Diary: week 25

Week 25 weer voorbij, we zitten alweer op de helft van het jaar! Time flies.. zeker als de winter pas 1,5 maand geleden afgelopen is ;-). Afgelopen week was druk! Ik begon bij mijn nieuwe baantje en heb mijn tijd dan ook voornamelijk daar doorgebracht. Niet zoveel kunnen genieten van het mooie weer dus, gelukkig heb ik dat de afgelopen weken al kunnen doen.
Tussendoor was er nog tijd voor een event en wat drankjes, voor de rest heb ik het vooral rustig gehouden. Volgende week wordt vast even wennen, dik 40 uur aan de bak en dat terwijl ik al een ruime maand alleen maar geluierd heb.. haha! Gelukkig is het wel allemaal heel erg leuk en heb ik er enorm veel zin in!
Translation: Last week flew by, I started a new job and that’s basically all I have been doing all week. Luckily there was some time to enjoy the sun and visit an event.Afgelopen weekend was ik voor vaderdag weer eventjes thuis. De laatste tijd ga ik nog nauwelijks op en neer, het is veel te gezellig in Utrecht! Maar eenmaal thuis is het altijd heerlijk tot rust komen in deze prachtige omgeving.

Mooi weer, dus tijd voor fancy drankjes!

Ik probeerde een foto met Jona te maken, om te laten zien wat voor ‘n mega dikkie hij is geworden. Maar het was vrij lastig om hem  met 1 arm vast te houden haha.

We moesten ook even langs de Makro en aaah de gang met al die dozen vol snoep zijn altijd lastig te weerstaan haha.

En toen.. was het de rest van de week voornamelijk Starbucks, Starbucks en Starbucks.. pfoe! Wel ontzettend leuk en interessant allemaal. Veel geleerd en veel geproefd, ik begin zowaar koffie te lusten! Wel moet ik maar eens snel een mooie koffiebeker aanschaffen (ik zat te denken aan een keepcup? Of misschien een mooie van Starbucks zelf) want al deze plastic/paper cups op een rijtje is een beetje zonde zo..
Wist je trouwens als je je eigen beker meeneemt naar Starbucks je 0,30 cent korting krijgt?

Gelukkig was er ‘s avonds wel nog tijd om van het mooie weer te genieten en te chillen in mijn lievelingspark in de stad: Het Griftpark. Ik proefde eindelijk eens een ijsje van de IJsfiets, en deze was ontzettend lekker! Mocht je het concept nog niet kennen: de IJsfiets fietst door Utrecht met heerlijk biologisch ijs uit de regio. De prijs was ook goed te doen, voor deze flinke bolletjes betaalde ik maar €2,50. En ik kon gewoon lekker lui in het park blijven liggen!

Dit heerlijke, super cleane (:’)) broodje kebab at ik deze week. Want naast spaghetti heb ik deze week alleen maar op pizza, salade en ander niet zelfgemaakt voedsel geleefd. Moet kunnen toch. Man ik heb nu alweer zin in dit broodje!

Vrijdag had ik weer een verplichte meeloopdag aan de universiteit, ditmaal van de studie Taalwetenschappen. En ik moet zeggen.. het is me goed bevallen! Nou was mijn oog op deze studie gevallen omdat ik al een cursus binnen taalwetenschap had gevolgd tijdens mijn vorige studie welke ik erg interessant vond. Ik weet het nog niet 100% zeker maar ik denk wel dat dit ‘m wordt!
Goeie lunches hebben ze trouwens altijd bij de uni ;-)

Daarna hop hop door naar Amsterdam met Maura voor de sample sale van Omybag, een prachtig tassenmerk. Er was leuke muziek, heerlijke hapjes van Vintage Food (een tof concept waar ik jullie nog meer over wil vertellen!) en heerlijke cocktails.

Maar er waren vooral natuurlijk prachtige tassen! Ik viel gelijk voor dit prachtige zwarte model, Little Frankie. De zwarte is van de nieuwe collectie en zal binnenkort beschikbaar zijn. Helaas moet ik nog eventjes sparen, dit model kost €199..

