Hotspot: Stan & Co Utrecht

De laatste tijd heb ik al veel tips gegeven voor leuke hotspots in Utrecht. Het lijkt wel of alle leuke nieuwe zaken zich tegenwoordig in Utrecht vestigen, zo ook de nieuwe horecazaak Stan & Co. Ik was gisteren samen met Maura bij de opening van deze nieuwe zaak en wow: dit is sowieso de leukste hotspot tot nu toe op mijn blog!
Het prachtige interieur, het heerlijke eten en drinken, de goede sfeer en vriendelijke bediening.. Alles is tot in de puntjes verzorgd! Bij Stan & Co draait alles om het goede leven en dat is duidelijk. Vanaf binnenkomst kun je alleen maar genieten. Je vindt Stan & Co heel centraal in Utrecht, op de Ganzenmarkt 16 (dat is net achter de Neude). Je kunt er op elk moment van de dag terecht, van ontbijt tot aan de borrel en ik denk dat ik dat binnenkort zeker vaker ga doen ;-)
Lees verder voor veel foto’s en meer informatie over deze nieuwe hotspot in Utrecht.
Translation: Yesterday I was at the opening of this new hotspot in Utrecht called Stan & Co. The interior of this place is inspired by the meatpacking district in New York and I love it! They serve breakfast, lunch and diner as well as coffee to go and drinks and snacks. Definitely the place to be if you’re in Utrecht anytime soon!

Het interieur viel me gelijk op: mooie industriële vloeren en muren, met stellingkasten vol curiosa. De ene muur is gemaakt uit sloophout, en de andere is een creatieve schoolbordmuur. Zelfs de lampen zijn afgestemd op het industriële interieur met als kopstuk de toffe ‘SLOW DOWN’ letterlampen.
Ja, ik voelde me hier wel thuis! Het interieur is geïnspireerd op de New Yorkse wijk Meatpacking District, waar je veel van dit soort industriële zaken vindt. En inderdaad: wanneer je binnenstapt lijkt het alsof je in een hippe wereldstad bent, ver weg van Utrecht ;-).
Het leuke aan Stan & Co (naast het geweldige interieur) is dat je hier altijd wel kan binnenlopen. ‘s Ochtends  uitgebreid ontbijten (of als je wat minder tijd hebt: een coffee to go met een croissantje op de fiets!), ‘s middags lekker lunchen op het terras, eind van de middag even neerploffen in een van de banken met een kop thee en een cheesecake, ‘s avonds dineren en aan het eind van de dag lekker borrelen aan de bar.
Er is gratis wifi en een mooie grote leestafel (met prachtige Eames stoelen, helemaal in blogger stijl), dus buitenshuis werken of bloggen kan hier prima!
Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond draait er een DJ wat plaatjes achter de DJbooth die door een van de werknemers met de hand betekend is. Want dat is ook leuk aan Stan & Co: hier werken allemaal mensen met een eigen stijl, en deze mogen ze ook uitdragen op het werk. De enige verplichte werkkleding zijn bretels.
Een van de unieke dingen aan Stan & Co is de Josper grill, een speciale oven en grill die makkelijk een temperatuur van 400 graden haalt. Hier worden de lekkerste stukjes vlees, vis, groentes en zelfs brood in klaargemaakt! 

In de zaak zijn verschillende zithoeken waar je kan eten, er is ook een speciale tafel die direct voor de Josper grill is geplaatst. Hierbij zit een speciaal grill menu, en heb je de hele avond zicht op hoe jouw eten wordt bereid. 

Dus ja.. Stan & Co is gewoon heel erg tof! Alles is tot in de puntjes verzorgd (zo vind je er ook plaktattoo’s met het Stan & Co logo, zodat je helemaal in stijl bent én toffe ansichtkaarten die Stan & Co gratis voor jou op de post doet). Van die kleine details die het net anders maken dan andere zaken, daar houd ik wel van.
Ik heb gisteren al wat hapjes kunnen proeven en alles was ontzettend lekker, dus ik ga zeker eens langs om te dineren. Gelukkig ben ik binnenkort jarig, dus wie weet valt er wat te regelen met mijn ouders.. ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Anonymous

  Heuj! Utrecht is ook een hippe wereldstad! ;)

 2. Marlou

  ooooh FIJN. ik moet snel maar weer eens naar Utrecht, en dan gelijk met al jouw toffe tips op een briefje in mijn zak :)

 3. Nick

  Ziet er zeker tof uit! Binnenkort maar weer is even buurten in Utrecht.

 4. Karlijn

  Nog een reden om weer terug naar Utrecht te gaan dus. Het ziet er echt heel leuk uit!

 5. Sari

  Hihi ik zat gisteren bij ‘t Neutje en zag je langslopen! Ziet er goed uit dit!

 6. Josianne

  Wat ziet dat er leuk uit! Ik ga zeker binnenkort eens kijken :)

 7. Pebblyn

  Dat ziet er inderdaad superleuk uit! Ik moet dringend eens naar Utrecht gaan ^^

 8. Lady Indo

  Gorgeous photos. The food and the atmosphere looks amazing ;)

  Lady Indo

 9. Roxanne

  Wat leuk zeg! Ik moet echt vaker de binnenstad in want er verandert een hoop :)

Geef een reactie