Diary: week 23

En toen stonden er opeens heel weinig updates online.. oeps! Dat had alles te maken met het fantastische weer, EINDELIJK is de zomer jongens! Ik ben echt een mooi weer kind, geboren tijdens een hittegolf en ik leef op als het mooi weer is.
Afgelopen week heb ik daarom ook niet stil gezeten en ben ik veel buiten de deur geweest. De laptop lekker gelaten voor wat het was en genoten van het weer. Vandaar dat er even wat minder blogposts online kwamen, maar vandaag zul je zien waarom.
Vanaf nu ga ik namelijk een wekelijkse diary doen (in plaats van een maandelijkse), met daarin alle happenings van afgelopen week maar ook kleine dingen die niet noemenswaardig genoeg zijn voor een volledig artikel (zoals een shoplog, of een nieuwe app waar ik tegenaan gelopen ben etc). Hopelijk vinden jullie het leuk!
Translation: Finally, summer is here! Last week I haven’t blogged much, because I was enjoying the sun outside. Today a little recap of my week, a personal diary of week 23.Zaterdag ging ik met mijn huisgenootje naar The Great Gatsby. Ik postte bovenstaande foto op facebook en kreeg veel wisselende reacties. De een was er weg van en de ander vond er maar niks aan.. ik vond ‘m geweldig! Heerlijk sfeertje, geweldige soundtrack en natuurlijk die goeie ouwe Leo ;-). Aanrader!
Deze kwam ik vorige week trouwens nog tegen bij Big Bazaar (een soort Action), en ik vond ‘m zo leuk! Het is een kan met vier bekers, voor dit prijsje kon ik ‘m niet laten liggen! Tip?
En maandag was ik jarig! Ik werd 21, maar ik moet zeggen dat het een vrij normale dag was. Ik ging samen met een vriendinnetje verschillende lunchtentjes af om lekkere taartjes en drankjes te drinken, maar verder was maandag een vrij saaie dag. Iedereen op school of op werk en vroeg naar bed.. beetje jammer ;-)
Ik bleef de hele week in Utrecht, dus heb mijn ouders en familie ook nog niet gezien, binnenkort dus nog maar even goedmaken met een feestje.

Wel heel erg leuk: dit grote pakket werd nog op mijn verjaardag geleverd! Het is een doos van Hello Fresh, vol verse ingrediënten en recepten om er lekkere dingen mee te koken. Ik was altijd een beetje sceptisch over deze dozen (en vond ze vooral duur) maar ik ben er erg enthousiast over!
Ik heb er al mee gekookt en het gerecht was super easy maar ontzettend lekker. Later meer hierover.

Dinsdag moest ik ‘s ochtends foto’s maken voor mijn werk in het park, en besloot ik verder de hele dag maar in het park te hangen. Stokbroodje en sapje erbij.. en precies toen we snakten naar een ijsje kwamen er twee jochies van een jaar of 11 met een koeltas vol perenijsjes voor 80 cent langs. Slimme ondernemers, en wij waren er heel blij mee! ;-)

Woensdag was een ontzettend leuke dag! Ik pakte al redelijk vroeg de trein met twee vriendinnetjes richting Zaandam.. naar de Primark! Ons loon was gestort dus het was tijd om geld uit te geven ;-) Uiteindelijk kocht ik niet super veel: enkellaarsjes, blauwe all stars, drie hemdjes en een hartjesblouse (zie outfitfoto verderop in deze post) maar ik ben er wel super blij mee.
Vervolgens pakten we de trein door richting Zandvoort waar we de hele middag heerlijk op het strand hebben gelegen. Lekker uit de wind, in de zon.. Intens genieten ;-)
Zie hier mijn outfitje van donderdag, inclusief mijn nieuwe hartjes blousje. Leuk is ‘ie he? En slechts €7!
Donderdag was ook al zo’n heerlijke dag, waarbij ik met collega’s lekker op het terras aan het koude bier zat..
..wat uitliep op een klein hapje eten..
..vervolgens een borrelplankje.. haha! Ondertussen waren de ene collega’s alweer naar huis en kwamen andere collega’s langs.

We eindigden vervolgens binnen (het koelde toch een beetje af) op de bank samen met een stadkat die lekker gekroeld werd ;-). Uiteindelijk zijn we nog gaan stappen, maar ik heb toch ruim 5 uur op het terras gezeten.. oeps! Wel ontzettend relaxed ;-)

Vandaag sliep ik heerlijk uit, en rolde ik zo vanuit mijn bed de tuin in om lekker te zonnen. Maar ook vandaag verplaatste ik me weer richting het terras. Dit keer wel lekker low budget bij Café De Zaak, waar je je eigen eten mag meenemen (en het werd een heerlijke frisse salade van de ap).

