Survey time!

Ruim 1,5 jaar geleden hield ik al eens eerder een kleine enquête, om te kijken wat jullie nou écht van mijn blog vinden. Welke stukjes vinden jullie het leukst, en welke slaan jullie liever over? Heb je nog suggesties, of opbouwende kritiek?
Het is maar een korte lijst van 10 vragen, je hebt hem dus zo af maar je helpt mij er weer mee! Om je toch nog een klein beetje te motiveren hang ik er een klein prijsje aan vast: onder iedereen die zijn emailadres invult aan het einde van de enquête (is niet verplicht, je mag dus ook anoniem mee doen!) verloot ik een stationery setje. Wat er precies in zit is geheim (met andere woorden: dat weet ik nog niet precies haha! Maar ga maar uit van een mooi notitieboekje, stickers en andere mooie papierwaren).
Klik hier om naar de enquête te gaan. Heel erg bedankt voor het invullen! Eventuele opmerkingen of suggesties mogen ook in de comments :-)

Translation: Hey there, international readers of my blog! It would really help me if you’d fill in this little survey (only 4 questions for you). Please click here to go to my survey. Thank you so much!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

  1. Myrthe

    Ben heel benieuwd wat de resultaten zijn, ga ‘m zo invullen!

Geef een reactie