Handmade Mary’s: giveaway

Ik ben dol op armbandjes! Vooral subtiele armbandjes vind ik mooi: deze zijn namelijk prima ‘enkel’ te dragen maar nog leuker met een heleboel om je pols. Een pols vol vrolijke armbandjes vind ik typisch iets voor de zomer.
Laat ik nou net een heel erg leuk nieuw merk ontdekt hebben: Handmade Mary’s, door de zusjes Maria en Hillery. Zij maken allerlei mooie armbandjes die je zelf kunt samenstellen tot leuke setjes. De armbandjes zelf zijn subtiel en eenvoudig (precies waar ik van houd), zodat je zelf kan combineren. Of zoals ze zelf zeggen: ‘Wij leggen de basis en jij maakt het af!’.

Translation: I love having my wrist covered with beautiful bracelets. I recently discovered Handmade Mary’s, a lovely new brand of handmade bracelets by sistes Maria and Hillery. 

De trend van polsen vol armbandjes zie je tegenwoordig steeds vaker voorbij komen, helaas wordt het met al die losse armbandjes vaak wel een duur grapje. Gelukkig is dat bij Handmade Mary’s niet het geval: de gemiddelde prijs voor een armbandje ligt rond de €3!
Ik heb zelf de bandjes die op de bovenste foto afgebeeld staan, maar ik ben nu al van plan om mijn collectie uit te breiden! De webshop is nog in ontwikkeling, maar op de website vind je wel al een overzicht van alle armbandjes. Al zag ik op instagram nog een heleboel andere armbandjes voorbij komen, dus mocht je net iets andere wensen hebben dan kun je ook altijd contact opnemen.
Vandaag begint de zomer, en hoe kun je nou beter de zomer in gaan dan met een paar van deze armbandjes om je pols? Goed nieuws: ik mag namelijk een setje van drie Handmade Mary armbandjes weggeven! 
Laat in een comment weten welke 3 armbandjes je graag zou willen hebben (zie collectie hier, het makkelijkste is als je het artikelnummer noemt). Je mag zelf de kleur metaal kiezen: zilver, goud of rosé.
Vergeet niet om de facebookpagina van Handmade Mary’s te liken. De winactie is alleen open voor lezers van mijn blog, vergeet dus ook niet om mijn facebookpagina te liken en mijn blog met bloglovin te volgen. 30 juni maak ik de winnaar bekend!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 46 reacties

 1. Wat een leuke winactie!
  Ik heb alles gedaan wat je vroeg (:

  Deze zijn m’n favorieten:
  Mary022
  Mary026
  Mary018

  Echt een leuke winactie, meid!

 2. Elise

  Wat een super leuke winactie! Ik heb alles geliked :)

  De armbandjes die ik graag om mijn pols zou willen zijnn:
  Mary014
  Mary020
  Mary022

 3. Bambi

  Leuk! Ik vind:
  Mary017 Rosé
  Mary021 Rosé
  Mary022 Groen

  Het mooist :).

 4. Jessi

  Ik houd van zo’n armbandjes! En inderdaad worden ze al snel duur :(
  Deze zijn perfect van prijs!

  Ik kies voor:
  Mary014
  Mary011
  Mary005

  Leuk!

 5. Ingrid ingrid_girl_1989@hotmail.com

  Leuke actie!
  Mary017
  Mary022
  Mary011

 6. Nicole

  Aaah, wat een super leuke winactie! Ik ben ook echt gek op die subtiele armbandjes, ik vind die jij hebt echt heel erg leuk. Als ik zou winnen zou ik graag de volgende willen:
  Mary017
  Mary019
  Mary027

  En nu maar afwachten :)

 7. Anouck Plume

  Ik had het gister al op instagram voorbij zien komen en ik had het meteen gegoogled! zou helemaal mooi zijn als ik zo’n setje zou winnen!
  Mary022
  Mary012
  Mary013

  leuk leuk!