Uiteindelijk eindigden we in het Griftpark, een van mijn favoriete parken hier in Utrecht. Heerlijke dag weer!
Dus ja, nu begrijpen jullie wellicht waarom er hier niet zoveel artikelen online kwamen. Ik heb intens genoten van het weer en het voelde echt als een soort mini vakantie. Voor aankomende week staan er weer leuke nieuwe artikelen klaar, don’t worry.
Komende week heb ik nog niet veel plannen én wordt het weer mooi weer, dus hopelijk weer veel picknicks e.d. Eind van de week heb ik wel mijn meeloopdag voor de studie Nederlands, ik ben heel benieuwd hoe mij dit gaat bevallen..
Hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad, en een beetje kunnen genieten van dit heerlijke weer!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 29 reacties

 1. Josianne

  Pff, een beetje jaloers ben ik wel hoor! Hopelijk is het de tweede week van juli ook een beetje lekker weer, dan heb ik eindelijk tijd om te genieten…

 2. Marlou

  superfijn hartjesblousje inderdaad! en ik vind een middagje meerdere (!) taartjes eten écht wel klinken als een zaaalige verjaardag hoor ;), al is het jammer natuurlijk dat niet iedereen in partystemming was. ik ben benieuwd naar meer over dat hellofresh-pakket! en superleuk dat je nu wekelijkse overzichtjes gaan maken, als ze zo leuk blijven als deze is dat heel fijn :)

 3. Nanda

  Wat een fijne foto’s! Dit zomerweer is echt heerlijk :)

 4. Katrien

  Wat een zalige week heb jij gehad! Ik hoop dat het binnen 2 weken, wanneer mijn examens gedaan zijn, ook zo’n prachtig weer is. Want ik wil ook picknicks, terrasjes en uitstappen naar de zee, het park,… :) Geniet er nog van!

 5. Pebblyn

  Hoewel ik midden januari geboren ben, ben ik ook echt iemand die mooi weer nodig heeft :) ‘k Heb er ook al keihard van genoten!
  En als iemand die Nederlands studeert, ben ik ook wel benieuwd naar je inloopdag. Hopelijk wordt het leuk!

 6. Anna

  Leuk die blouse! Ik hou ook echt van dit heerlijke weer, eindelijk is het lekker buiten!

 7. veerlez

  Dat hartjesblousje is zeker heel leuk! Past niet helemaal bij mij, maar het staat jou echt super!
  Ik vind die diary’s super leuk! Ik hou vooral van je app ontdekingen, dus kom maar door :)

 8. Margrietvw

  Zo, jij hebt echt optimaal van het lekkere weer genoten zeg! Ik heb gisteren voor het eerst even in de zon gezeten omdat ik daarvoor ziek was…

 9. Mars

  Nog van harte! En die middagen die beginnen met een drankje en eindigen met hapjes en nog meer hapjes dat zijn de beste!!

 10. Suze

  Super leuke foto’s! Ik vind je blouse echt heel leuk!

 11. Sylvia

  Erg leuke foto’s, dat hartjes shirtje is inderdaad tof :) En nog gefeliciteerd natuurlijk ;)

 12. Jacolien

  Klinkt als een heerlijk weekje.
  Celebrate the sun!
  Succes bij je meeloopdag, ik hoop dat ‘t goed voelt. Heb net zelf 3 meeloopdagen achter de rug en heb besloten in Utrecht te gaan studeren! Ik ga je vast nog ‘ns vragen stellen over Utrecht.
  Fijn weekend!

 13. Iris

  Ik loop zoooooo achter met het lezen van je blogposts :( (Bij alle blogs die ik volg hoor!) Dus ik ga nu een poging doen tot alles bij lezen terwijl ik een wijntje drink. Oh, en superleuke foto’s trouwens. Alles ziet er zo zomers uit, alsof je ergens op een tropisch eiland zit. En je bent zo bruin! Ik ben een beetje jaloers.

 14. Roxanne

  Klinkt als een heerlijke week! Ik heb hem vooral lezend doorgebracht. Lekker op het balkon.

 15. MRSKA

  Ik ga vanavond ook naar The great gatsby. Ik ben heel benieuwd!

 16. Heerlijk hè, dat mooie weer! Helaas zit ik veel binnen, maar dat is het me wel waard; we hebben een dochter!

 17. Debby

  Oh ik besta ook echt voor dit weer, LUV IT. De Zaak is leuk!

 18. Fijne post! En herkenbaar, ik ben ook wat minder aan het bloggen. Zodra het zonnetje schijnt wil ik graag naar buiten, dus ik heb ook alleen maar leuke dingen gedaan de laatste tijd =)

Geef een reactie