Interior: my dorm

Ik word elke ochtend weer vrolijk wakker in mijn kleurrijke studentenkamertje. Ik heb ‘m laatst weer eens goed opgeruimd, en de afgelopen maanden zijn er wat nieuwe accessoires toegevoegd dus ik vond het weer eens tijd om ‘m met jullie te delen.
Soms vragen mensen of ik niet gek word van mijn mintgroene muur. Maar ik houd van mintgroen! Ook weet ik dat ik waarschijnlijk binnen 5 maanden ergens woon, en juist daarom vond ik het leuk om deze kamer lekker vrolijk en gekleurd te maken. Iets wat je later waarschijnlijk heel wat minder in mijn interieur zult terug zien.
Mocht je benieuwd zijn naar mijn interieursmaak voor mijn ‘grotemensenhuis’, klik hier. Dit is een tumblr die ik jaren geleden aanmaakte en ik sporadisch bijhoud op lome avonden. Mijn smaak is vooral minimalistisch, vintage, design en ehh ja duur dus. Nu dus nog even genieten van mijn vrolijke kamer!

Translation: It’s been a while since I last showed you my dorm. I recently added some things, so I thought it was time to share some pictures with you. 
Sometimes people ask me if I never get tired of this mint green wall, but mint green is actually one of my favorite colors! Also, this is just a temporary room, so the perfect oppertunity to experiment a little. My future home looks more like this.


Deze leuke wordbanner kocht ik bij eennieuwavontuur.com, de tekst kun je veranderen maar voorlopig vind ik dit wel een mooie voor boven mijn bed.
Ik heb graag bloemetjes in huis, dus wanneer ik veel thuis ben en geld over heb haal ik wat bloemetjes. In drukke tijden waar ik veel van huis ben vind ik het zonde van het geld, vandaar alleen als ik weet dat ik ‘t weekend hier blijf.
Dit zijn trosanjers, naast ranonkels een van mijn favoriete bloemetjes voor op mijn kamer. Die haal ik nu nog gewoon bij de appie, maar ik kan niet wachten tot ik wat dichter bij de markt woon en ik voor heel wat minder geld nog meer bloemen kan halen!
Deze kelkjes (ik heb er twee) kreeg ik van Maura voor mijn verjaardag. Zo leuk, en mooi! Oh en mijn plantjes zijn nep. Ziet niemand toch? ;-)
Mooie jampotjes doen goed dienst als waxinelichthouders ;-)
De Gustav Klimt posters kocht ik op straat bij een kraampje in Málaga. Een van mijn favoriete kunstenaars en dit zijn mijn favoriete werken van hem (samen met Water Serpents II, maar daar vind ik nou nooit een print van).
De andere kleurrijke quote is van Katie Daisy, waar ik overigens nog steeds geen antwoord op heb.

En zo.. werk ik vaak aan mijn blogje! Op mijn bed, met een heleboel kussens (en vaak ook heel veel lekkers ;-)).

In september kwam Danique bij mij langs om een roomtour te shooten, mocht je dat gemist hebben klik dan hier!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Josianne

  Wat een fijn interieur heb je toch. Dit is zo ontzettend anders dan de meeste studentenkamers die ik heb gezien haha.

 2. Hannelore

  Wat een mooi interieur! En ik heb een print van water serpents II weten te bemachtigen, het helpt als je naar wenen gaat en daar zijn werk in real life gaat bezoeken natuurlijk ;) We zijn toen geen één keer gaan winkelen op een week tijd, al ons geld uitgegeven aan musea en zoveel mogelijk klimt kijken haha.

 3. Nanda

  Heel leuk juist die muur! :)
  Ik vind het een mooie kamer, die van mij is helaas niet zo netjes. Teveel spullen en te weinig opberg ruimte haha.

 4. Jackie

  daar zou ik zo kunnen wonen, gezellig..

  Bloementip, buiten plukken, staat totaal anders maar zo gezellig ook..

 5. Rosie

  Wauw het ziet er echt super gezellig uit :)! wat een heerlijke kamer zeg!

  Liefs Rosie

 6. Aline

  Geweldig! In mijn nieuwe huisje waar ik binnen nu en 1,5 maand naartoe ga verhuizen wil ik precies zo’n mintgroene kleur. Vind dat zo mooi! Lekker fris en vrolijk. Die wit met blauwe HEMA bordjes heb ik ook trouwens haha.

 7. Iris

  Als ik die trosanjers bij de AH zie, denk ik altijd aan jou, haha! Omdat ik ze toen op de foto’s van je tuinfeestje zag. Ik blijf je kamer superpretty vinden <3

 8. Djuli

  Superleuk! Hele goede inspiratie voor mij, want ik heb vanaf volgende maand ook een kamer in een studentenhuis :)
  Hoeveel vierkante meter is dit?

 9. Suze

  Wauw, wat een ontzettend leuke kamer heb je zeg! :)

 10. Ginny

  Leuke kamer heb je! Echt heel vrolijk. Deze foto’s passen ook zo tussen een tumblr inspiratiepost.

 11. Marije

  Wat heb jij een gezellige kamer! Ik zou willen dat ik zo’n mooie studentenkamer had, haha. En Klimt? Dat is ook mijn favoriet!

 12. Phara

  Oh die muntgroene kleur is juist superleuk! Daar word je al vrolijk van :)
  X

Geef een reactie