Lunchinspiration: #ldoslunch part 2

Image by Mliees

Nieuwe week.. nieuwe lunchinspiratie! Ik blijf het zo leuk vinden, al die inspiratie plaatjes met heerlijke lunches op instagram. Sinds deze week heb ik op mijn werk ook een magnetron, dus ik ga eens kijken of ik slim kan koken, en zo mijn restjes de volgende dag als lunch kan gebruiken!
Verder wordt het mooooi weer, dus tijd voor smoothies, en broodjes buiten in het zonnetje. Belooft weer een mooie week vol lekkere lunchinspiratie te worden. Vandaag deel ik de foto’s van afgelopen week, geplaatst door lezers van mijn blog.
Translation: A new round of lunch inspiration!


Ik begin met de lunches van Mliees, die niet alleen heel lekker zijn maar ook nog eens een lust voor het oog! Sowieso is de Instagram van Marlies een aanrader, staat vol met mooie plaatjes.
Maar ook deze heerlijke soepjes (prei- mosterdsoep en champignonsoep) van Veraelisabeth zien er goed uit! Ik ben dol op soep, en wanneer er genoeg groente doorheen zit (en eventueel met een stukje brood) leent het zich goed voor lunch. Als je geen tijd of mogelijkheid hebt om je soep op te warmen, zorg dan dat je hem ‘s ochtends warm maakt en neem hem mee in een thermosfles! 
En ik sluit af met een ‘eigen’ broodje: ciabatta met buffelmozzarella, pesto, sla en tomatenchutney. Was misschien wel nóg lekkerder geweest als ik ‘m even geroosterd had.. mjam!
Ik vind het super leuk om jullie lunches te zien en zo inspiratie op te doen, blijf dus vooral je lunches taggen met #ldoslunch en wie weet zie je jouw lunch hier terug!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Suzanne

  Ziet er heerlijk uit, moet nog ontbijten (gauw naar de kast!) Haha

 2. Myrthe

  Ik blijf het zo leuk vinden om te zien wat anderen in elkaar flansen, geeft me inspiratie!

 3. Roos

  Ik heb net gegeten maar hier krijg ik weer honger van! Heel erg leuk en lekker om te zien :)

 4. Marlou

  zo grappig, ik herken Marlies’ foto’s echt uit duizenden :)
  … en krijg hier honger van!

Geef een reactie