Stockholm: jag älskar dig

Een hele tijd terug vroeg ik jullie nog om advies voor een goede citytrip bestemming. Volgende week ben ik jarig, en voor mijn 21e verjaardag mocht ik op citytrip met mijn vader. Het was lastig kiezen, maar ik koos uiteindelijk voor Stockholm. En vandaag was het dan zover: om 10 uur vloog ik naar Stockholm!
Toen ik vanochtend de krant kocht die kopte met ‘Rellen in Stockholm’ vroeg de verkoper nog voor de grap ‘Je gaat toch niet naar Stockholm he?’. Euh, jawel dus! Gelukkig vinden de rellen alleen in de voorsteden plaats, ver weg van het centrum van Stockholm.
Vandaag hebben we rustig rondgekeken, morgen gaan we echt een beetje op ontdekking en hebben we al wat plannen gemaakt. Maar mijn eerste indruk is goed! Wat is Stockholm prachtig! Alle gebouwen zijn zo mooi en goed onderhouden. En ook de mensen (met name de mannen ;-)) zien er zeer stijlvol uit. Kunnen de meeste Nederlandse mannen nog wel wat van leren..
Vandaag een kleine photobomb met wat snapshots, waarvan een paar al op Instagram voorbij kwamen. 
Translation: This morning I flew to Stockholm with my dad. We’re on a citytrip to celebrate my 21st birthday (which is next week). I’ve never been to Scandinavia before and I love it so much already! Read on for a little photobomb of my first day in Stockholm.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. denise

  leuke foto’s!
  het lijkt mij ook echt een mooie stad.
  liefs,
  denise

 2. Josianne

  Wat een heerlijke foto’s! Die bibliotheek ziet er prachtig uit :) Veel plezier nog!

 3. Maura

  Ziet er super uit! Stockholm is zo leuk :) veel plezier

 4. Lara

  Mooie foto’s!! Stockholm lijkt mij ook echt fantastisch! Veel plezier nog! X

 5. Anne

  Moooi! Het lijkt me echt een schitterende stad. Wat is precies die verzameling boeken? Een bibliotheek of een winkel?

 6. Christa

  Mooie foto’s! Ik ben nu ook in Stockholm, wat heerlijk om weer eens wat zon te voelen na al die grijze dagen in Nederland! Hoop dat je wat aan m’n tips hebt en geniet er nog van samen! :D

 7. Jacolien

  Oh wauw! Die bibliotheek is zo gaaf!
  Mooie foto’s!
  Nog veel plezier daar Marlous!

 8. Lianne

  Mooi! Ik ben benieuwd naar je tips naderhand. Stockholm staat ook nog op mijn lijstje!

 9. mai n.

  zo leuk!!! ik ga in de zomer naar stockholm met me zus en ouders! voor 6 dagen :D heb er erg zin in, want stockholm staat altijd al hoog in me lijst!

 10. Appie

  WOOOW, is dat een bibliotheek? Ik wil er ook is heen zeg!
  With love, Appie | jusde-pomme.blogspot.com

 11. Shanti

  Wat een heerlijke foto’s <3 Ik ben begin april met mijn mama in Stockholm geweest maar toen was het wel wat kouder haha! Heerlijke stad.

 12. PSbyDila

  Stockholm is leuk! Mooie foto’s, vooral die van de bibliotheek. <3

Geef een reactie