Maargoed, met lege handen naar huis gaan kon ik natuurlijk ook niet, zeker niet als er kortingen van meer dan 50% zijn.. Dus namen Maura en ik allebei dit portemonneetje en deze ipad sleeve mee. Een ipad heb ik (nog!) niet, maar hij leek me eigenlijk ook heel erg mooi om als clutch te gebruiken!
En zo’n simpel portemonneetje zocht ik eigenlijk al een hele tijd. Ik had altijd van die grote portemonnees vol pasjes en geld en briefjes maar het liefst draag ik zo min mogelijk bij me. Ben benieuwd of dat nu gaat lukken!

Vervolgens gingen we door naar Stan & Co (inmiddels vaste prik na bloggerevents) en ehh ja daar eindigden we ook. Laten we het erop houden dat het errrrrrrrrrrg gezellig was ;-)!

Gisteren had ik vooral nodig om bij te komen en te luieren, wat ik vandaag nog even ga doorzetten. Volgende week moet ik echt vol aan de bak, dus ik kan niet beloven dat het een interessante diary wordt (ga maar uit van veel Starbucks en afhaalvoedsel haha). Tot dan!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 28 reacties

 1. Nuria

  Fijn overzicht!! Die starbucks ziet er lekker uit zeg! En wat is je kater dik, hihi!

 2. Josianne

  Leuke foto’s heb je gemaakt bij O My Bag, en fijn dat je het leuk vond :)

 3. Suze

  Wat een leuke post! Het lijkt me erg leuk om bij de starbucks te werken haha! Je Ipad sleeve en portemonneetje zijn erg leuk! Liefs

 4. Maaike

  Oh, wat een toffe tassen van Omybag. Wat ik me afvraag he, had je nou de ipadsleeve en het portemonneetje gekocht wat er op het linnen tasje staat of zijn dat de ipad sleeve en portemonnee? :)

  1. Ik snap niet precies wat je bedoelt? Ik heb de bruine sleeve en portemonnee gekocht, de linnen tasjes zitten eromheen ter bescherming en krijg je bij elke aankoop!

 5. Wat een superleuk bericht is dit, ik heb het met veel plezier gelezen. Leuke foto’s ook! Volgensmij was dit wel een erg leuk weekje. Succes met werken volgende week! Liefs

 6. Sylvia

  Woah, dat is een flinke kat ja ;) En elke keer als ik een Starbucks foto zie, bedenk ik me dat ik daar toch écht een keer langs moet om erachter te komen wat iedereen daar nou zo bijzonder aan vindt ;) Mooi overzichtje weer :)

 7. veerlez

  Weer een heerlijke diary! :) Wel een fijne tip dat als je je beker meeneemt naar starbucks je korting krijgt. Dat motiveert wel om te recycelen! Ik vind het altijd zo zonde om al die bekers te gebruiken! Slimme! :)

 8. Ice Pandora

  Omybag? Ja! Ik wil :P leuke blije foto’s,
  en die typische uni lunch zie je ook bij
  mij op school :P Xx

 9. Danique

  Wat ziet dat er gezellig uit! Veel leuke dingen gedaan zo te zien.

 10. Leuke foto’s! Die tassen van omybag zien er geweldig uit! Denk dat ik ook maar even ga sparen voor die lichtbruine

 11. Ellen

  Klopt het dat bij Starbucks ze alleen koffie doen in een zelfmeegebrachte cup als deze cup van Starbucks is? Een vriendin vertelde me eens dat het Starbucks filiaal op station Amsterdam zuid haar Hema thermosbeker niet wilden vullen…

  1. haha nou dat is nogal dom en super onklantvriendelijk! ik heb nu een paar dagen mee gedraaid in een filiaal in zuid en daar werd je beker gewoon gevuld, ik heb meerdere soorten voorbij zien komen.
   in dit geval zou ik gewoon zijn weggelopen!

 12. Marijke

  Leuke week seg! Utrecht is inderdaad echt heel gezellig! Ik had je tip pas gelezen toen we al in Arnhem waren, jammer!

 13. Aline

  Ziet eruit als een leuke week! Die tassen zijn echt geweldig, jammer van de prijs. Ik ben trouwens benieuwd of er überhaupt echt mensen zijn die hun eigen beker meenemen naar de Starbucks?! Lijkt me zo grappig haha.

  1. Ja hoor! Zelfs met hun standaard drankje er al opgeschreven. Hoef je ‘m alleen maar af te geven (en nog even afrekenen natuurlijk haha).

 14. Wauwww jouw kat ziet er echt ontzettend mooi uit en je blog is erg interessant en leuk. Ik volg je! :)

Geef een reactie