Printic

Ik hoef inmiddels niet meer te vertellen hoe verslaafd ik ben aan Instagram. Zo leuk om een soort persoonlijk dagboekje te hebben in fotovorm! Toch is het wel jammer dat we tegenwoordig alles digitaal doen. Een paar instagramfoto’s zou ik best in mijn kamer willen hangen!
Gelukkig heb ik weer een super leuke oplossing gevonden voor je instagram foto’s. Dit keer geen magneetjes maar polaroids! Je bestelt je instagram in polaroid vorm gemakkelijk en snel met de gratis app Printic. Per foto betaal je 0,79 cent, waarvan je er per keer minimaal 3 moet afnemen. Voor €2,40 heb je dus drie polaroids, inclusief verzending naar huis. 
Translation: I love instagram but sometimes I miss the real deal, like real prints to hang on your wall. Luckily I found a solution: the app Printic. This free app let you print your instagram pictures, just for $0,99 per photo shipping included. I’m in love with these instagram polaroids, read on for more pictures. 

Je krijgt je foto’s thuisgestuurd in zo’n leuk oranje envelopje. Verzending duurt ongeveer 3 werkdagen, vrij snel dus! Je kunt er voor kiezen om de foto’s naar jezelf te sturen, maar een ander adres opgeven mag ook. Super leuk om iemand te verrassen met een leuke fotokaart, als bedankje of gewoon zomaar.
Het is ook mogelijk om een tekst onder de foto toe te voegen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een bepaalde foto vaker af te laten drukken. Zo liet ik de linker foto 2 keer afdrukken, zodat ik er een aan mijn vriendin kon geven.
Ik ben echt onder de indruk, de kwaliteit is erg goed. De foto’s worden op mooi glanzend papier geprint. Ze zijn dus wel iets anders dan echte polaroids, waarbij de witte rand hard en mat is. Maar qua uiterlijk maakt dat niet heel veel uit. Zeker voor het geld vind ik dit een leuk idee om iemand eens te verrassen via de post, en ik denk dat ik hier dan ook vaker gebruik van ga maken!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Yay! Dit is nou echt een leuke tip! Ik ben altijd een beetje huiverig als het op apps en bestellen aankomt, maar nu weet ik dat ik het kan vertrouwen. Idd leuk kado ideetje!

 2. Nanda

  Heel leuk! Helaas alleen voor Iphone, dus voor android gebruikers: Het schijnt dat je ze bij hema foto’s ook op zo’n vierkant formaat kunt afdrukken, en dan zou je eventueel zelf een witte rand eromheen kunnen knutselen :)

 3. Loes

  Heel leuk! Maar op zich kan je toch ook gewoon je foto’s laten printen? Dan ben je veel minder geld kwijt, al heb je dan geen polaroid randje eromheen..

 4. Ooh dat ziet er echt leuk uit!
  Ook leuk voor iemand cadeau te geven! Even bij mijn favorieten opslaan ;)

  xx Farah

 5. Roxanne

  Wat gaaf! :-) Ik heb laatst een boekje gemaakt met Instagram foto’s voor mijn vriend. Met allerlei foto’s van onze 3 jaar samen. Daar was hij heel blij mee. Ik ga dus vaker leuke dingen doen met digitale foto’s op die manier :-)

 6. Ik heb mijn eigen instagram foto’s uitgeprint en tegen de muur waar mijn bed tegen aanstaat geplakt! Ziet er best wel leuk uit, al zeg ik het zelf :’)

 7. Anouck Plume

  Ziet er echt zo leuk uit, en zo makkelijk! Ik heb het al vaker voorbij zien komen, denk dat ik het zelf ook maar eens ga proberen!

Geef een reactie