Diary: week 26

En weer vloog de week voorbij! Vorig weekend had ik flink vooruit gewerkt waardoor ik afgelopen week vrij weinig bezig ben geweest met mijn blog. Daardoor lijkt het wel alsof ik pas gisteren het vorige weekoverzicht schreef.
Zoals ik al voorspelde ben ik afgelopen week voornamelijk druk geweest met mijn nieuwe baantje, inmiddels heb ik al 32 van de 40 uur van deze week erop zitten. Ook komende week heb ik weer 40 uur te gaan, maar daarna wordt het gelukkig wat rustiger.
Afgelopen week heb ik naast koffie maken en opwarmmaaltijden eten niet veel andere dingen gedaan. Inmiddels is mijn banksaldo ook tot onder de €10 gezakt dus kom maar op met die nieuwe week! Hopelijk volgt er dan wat meer tijd (en geld!!), het eerste wat ik dan ga doen is lekker uitgebreid koken!
Translation: And another week passed by.. I’ve been busy with my new job, and besides that nothing really interesting happened. But I still had a fun week, read on to see my week in pictures!Ik begon de week goed met stevige ontbijtjes, ik had immers een lange dag werken voor de boeg. Al zwakte dat later die week toch wat af. Zo’n goedemorgen drankje in de trein levert toch nog wat extra minuten in bed op, tja..
Qua avondeten was het ook al niet veel soeps. Ik heb afgelopen week slechts 2 keer thuis gegeten, en dat was pasta en soep met brood. Nogmaals: het eerste wat ik ga doen zodra ik weer wat meer tijd heb is lekker uitgebreid koken!

Het afhaal wokhapje van Eazie was trouwens wel super lekker, krijg er nu weer zin in als ik de foto zie.

Donderdag was ik gelukkig vrij en had ik met een vriendin afgesproken. We hebben de hele middag in een koffiebar gehangen en gechilled. Daarna zijn we nog een beetje door zijstraatjes van Utrecht gaan lopen (zie ook de foto bovenaan), wat is het toch een mooie stad!
Ook gingen we nog even langs het kruideniersmuseum, een heel schattig mini snoepwinkeltje in ouderwetse stijl, verstopt achter op Hoogt. Je moet even zoeken, en ik heb vaak voor een dichte deur gestaan maar eenmaal binnen waan je je zo in de 19e eeuw. Zo leuk! Meer info over het museum vind je hier, mocht je eens naar Utrecht gaan dan moet je hier zeker even langs lopen.
‘s Avonds heb ik samen met een huisgenootje lang onderuit naar Linda’s zomerweek gekeken. Ik heb eigenlijk per toeval elke aflevering gezien de afgelopen week en ik vond het erg leuk! Zeker de moeite waard om nog terug te kijken, vooral de afleveringen met Anouk en Brigitte Kaandorp ;-)
Vrijdag was het weer Starbucks tijd en gingen we de winkel inrichten! Het was een lange dag waarin veel dozen zijn uitgepakt (check die toffe Utrecht mokken!), maar gelukkig sloten we ‘m gezellig af met een paar wijntjes in wijnbar Vinvin. Wat overigens ook een superleuke plek is om eens een wijntje te drinken, wellicht schrijf ik er nog eens een aparte hotspot post over. Je vind ‘m in ieder geval in een zijstraatje van de Voorstraat.
En gisteren weer een lange uitpak dag, die we wederom gezellig afsloten met een pizza en een koffietasting. Vandaag is er een speciaal event voor de ‘buren’ van de zaak, morgen komt de media en vrienden en familie en dinsdag gaan we dan echt open.
Best wel spannend, maar wel erg tof! Het is ontzettend leuk om vanaf het begin van een nieuwe zaak erbij te zijn, toch wel uniek. En dan nu alvast een kleine sneak peek:
Tof he??!
Goed, en dat was dan alweer mijn week.. zoals voorspeld veel Starbucks en opwarmvoedsel ;-). Komende week zal niet veel anders zijn, ik had wat leuke pers uitnodigingen maar die heb ik helaas moeten laten schieten. Wel staat er volgende week zaterdag nog iets leuks op de planning, wie weet kan ik dat nog net in mijn volgende weekoverzicht laten zien.
Gelukkig heb ik deze week nog wel een vrije dag en wat vrije middagen en dat komt goed uit, want het wordt weer mooi weer!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Sylvia

  Ohh, dat kruidenierswinkeltjesmuseum is echt leuk! Daar zou ik speciaal de trein naar Utrecht voor pakken ;)

 2. Josianne

  Ik kom zeker bij je langs van de week voor een kopje koffie! Tof inderdaad om er zo vanaf het begin bij te zijn :) Succes deze week!

 3. Lisa

  Wow, de winkel ziet er echt prachtig uit, heel gezellig! Het is inderdaad leuk om vanaf het begin erbij te zijn, dat had ik ook met de Albert Heijn. Toen heb ik dus de lege winkel gezien (met alleen schappen) en de volgende dag hebben we alles met het hele team gevuld.

 4. Angélica

  Is dat een nieuwe Starbucks? Aaah die groene French Press wil ik zo graag (ik zie hem al staan op de foto haha!) maar ik kom echt NOOIT langs een Starbucks (of anders hebben ze hem niet meer, als ik er wel eens langskom :P)

  Maar leuke foto’s :)

 5. annouska

  Wat een leuk werk om een winkel te mogen inrichten. :D Even doorzetten, maar volgens mij heb je best wel een leuke werk gehad naast het werken.

 6. Phara

  Utrecht is echt mijn favoriete Nederlandse stad. Ik ben er nog maar twee keer geweest, maar echt prachtig is het daar.

 7. Olga

  O, goed ontbijten vind ik ook altijd zo moeilijk. Die aarbeitjes zien er wel erg goed uit :)

 8. Aline

  Ik ben echt vet benieuwd naar de nieuwe Starbucks! Ik ga eind deze maand verhuizen naar Utrecht dus ik kom vast en zeker wel eens een chai tea latte bij je halen :)

Geef een reactie