Diary: week 24

Afgelopen week was een stuk rustiger dan de week ervoor, het weer was ook minder lekker. Dat betekende meer tijd om alle blogs weer eens bij te lezen én om lekker te shoppen! Mijn aankopen hebben jullie al kunnen zien in de shoplog, dus die sla ik over. 
Gelukkig waren er nog een paar andere leuke dingen deze week zoals Maura’s feestje, mijn meeloopdag aan de universiteit én scheen het zonnetje gelukkig nog af en toe.
Translation: Last week was less busy than the week before, but I still had a good week. Read on for a little sneak peek in my life.Vorige week zaterdag ging ik even op en neer naar Nijmegen voor werk. Helaas ga ik daar ook stoppen door mijn nieuwe baantje, gisteren was mijn laatste échte werkdag.. Al zul je me vast nog af en toe zien, ik kan het nog niet helemaal loslaten ;-)
Daarna snel weer terug naar Utrecht, want daar vierde Maura haar feestje met een heerlijk uitgebreid diner. We hadden onder andere heerlijke speltsalade, hartige cake, polentamuffins en cheesecake. Op Maura’s blog vind je de recepen van al dit heerlijks!

Afgelopen week liet het zonnetje toch nog van zich zien, dus ik lakte mijn teennagels felrood en ging veel met blote benen naar buiten. En ik at veel salades, het allerlekkerste zomervoer als je ‘t mij vraagt.

Deze super leuke armbandjes kreeg ik van Marlies. Ze maakt ze zelf, en ze zijn ook te koop voor een paar euro. Mocht je ze zelf ook willen, kijk dan even in haar shop.

Twee outfitjes van afgelopen week. Dinsdag droeg ik mijn nieuwe zwierige rokje, woensdag droeg ik dit toen ik nog even snel wat pasta en gepelde tomaten bij de groenteboer om de hoek haalde, het was eigenlijk meer een chill outfit.
Tot diep in de nacht blogs lezen in bed met een bak popcorn.. mjam!

Ik spotte dit tapvaatje bij de appie. Niet zo leuk als die van de Hema en twee keer zo duur, maar mocht je er nog naar op zoek zijn..

Vrijdag ging ik naar de verplichte meeloopdag van Nederlands, een studie die ik overweeg. Ik kreeg een fancy naamplaatje en volgde wat colleges maar mijn keuze werd er niet makkelijker van. Ze gingen erg diep in op de stof, wat interessant was, maar wat totaal geen globaal beeld van de studie gaf. Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik met Nederlands kan/wil, en op dit moment trekt het me niet zo erg aan.. Volgende week meelopen bij Taalwetenschappen, hopelijk bevalt dat beter.

Daarna haalde ik nog 2 tijdschriften, Flow en een nieuw kooktijdschrift. Ik vind hem erg leuk, hij staat vol leuke budget recepten – perfect voor studenten! Daar horen jullie dus nog meer over komende week.

Ook ontdekte ik nog een nieuwe app: Mystic. Hiermee maak je je foto’s ultra hipster, just the way I like it ;-). De filters vind ik niet zo bijzonder, daarvoor gebruik ik nog steeds mijn geliefde app afterglow. Maar Mystic heeft wel hele leuke quotes en teksten, mooie kaders en toffe light leaks. Zeker de moeite waard dus! Hij kost 0,89 en is -voor zover ik weet- helaas alleen nog beschikbaar voor iPhones.

Mjam, mooi weer = pastasalade!

Ik schreef nog even een lief kaartje vol voor vaderdag!

En ik was na bijna een maand weer eens thuis, en kon weer fijn met alle beesten knuffelen. Die mis ik stiekem toch wel het meest!

Tot zover mijn week dus! Morgen nog vaderdag dus ben ik even thuis, en komende week word ik ingewerkt voor mijn nieuwe baantje. Leuk, maar ook best wel spannend. Ik zie er een klein beetje tegen op omdat het lange dagen zijn waarbij ik vroeeeg op moet (trein van 7:15…….) maar het is voor een goed doel.
Vrijdag weer een meeloop dag en het weekend ben ik vrij, dus dan ga ik vast leuke dingen doen. Hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad, en gaan jullie een nog betere week tegemoet ;-).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Sanne

  Aaah wat een leuke foto’s weer! Dat tapvaatje van AH spotte ik ook, ik vind hem afschuwelijk ;-). Veel succes met werken deze week!

 2. Anne

  leuk overzicht! Vind je rokje op de outfitfoto super :-)

 3. Sylvia

  Leuke outfits! En die blogs lezen tot diep in de nacht is herkenbaar, alleen dan zonder popcorn ;P

 4. mai n.

  leuke foto’s! armbandjes die je gekregen hebt ziet er heel leuk uit! even de site bekijken :D

 5. Anonymous

  Mag ik vragen waar je de leuke kaart gekocht hebt?

  1. Bij mijn werk, Sid & Liv! Hij is van ‘who’s loes’, wellicht ook online te verkrijgen.

 6. Carola

  Je outfits van Dinsdag en Woensdag zien er leuk uit!
  En wauw wat een prachtige kat op de laatste foto!

 7. PSbyDila

  Heerlijke foto’s weer! Meeste had ik al voorbij zien komen op Instagram, maar blijft leuk om te kijken. ;) Dat feestje ziet er geweldig (lekker) uit!

 8. Joyce

  Leuke foto´s weer! Jammer dat je nu bij Sid & Liv weg bent, ik vind het zo’n heerlijke plek! Zoeken ze niet toevallig vervanging haha?

 9. Maura - YLT

  Leuk om mijn eetfeestje terug te zien :D ben ook echt super blij met je mooie kado’s. Snel weer een kookdag houden! xx

 10. Julia

  Ik heb zelf nog nooit een meeloopdag gedaan, maar bij ons (Nederlands ;)) heb ik wel meeloopstudenten in de colleges gezien. Ik vind het eigenlijk best wel raar dat ze dat aan het einde van een semester doen, gewoon tijdens een random college. Dan krijg je denk ik inderdaad niet echt een goed beeld van de opleiding. Ik ben benieuwd hoe je het bij Taalwetenschappen vindt, en wat het uiteindelijk wordt natuurlijk! En grappig, ik mis eigenlijk ook de katten het meest als ik een tijd niet meer bij mijn ouders ben geweest :P

 11. Vief

  Waaauuwww wat een mooie kat!
  En TAALWETENSCHAPPEN yeah yeah yeah whoop whoop *doet een suf dansje* ;D Nee joh, grapje! Je moet je keuze maken, wel leuk dat je het overweegt en ben benieuwd wat je uiteindelijk gaat kiezen! Succes er mee!

Geef een reactie