Interior: Home tours

All images by 88forever

Ik heb al een heleboel resultaten van de enquête binnen (dank daarvoor!) en daaruit bleek dat de meeste van jullie interieur erg leuk vinden om te zien, maar het graag wat persoonlijker willen. Voor diegenen die het gemist hebben: mijn eigen kamer is vorig jaar al uitgebreid vastgelegd door Danique. Een update daarvan komt pas als dat ook echt de moeite waard is.
Maar omdat die witte Scandinavische interieurs inderdaad wat onpersoonlijk zijn heb ik een goed alternatief gevonden. Diezelfde Danique heeft namelijk nog veel meer mooie interieurs vastgelegd. Echte huizen van echte mensen, die niet voorgestyled zijn met dure designerspullen. En voor de liefhebbers zitten er ook studentenhuizen tussen ;-).
Oh, en Danique heeft me beloofd een boek uit te brengen zodra ze wat meer home tours verzameld heeft, dus: heb jij ook een leuk interieur wat je graag op de gevoelige plaat wil laten vastleggen? Neem dan contact op met Danique, want ze zoekt nog nieuwe interieurs om te fotograferen!
Translation: In the survey results I read that a lot of you like interior posts, but you’d prefer to see something more personal. I already showed my room on my blog, photographed by the talented Danique. She has photographed more beautiful and personal interiors from real people (not styled with designer items), which I want to show you today!
Danique is still looking to expand her collection of home tours (she promised me to make a book about it, but she needs more photos) so if you have a stunning interior, contact her (although it would come in handy if you live in the Netherlands ;-)).Een van mijn favoriete home tours is denk ik die van Kitsa. Veel mooie prints aan de muur en leuke details. Vooral die bank vind ik erg tof! Dit is denk ik een goede mix van kleurige prints en kleine frutsels, met toch een wat strakker interieur. Zoiets wil ik later ook! Klik hier voor de hele home tour en het bijbehorende interview.

Maar het is lastig kiezen tussen al die mooie interieurs, want ook de kamer van Loes vind ik erg mooi. Zoveel natuurlijke kleuren en materialen! Er valt veel inspiratie uit te halen, zoals bijvoorbeeld die mooie tak met veren boven haar bed. En als mede-student ben ik jaloers op de ruimte die ze heeft! Meer foto’s van haar kamer en het bijbehorende interview vind je hier.

Het huisje van Judith en Floris is een verzameling van prachtige kringloopvondsten. Dat tapijt vind ik zo mooi! En ik viel natuurlijk gelijk voor de stof met het air mail printje ;-). Maar ook de oude koffers en het mooie spijlenbed zijn prachtig. Meer foto’s en het bijbehorende interview vind je hier.

Danique fotografeerde nog meer kamers en huizen, je vindt ze op haar blog. En nogmaals: denk je dat jouw kamer/huis hier tussen past (of ken je iemand met een mooie kamer/huis?), laat dan van je horen! Want ik wil dat boek ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Josianne

  Wat een prachtige huizen! Mijn huisje is echt nog niet zover dat ‘ie mooi gefotografeerd kan worden haha, maar misschien in de toekomst…

 2. Nanda

  Wat een mooie huizen! Ik ben helaas uit mijn studentenkamer gegroeid, dus het is op het moment een beetje een bij elkaar geraapt zooitje met overal spullen die rond slingeren waar ik geen plek voor heb :p Ooit krijg ik ook een fotogeniek appartement :)

 3. Hele mooie foto’s! Erg leuk om op deze manier verschillende ‘echte’ huisjes van binnen te zien!

 4. Berber

  Wow wat mooi om te zien! Ik ben vooral fan van de eerste 2 foto’s. Die roze trap, hebben!!

 5. Carola

  Dat kastje aan de muur op de een na laatste foto ziet er erg leuk uit!

 6. Tamara

  Wat een mooie foto’s! Die roze trap is zo gaaf en ik vind het kapstokje ook erg leuk! x

 7. Jorian

  Ja ze heeft de mijne ook gefotografeerd, (studentenkamer) erg leuk!

 8. Er zitten heel inspirerende plaatjes bij. Zo’n hal/trap… als op het eerste plaatje, dat zou ik ook wel willen, alleen dan geen roze trap, maar een mintgroene ofzo.

 9. Djuli

  Die eerste 2 foto’s zijn zo leuk! Die roze trap, wauw!

 10. Mariette

  Hoppa dit tenminste haalbaar. Echt heel mooie foto’s en interieur of course ;).

  Liefs, Mariette

 11. Daphne

  Super super mooi! En ik ga ook meteen aan de slag om zo’n gaaf boomstam bijzettafeltje te maken. Toevallig heb ik een stuk boomstam in de tuin liggen :).

  En die roze trap. Ahhhh <3

 12. Angelina

  Zij maakt inderdaad prachtige foto’s <3 ook hele fijne interieur!!

 13. Sanne

  Wat een geweldige inspiratie weer! Ik zou bijna de trap roze gaan verven haha! :) Een landkaart in een kamer vind ik ook altijd wel iets hebben. Erg leuk! :)

 14. veerlez

  Wat een heerlijke huizen zitten er toch tussen. Als ik ooit een grotenmensenhuis heb, dan ga ik het ook mooi inrichten. Nu is het nog studentikoos allemaal verschillende stijlen bij elkaar! (al heb ik tegenwoordig wel 2 dezelfde banken, dat maakt het wel al wat leuker in de woonkamer)

Geef een reactie