Een hele tijd terug vroeg ik jullie nog om advies voor een goede citytrip bestemming. Volgende week ben ik jarig, en voor mijn 21e verjaardag mocht ik op citytrip met mijn vader. Het was lastig kiezen, maar ik koos uiteindelijk voor Stockholm. En vandaag was het dan zover: om 10 uur vloog ik naar Stockholm!
Toen ik vanochtend de krant kocht die kopte met ‘Rellen in Stockholm’ vroeg de verkoper nog voor de grap ‘Je gaat toch niet naar Stockholm he?’. Euh, jawel dus! Gelukkig vinden de rellen alleen in de voorsteden plaats, ver weg van het centrum van Stockholm.
Vandaag hebben we rustig rondgekeken, morgen gaan we echt een beetje op ontdekking en hebben we al wat plannen gemaakt. Maar mijn eerste indruk is goed! Wat is Stockholm prachtig! Alle gebouwen zijn zo mooi en goed onderhouden. En ook de mensen (met name de mannen ;-)) zien er zeer stijlvol uit. Kunnen de meeste Nederlandse mannen nog wel wat van leren..
Vandaag een kleine photobomb met wat snapshots, waarvan een paar al op Instagram voorbij kwamen. 
Translation: This morning I flew to Stockholm with my dad. We’re on a citytrip to celebrate my 21st birthday (which is next week). I’ve never been to Scandinavia before and I love it so much already! Read on for a little photobomb of my first day in Stockholm.


Gerelateerd

23 reacties op “Stockholm: jag älskar dig

  1. Mooie foto’s! Ik ben nu ook in Stockholm, wat heerlijk om weer eens wat zon te voelen na al die grijze dagen in Nederland! Hoop dat je wat aan m’n tips hebt en geniet er nog van samen! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *