My favorite instagrammers: part II

Instagram is met stipt mijn favoriete app. Ik gebruik de app nu iets meer dan 1 jaar en heb al ruim 1100 foto’s gemaakt. Zegt genoeg lijkt me ;-). Foto’s bewerken en delen is leuk, maar nog leuker vind ik om andermans foto’s te bekijken. ‘s Ochtends begin ik de dag vaak met een rondje instagram, langs alle nieuwe updates.
Ik deelde al eerder mijn favoriete instagrammers met jullie (die absoluut de moeite waard zijn!), maar inmiddels heb ik er weer een paar favorieten bij. Voornamelijk mooie plaatjes en foodphotography, want zulke foto’s bekijk ik het liefst. Mocht jij nog fijne instagrammers weten dan hoor ik dat graag in de comments!

Translation: Instagram is my favorite app, I use it almost every day. I really like sharing bits of my life, but I like it even more to see other peoples’ bits of life. Today some of my favorite instagram users (see part 1 here).

@laurielanno

Bij het zien van de foto’s van @laurielanno krijg ik gelijk zin om creatief aan de slag te gaan. Ze maakt veel mooie creaties met stempeltjes en stiften, en doet er zo af en toe een boekrecensie tussendoor. Mooie eenvoudige foto’s.

@magnoliaelectric

De blog van de Oostenrijkse Stef staat vol mooie foto’s, maar ook op haar instagram vind je mooie plaatjes. Het is een beetje een mengelmoes van fotografie met persoonlijke foto’s, wat ik ook erg leuk vind om te zien.

@mliees

Jullie zagen al een paar keer wat foto’s van Marlies’ instagram voorbij komen in de lunchinspiratieposts. Maar ook haar andere foto’s zijn zeer de moeite waard, wat mij betreft een van de mooiste Nederlandse instagram accounts! 

@stockh0lm
Heel erg simplistisch en stijlvol, dat is denk ik de beste beschrijving voor deze instagram user. Grappig detail: het wordt bijgehouden door een jongen! Zeker volgen als je van mooie, simplistische strakke plaatjes houdt.

@yellowlemontreeblog
Zoals ik al zei ben ik dol op foodphotography, en daarvoor ben je bij @yellowlemontreeblog op het juiste adres. Niet zo gek ook als je foodblogger bent. Ik krijg altijd honger van haar foto’s, en vergaap me aan de mooie plaatjes. Sommige foto’s lijken zo uit een foodmagazine te komen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Nanda

  Een aantal hiervan volg ik al, zo inspirerend al die foto’s :)

 2. Nouja zeg, ik heb voor morgen bijna hetzelfde artikel klaarstaan, no joke. Misschien verplaats ik hem wel even naar een paar dagen later ;)

  @mliees maakt zulke heerlijke foto’s! Jij bent ook een van mijn favo instagrammers!

 3. Myrthe

  Wat handig! Ik ben gelijk wat accounts gaan volgen, het zijn echt mooie foto’s allemaal.

 4. Roxanne

  Leuke foto’s! Ik gebruik het zelf vooral voor foto’s van mijn katten :-) ik bekijk dan ook graag kattenfoto’s van anderen.

 5. Leuke post! I love instagram! Ik haal er zoveel inspiratie uit voor mijn werk.
  Instagrammers met veel food en tuinfoto’s zijn mijn persoonlijke favorieten.
  Op mijn account vind je vooral veel interieur, food en katten.
  Neem eens een kijkje! ;)
  sarahdegrunt

 6. Angélica

  Oh wat een leuke! Ik houd ook van Instagram (lees: ik ben verslaafd!), zo’n fijn medium :)

 7. Anonymous

  Leuke lijst met instagrammers. Kun je weer leuke ideetjes uit halen. Zelf heb ik nog niet zo lang instagram maar zou het wel leuk vinden om wat volgers erbij te krijgen, mijn naam is daar krul1986
  Groetjes
  Linda

  (excu6 dat ik op anoniem sta, maar lukte niet anders helaas)

 8. mai n.

  super leuk ga ze ff volgen en jou ook! je hebt een erg leuke blog :D

Geef een reactie