Als je net als ik van leuke hebbedingetjes en kleurrijke cadeautjes houdt dan moet je eens binnen lopen bij Subba, in Nijmegen. Subba is een bijzondere winkel, in de oudste winkelstraat van Nijmegen: de lange Hezelstraat. Hier vind je naast mooie spullen voor in je interieur ook allerlei kleine spulletjes, van hebbedingetjes tot prullaria.
Ik kom hier graag om een bijzonder cadeautje te halen, want vrijwel alles is uniek. Je kunt het zelf zo duur maken als je wil: je hebt er mooie bijzondere lampen en andere wat duurdere spullen voor in je interieur, maar je vindt er ook gekke broches of boekjes voor een euro.
Mocht Nijmegen net even te ver voor je zijn, dan je gelukkig ook terecht in de webshop. Lees verder om alvast een kijkje te nemen in de winkel!
Translation: Subba is one of my favorite shops in Nijmegen. They have all kinds of colorful curiosities, perfect place to find a little gift for someone special. They also have a webshop at subba.nl

 

Tags: ,

Gerelateerd

17 reacties op “Hotspot: Subba Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *