere broodjes, goeie tip dus!), een ijskoud biertje, vervolgens nog een ijsje en later nog een frozen yoghurt. Ehh.. tja. Haha! Ik liet ’t me smaken ;-) Op het terras kwamen nog twee mannen met gitaar langs die me zo weer even in Spanje lieten wanen.. zo fijn! Mini filmpje ervan kun je hier op Vine zien.

Het ultieme zomerbier: Desperados! Zo lekker, dit drink ik het allerliefst in de zomer. En zaterdag dronk ik de eerste (van alweer velen, oeps) dit jaar.

Zondag werd ik na een vrij korte nacht toch fris en fruitig wakker, mede door alweer het heerlijke zonnetje! Na wat inkopen bij de appie te hebben gedaan (water, stokbrood en avondeten) vertrok ik richting het bevrijdingsfestival in Utrecht en was ik nog net op tijd om de handsome poets te zien.
Er hing een super chille sfeer en ik heb lekker gedanst, biertjes gedronken en in de zon gezeten. En goed ingesmeerd dit keer ;-)

Rond een uur of 5 ging ik even terug naar huis om te eten en lekker in de tuin te chillen, maar daarna gingen we natuurlijk nog even terug om de voetjes van de vloer te dansen ;-). Het was zo ontzettend leuk en de sfeer was zo goed! Waren er maar elke week dit soort feestjes in het park. Ik kocht een megasuikerspin van mijn laatste muntje en maakte nog wat dansjes en toen werd het tijd om naar bed te gaan..

Zoals je ziet had ik geen tijd om te bloggen! Maar dat vind ik ook niet erg, want mijn blog is mijn hobby en ik wil het vooral niet als een verplichting zien. Maar ik ben wel benieuwd naar jullie mening! Vul dus vooral de enquête in als je dat nog niet had gedaan, want ik kan echt iets met jullie suggesties.
Vandaag weer een wat persoonlijker stukje, met veel foto’s. Het was even wennen om letterlijk alles op de foto te zetten, maar het resultaat is wel heel leuk! Hopelijk vinden jullie het ook leuk voor de afwisseling. En hopelijk hebben jullie ook zo’n super chill weekend gehad!

Als je dit soort persoonlijke updates leuk vindt, kun je me ook op instagram volgen! Daar plaats ik ook vaak kleine updates, je vindt me onder @lastdaysofspringblog.

Gerelateerd

25 reacties op “First days of Spring

  1. Leuk om persoonlijke dingen te lezen! ECHT WAAR! en wat een heerlijk weekend. Ik heb ook zo genoten avn het zonnetje. Helaas geen festival voor mij omdat ik toch wat moest letten op mijn centjes hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *