Lovely blog: Elsewhere

Wanneer jullie comments achterlaten, klik ik vrijwel altijd door naar jullie blog. Ik ben nieuwsgierig naar jullie, maar hoop zo ook nieuwe blogs te ontdekken. En zo ontdekte ik Elsewhere. Ik zat in de trein, klikte wat door via mijn iphone en was onder de indruk. Vervolgens vergat ik de link op te slagen en heb ik heel lang tussen mijn comments moeten terug zoeken naar de link haha!
Elsewhere is een travelblog van de Belgische Tinne, een twintiger afgestudeerd als illustrator/grafisch ontwerper die nu de wereld rondreist. Klinkt als een droom, niet? En als je haar blog bekijkt dan begeef je je een beetje in haar wereld.
Haar blog is precies zoals een blog hoort te zijn, persoonlijk, een beetje tekst maar vooral veel beeld. Beeld wat ze allemaal zelf maakt, en het overgrote deel is ook nog eens analoog. Ik ben verliefd! Lees verder voor een kleine impressie van Tinne’s blog, of klik gelijk door naar Elsewhere. Oh enne Tinne, mocht je dit lezen.. deel dan wat van je geweldige fotoskills met ons! ;-)
Translation: I have found another favorite blog on the world wide web: Elsewhere. It’s a travel blog by the Belgian Tinne, an illustrator/graphic designer who travels the world. Luckily she writes in English, so you can all go and check out her blog!
Read on for a little impression of her blog, or just click here to visit her blog immediately.Een stukje van Tinne’s ‘travel timeline’… woah, jaloers!
All images by Tinne Cornelissen

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Eva C.

  Waauw, mooie foto’s en leuke blog! Dankje om het te delen

 2. Debby

  OMG ik kan hier wel van janken, zo jaloers ben ik. Thanks for sharing!

 3. Madulo

  Hele mooie foto’s! Ik ga gelijk even op haar blog kijken.

 4. Karlijn

  Wat leuk zo’n travelline. En die foto uit Australie is erg mooi. Leuk, dat je kijkt naar de blogs van degene die reageren.

 5. Wat een leuke blog en wat een prachtige foto’s! Ik heb haar gelijk gevolgd. Het lijkt me zo ontzettend gaaf om zoveel te reizen. Liefs

 6. Linda

  Wow, inderdaad ontzettend mooie foto’s op die blog!

 7. Chantal

  Bedankt voor deze mooie tip. Ik ben ook altijd op zoek naar mooie en interessante (reis) blogs. Ik ben bij jou blog terecht gekomen via Bloglovin en nu via jou weer bij Tinne (en anderen). Dus waar blog hoppen al niet goed voor is :)

 8. Katie

  Wouuwww wat maakt zij mooie foto’s zeg, dankjewel voor de tip!

Geef een reactie