They draw & travel

Ik ben gek op landkaarten en heb er zelf ook een aan de muur hangen. Het heeft iets bijzonders, en het haalt altijd een soort reislust in me naar boven. Ook ben ik dol op leuke tekeningen, doodles en andere vrolijke zelfgetekende afbeeldingen op het internet.
Afgelopen week stuitte ik op een site die beiden perfect combineert: They draw & travel. Hier vind je allemaal getekende kaarten, van steden, gebieden, landen of zelfs continenten. Je kunt gemakkelijk zoeken op land of stad, maar ook op tekenstijl om zo jouw favoriete kaart te vinden. Vervolgens kun je prints kopen, maar je kunt de voorbeeld afbeeldingen ook uitprinten en in je kamer hangen of in een lijstje stoppen. 
Super leuk om cadeau te geven, of om je eigen kamer wat op te leuken. Ben je zelf een tekentalent? Plaats dan jouw getekende kaarten op de site, en wellicht verkoop je dan een paar van jouw prints!
Lees verder om een paar van mijn favorieten te zien.
Translation: I love maps and I’m also font of drawings. Recently I discovered a website which combines both perfectly: They draw & travel. Here you can find drawn maps of places of the world. Read more to see my favorite maps.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Kiki

  Wat zijn ze leuk! Ga zeker een kijkje nemen :) liefs

 2. Appie

  Oh dat ziet er zo kei cute uit! Want!

  xoxo Appie | jusde-pomme.blogspot.com

 3. Debbie

  Wat ziet dat er vrolijk uit.

  Ps: kom deze dag nog even reclame maken voor je favoriete blogs.

Geef een reactie