All images via ohjoy

Het weer mag dan misschien nog steeds niet mee zitten, we gaan gewoon door met de spring party inspiration. Deze keer een leuk ideetje voor vrolijke ijsblokjes, dat ik tegenkwam op ohjoy.com. Als het echt lekker weer is, drink ik het liefst ijskoud water. Maar water is soms toch een beetje saai, en daarvoor is dit de perfecte oplossing! 
Ijsblokjes met daarin vers fruit, mini smoothies of kokossap geven net wat meer smaak aan je gewone water, en zien er ook nog eens heel erg tof uit.
Translation: Although it feels more like Autumn at the moment, I’m still busy preparing my Spring party. Today I want to show you this amazing ice cube DIY, by ohjoy.com.


Je kunt de ijsblokjes maken door vers fruit toe te voegen aan ‘gewone’ ijsblokjes met water, maar probeer ook eens om een ijsblokje te vullen met een smoothie! Andere goede ideeën zijn om siroop aan het water toe te voegen, of verse citroenen in te vriezen. Zodra je ijsblokje gesmolten is, is je drankje niet alleen lekker koud, maar ook extra fris door de toevoeging van het fruit.
Zelf zat ik nog te denken aan een variant met citroen en verse munt, of limoen en blauwe bessen. Lekker fris, daar houd ik wel van. Meer ideetjes vind je hier, maar mocht je zelf nog goede combinaties hebben dan hoor ik dat graag!

Gerelateerd

19 reacties op “Spring party inspiration: ice cubes

  1. Zelf ben ik meer van gewoon naturel water. Al die smaakjes vind ik juist helemaal niet lekker. Het ziet er wel echt super fleurig uit, haha. Maar wel een leuk idee als je bezoek hebt. De foto’s zijn ook echt heel erg mooi. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *