Lovely blog: Fanilla

Ik heb weer een leuke blog voor jullie! Ik houd het meest van blogs die een beetje op de mijne lijken, een mix van alles wat en het liefst met een creatief tintje. Ik denk dat Fanilla, de blog van Marieke, ook wel een beetje daaronder valt te scharen.
Op Fanilla vind je een mix van lekkere recepten, inspiratie posts, leuke tips en persoonlijke post. Een beetje als een magazine dat je doorbladert. Vooral haar verzamelblogs met leuke artikelen van andere blogs vind ik leuk, zo ontdek ik zelf altijd nieuwe blogs.
Lees verder voor een eerste impressie, of klik gelijk door naar Fanilla.
Translation: I have another blog for you to follow: Fanilla. Marieke’s blog is a bit like mine, a lifestyle blog with all kinds of topics (just the way I like blogs ;-)). Read on for a first impression, or go straight away to Fanilla!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Marieke

  Aaah wat ontzettend leuk en lief, dankjewel! Ik zit helemaal te stralen :)

  1. Marije

   Helemaal terecht dit, ik volg je al een hele poos Marieke en je bent geweldig! :)

 2. Het is inderdaad een leuk blog! Mooie foto’s en een goede schrijfstijl :) ik ben haar gelijk gaan volgen via bloglovin. Xx

 3. Katrien

  Ik vind dit echt een van je leukste categorieën op jouw blog, alle blogs die jij leuk vindt, vind ik meestal ook de moeite. En deze dus ook! Meteen aan mijn bloglovin toegevoegd! :)

 4. Marije

  Leuk om te lezen welke blogs jij graag bezoekt! Ik ben altijd jaloers op mensen die leuke teksten in hun foto’s plaatsen. En dan ook nog eens een gaaf font, ik wil dat oohoook ;-)

 5. Ja, dankje, weer een leuke blog die ik ben gaan volgen. Echt fijn dat je leuke blogs in de spotlight zet :)

  Liefs

 6. Carola

  Ik kende haar blog al, maar ze heeft zeker een leuke blog!

 7. Nicole

  Ik kende de blog van Marieke al, staat ook in het rijtje van mijn favoriete blogs. Ik vind haar zo’n leuk en spontaan meisje!

 8. Nanda

  Ik vind het zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken :) Zal zo eens een kijkje gaan nemen!

Geef een reactie