 8. Tante Jannie

  Check, check, dubbelcheck! Wat een gave winactie! Hier doe ik graag aan mee als “armbandjes-fanatiekeling”. Mijn voorkeur gaat uit naar:

  Mary018
  Mary019
  Mary021

 9. Willemijn

  Wat een toffe armbandjes!

  Deze vind ik het leukst!
  Mary011
  Mary027
  Mary017

 10. Anna

  Wat een leuke actie!
  Ik vind deze armbandjes het leukst;
  Mary013 Rosé
  Mary019
  Mary024 blauw

 11. jade

  Dit zijn echt hele hele mooie armbandjes, hier doe ik met veel plezier aan mee!
  De armbandjes die ik het mooist vind zijn Mary017 rosé, Mary026 rosé en Mary022 rosé.
  Fijn weekend!

 12. Mariska

  Wat leuk, ik doe graag mee! Deze nummer zou ik graag winnen 19, 21, 24.
  Liefsx

 13. Magali

  Wat een leuke winactie en leuke armbandjes! Ik zou graag Mary026 in rosé, Mary024 in zilver en Mary014 in het goud willen winnen :)

 14. Nelleke

  Wat een leuke winactie, ik ben dol op armbandjes! Deze vind ik het leukst:
  Mary026 (rosé met turquoise)
  Mary027 (met rosé muntje)
  Mary001 (goud)

  En nu hopen dat de zon weer gaat schijnen, voor het echte zomergevoel…
  email: nelleke_jansen@live.nl

 15. Karlijn

  Gave armbandjes! Ik vind Mary028, Mary001 en Mary017 het leukst :)

 16. Christel

  Gaaf Marlous, goeie tip!
  Ik vind Mary 014, Mary 017 en Mary 008 wel tof!

 17. MRSKA

  Leeeuk! Jammer dat ik geen Facebook meer heb en dus niet mee kan doen.

 18. Hannah vD

  Check, check, dubble check! Wat een superleuke armbandjes (op een superleuke blog;)). Perfect voor de zomer!
  Ik doe mee voor Mary027, Mary017 en Mary 011!
  Liefs, Hannah

 19. Ooeeh, leuke actie! Ik doe mee :)
  Mary017, Mary027, Mary011 en het liefst in het rosé!

  xx Suzan

 20. Jean

  Leuk dat je dit aanbied!
  Zilver vind ik het mooist, en al was het moeilijk om te kiezen, ik zou graag Mary 027, Mary 004 en Mary 020 willen hebben.

 21. Annemijn

  Ik likede (?) en volgde je blog al en ik heb de Handmade Mary’s fb pagina ook geliked :)
  Ik vind Mary014, Mary027 en Mary012 het mooiste, het liefst in goud :)

 22. Janine

  Toffe winactie! Ik houd echt van dit soort armbandjes, mijn favorieten zijn mary019, mary017 en mary014. in het rosé goud lijken me ze prachtig! Ik ga deze webshop zeker in de gaten houden, super leuke armbandjes hebben ze!

 23. Masha

  Gave winactie !Ik heb alles geliked en gevolgd!
  Mijn favorieten zijn: Mary021, Mary026 en Mary008!

 24. Linda

  Super leuk ik doe mee! Ik volg via Bloglovin en Facebook (Linda de Zoete). Mijn favorieten zijn Mary011 (goud), Mary019 (rosé) en Mary026 (rosé).

 25. Wauw er zijn er zoveel leuke!
  Ik denk dat 22, 24 en 14 heel mooi samen gaan passen, hihi :)
  Ik volg je via Bloglovin als Unleashed Memories en op Facebook gewoon met m’n eigen naam ;)
  Liefs!

 26. Anneke

  Wat een geweldige tip en wat een leuk give away!
  Ik heb geen Facebook, maar doe heel graag mee.
  Wat zou ik blij worden van Mary 0004, Mary 0016 en Mary 0024.
  Ben helemaal dol op het mooie rosé kleurige metaal.
  Nice weekend! X

 27. Ah super leuk allemaal! Hoe kom je toch altijd aan al die leuke ‘adresjes’. Hopelijk komt die webshop snel!
  Was moeilijk kiezen, maar ik zou Mary014, Mary017 en Mary021 wel heel graag willen hebben. Het liefst in rose (of anders goud).

