Hotspot: Subba Nijmegen

Als je net als ik van leuke hebbedingetjes en kleurrijke cadeautjes houdt dan moet je eens binnen lopen bij Subba, in Nijmegen. Subba is een bijzondere winkel, in de oudste winkelstraat van Nijmegen: de lange Hezelstraat. Hier vind je naast mooie spullen voor in je interieur ook allerlei kleine spulletjes, van hebbedingetjes tot prullaria.
Ik kom hier graag om een bijzonder cadeautje te halen, want vrijwel alles is uniek. Je kunt het zelf zo duur maken als je wil: je hebt er mooie bijzondere lampen en andere wat duurdere spullen voor in je interieur, maar je vindt er ook gekke broches of boekjes voor een euro.
Mocht Nijmegen net even te ver voor je zijn, dan je gelukkig ook terecht in de webshop. Lees verder om alvast een kijkje te nemen in de winkel!
Translation: Subba is one of my favorite shops in Nijmegen. They have all kinds of colorful curiosities, perfect place to find a little gift for someone special. They also have a webshop at subba.nl

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Fleur

  Wat leuk! Ik ken het helemaal niet, toch maar eens even opzoeken, adresjes voor kadootjes zijn altijd welkom :)

 2. Appie

  Ah ziet er zo schattig uit! Helaas niet in de buurt…
  xoxo Appie | jusde-pomme.blogspot.com

 3. Roxanne

  Dat ziet er echt leuk uit. Ik kom eigenlijk nooit in Nijmegen, maar wie weet wel een keer leuk om een dagje heen te gaan!

 4. Erg leuk! heb net even in de webshop gesnuffled maar daar staat denk ik niet het complete assortiment op.. <3

 5. Lotte

  Idd een leuke winkel, ik heb daar mijn handgemaakte (Was) mand gekocht.

 6. Maura

  Subba is zooo leuk! Dat mis ik wel in Utrecht. Ideaal om een kadootje te kopen.

 7. Lisa

  Wat een toffe hotspot. Ik vind vooral die kleurrijke schaaltjes erg leuk. Mijn moeder heeft er een hoop meegenomen tijdens onze vakantie in Tunesië!

Geef een reactie