Travel: Málaga photography

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik er even tussenuit ging, naar Málaga. Sinds dien heb ik ook niet meer zulk lekker weer meegemaakt, maar ik wacht met smart tot het zonnetje hier ook zo hard gaat schijnen. Tot die tijd kijk ik maar veel foto’s terug en ben ik ondertussen bezig met een cityguide over Málaga.
Mocht je deze zomer nog naar de zon willen, neem dan zeker Málaga in overweging. Je vliegt er goedkoop naartoe en de sfeer is er super. Tapas en wijn, wat wil je nog meer?
Vandaag neem ik je nog even mee terug naar Málaga, in fotovorm.

Translation: Almost a month ago I went to Málaga for a couple of days. Today I’m taking you back with me to Málaga, with new photographs.


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Quinty

  Ik ben echt jaloers op hoe goed jij kan fotograferen ! Kan je niet een keer een minicursus online zetten ;) ?

 2. Mooie foto’s zeg! Ik wil ook graag nog een keer naar Malaga. De eerste en tweede foto is echt zo typisch Spaans, heerlijk!

 3. Kiki

  Prachtig! Krijg zo’n zin in vakantie :) liefs

 4. Tess

  Wauw, door die foto’s heb ik nu al zin in de vakantie. Ik ga namelijk in de zomervakantie naar Nerja, dat ligt vlak bij Málaga. Misschien ken je die plaats? Dat is ook echt heel erg leuk, en je hebt er ook een balcon d’Europe, echt heel erg mooi! Ook een tip is Frigiliana, dat is ook erg mooi (en ligt dicht bij Nerja).

 5. Nanda

  Wat een fijne fotos! Ik kan niet wachten tot ik op vakantie ga :)

 6. Debby

  Oooo ik was er afgelopen zomer ook. La flor de España mi Malagueña <3. Lekker zeg. En ik zie een beetje Sevilla?

 7. Ik was twee jaar geleden ook in Andalusië. Malaga hebben we maar heel kort gedaan, maar Sevilla en Cordoba hebben we uitgebreid gedaan alsook Granada. Heerlijke vakantie en ik wil zeker nog eens terug. Dan zou ik graag Malaga ook eens grondig bezoeken!

 8. PSbyDila

  Wat een prachtige plek! Heerlijk om al die foto’s zo te zien.

 9. Marije

  Malaga, wat vond ik dat heerlijk! Ik was daar een paar jaar geleden en maakte toen ook een uitstapje naar Granada, naar het Alhambra. Wow, wat was dat mooi!

 10. Roxanne

  Wat fijn om de zon even te zien. Ook al is het op foto’s! Ze zijn in elk geval mooi gelukt.

Geef een reactie