 28. Anita H.

  Ik doe graag mee.

  Mijn keuzes:
  * Mary 008
  * Mary 018
  * Mary 022

 29. veerlez

  Wow wat leuk! Ik ben nog niet zo van de armbandjes maar vind het er altijd zo leuk uitzien dat ik het wel zou willen :)
  Mijn voorkeuren zijn Mary020, Mary016, Mary022

 30. Tamara

  Ik ben al enige tijd opzoek naar zulke soort armbandje. Kleine dunne leuke armbandjes die gemakkelijk bij elkaar te combineren zijn. Ik ben verliefd! Eigenlijk zijn drie armbandjes nog te weinig, maar als ik dan toch moet kiezen….
  Mary017
  Mary008
  Mary011

  (tijdens het schrijven mijn lijstje nog aangepast omdat ik dus echt niet kan kiezen).
  Dit is zeker wel een geslaagde win actie! :D Ik ben benieuwd!

 31. Wies

  Wat een leuke actie!
  Ben al tijdje op zoek naar zulk soort goedkope armbandjes, om mee te nemen als ik volgend jaar op wereldreis ga! Heel erg mooi, en toch niet erg als je er een keertje een kwijt raakt. Deze zijn perfect, ga ze zeker bestellen.

  Dit zijn mijn favorieten:
  Mary014
  Mary 019
  Mary 022

  Liefs

 32. Britt

  O wauw ik houd ervan! Wat een leuke armbandjes. Ik probeer in de zomer altijd zoveel mogelijk ‘armcandy’ te verzamelen dus dit is helemaal mijn ding, haha. Ik vind Mary 022, Mary 024, Mary 010 echt superleuk en denk dat het samen ook erg leuk staat. Ik like je pagina op fb en volg je natuurlijk met bloglovin!

 33. Wat een superleuke armbandjes allemaal! Lekker zomers. Mijn favorieten zijn Mary 007, Mary 019 en Mary 027! Dit is echt een superleuke giveaway! Natuurlijk volg ik je blogblovin en heb ik je geliked op fb en natuurlijk handymade mary’s ook! Liefs

 34. Linda T.

  gaaf, ik ga je volgen en doe graag mee voor armbandjes:mary019, mary011 en mary001

  groetjes linda

 35. Ine

  Wow, zo’n toffe give-away!! Die armbandjes zien er allemaal super leuk uit.
  Maar toch hou ik het meest van Mary024, Mary017 en Mary020. (rosé)
  Fingers crossed!!

 36. Dit is echt een fijne give-away. Ik ga voor:
  – Mary014
  – Mary017
  – Mary011
  Deze armbandjes zouden het slechte weer toch een beetje goed kunnen maken :)

 37. Oh, zo leuk! Ik ben de laatste tijd echt helemaal verslaafd aan armbandjes en deze zijn zo leuk :)
  Ik zou graag voor deze armbandjes willen gaan:
  – Mary019
  – Mary020
  – Mary007

 38. Oeh wat leuk, helemaal iets voor mij, ik doe mee! De armbandjes Mary011, Mary028 en Mary024 vind ik het leukst :) Volgde je al, FBpagina natuurlijk ook en heb ook de FB van HM geliked!

 39. Romee v

  Wat zijn ze moooi! Ik heb laatst een hele leuke giveaway bij je gewonnen van It’s Simply Max (waar ik trouwens nog elke dag blij van word! Nogmaals bedankt!) Dus deze armbandjes zijn voor een andere lezer :)

 40. Laura

  Toch nog even meedoen op het laatste moment!
  Ik vind
  -Mary015 rosé goud,
  -Mary026 rosé goud,
  en Mary010 rosé goud het mooist!

  Ik kende het merk al, en zit al een paar weken te twijfelen of ik ze zou bestellen. Maar dit is natuurlijk helemaal leuk!

  Liefs

Geef een reactie