Spring party inspiration: ice cubes

All images via ohjoy

Het weer mag dan misschien nog steeds niet mee zitten, we gaan gewoon door met de spring party inspiration. Deze keer een leuk ideetje voor vrolijke ijsblokjes, dat ik tegenkwam op ohjoy.com. Als het echt lekker weer is, drink ik het liefst ijskoud water. Maar water is soms toch een beetje saai, en daarvoor is dit de perfecte oplossing! 
Ijsblokjes met daarin vers fruit, mini smoothies of kokossap geven net wat meer smaak aan je gewone water, en zien er ook nog eens heel erg tof uit.
Translation: Although it feels more like Autumn at the moment, I’m still busy preparing my Spring party. Today I want to show you this amazing ice cube DIY, by ohjoy.com.


Je kunt de ijsblokjes maken door vers fruit toe te voegen aan ‘gewone’ ijsblokjes met water, maar probeer ook eens om een ijsblokje te vullen met een smoothie! Andere goede ideeën zijn om siroop aan het water toe te voegen, of verse citroenen in te vriezen. Zodra je ijsblokje gesmolten is, is je drankje niet alleen lekker koud, maar ook extra fris door de toevoeging van het fruit.
Zelf zat ik nog te denken aan een variant met citroen en verse munt, of limoen en blauwe bessen. Lekker fris, daar houd ik wel van. Meer ideetjes vind je hier, maar mocht je zelf nog goede combinaties hebben dan hoor ik dat graag!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Ziet er echt heel leuk uit! Ga ik van de zomer (als het ooit nog eens lekker weer wordt…) ook eens proberen! :)
  Ik houd altijd wel van rode vruchten, dus misschien een smoothie van aardbeien in ijsblokjes vorm!

 2. T

  This comment has been removed by the author.

 3. Marlou

  ziet er awesome uit! maar ik snap geen reet van hoe ik nu eigenlijk verschillende laagjes zou moeten maken? :D

  1. Marlou

   of wacht… op die site staat het wel duidelijk :)
   leuk!

 4. Zelf ben ik meer van gewoon naturel water. Al die smaakjes vind ik juist helemaal niet lekker. Het ziet er wel echt super fleurig uit, haha. Maar wel een leuk idee als je bezoek hebt. De foto’s zijn ook echt heel erg mooi. Liefs

 5. Nick

  Toffe ice cubes! Zeker leuk om een keer te maken.

 6. Josianne

  Hmm, ziet er lekker uit! Dit ga ik zeker eens proberen van de zomer :D (als het ooit nog lekker weer wordt)

 7. Nanda

  Leuk idee! Je kunt ook een stukje fruit erin doen, geeft ook een leuk effect denk ik :)

Geef een reactie