Shoplog Primark, Episode & cosmetica

Afgelopen week had ik eindelijk weer eens tijd om te shoppen, dus dat heb ik ook goed gedaan! Ik vind het zelf altijd een beetje gek om je aankopen met anderen te delen, maar stiekem vind ik het zelf ook altijd leuk om shoplogs te bekijken. Vandaag dus een overzichtje, wellicht halen jullie er zelf ook nog inspiratie uit!
De Biodermal zonnefluide werd me aangeraden door een vriendin van Maura, van gewone zonnebrandcreme krijg ik vaak onzuiverheden en bij deze heb je daar geen last van. Daarnaast werkt hij ook nog matterend, en was hij afgelopen week in de aanbieding bij het kruidvat!
De scrub haalde ik om alle dode huidcellen te verwijderen zodat ik nóg bruiner kan worden (;-)) en de nagellak gaat op mijn tenen!
Lees verder voor mijn andere aankoopjes.

Translation: Last week I did some shopping, read on to see what I’ve bought!

Close up van het lakje, een mooie oranje-rode kleur die mijn voeten vast nog bruiner doet lijken ;-).

Dan een aankoop waar ik ontzettend blij mee ben: twee lippenstiften van Mac (en een spiegeltje om de boel bij te werken, van Tiger). Ik vind lippenstift bij andere meisjes er vaak ontzettend mooi uitzien, maar zelf voel ik me altijd een beetje een clown.
Gisteren besloot ik gewoon om advies te vragen en heb ik heel veel getest en geprobeerd. Erg fijn, want zo ontdekte ik bijvoorbeeld dat er enorm veel verschil zit tussen een lippenstift ‘gewoon’ en op je mond. De linker lippenstift had ik bijvoorbeeld nooit zelf uitgekozen (want: te donker), maar op mijn mond is hij hartstikke mooi!
Mac is wel een vrij duur merk, maar de kwaliteit is goed en ik ben goed geholpen dus ik had het er voor over. Nu nog de moed verzamelen om de linker lippenstift vaak te dragen, want een beeeetje heftig is ‘ie wel.

En hier nog een soort van ‘opfoto’. Een totaalshot was natuurlijk beter geweest, maar hé: ik ben geen beautyblogger he. Aanschouw ook mijn rare sproetjes die zich allemaal concentreren rondom mijn lippen. Foto 1 is overigens zonder lippenstift, foto 2 met de rechter lippenstift (Fanfare) en foto 3 met de linker lippenstift (Lush Life).

In mijn diary vertelde ik al dat ik vorige week woensdag naar de Primark was geweest en daar kocht ik dit! Mijn hartjesblouse waar ik ontzettend blij mee ben (slechts €7!), 3 dropped armhole tops (ik heb ook nog een koraalkleurige maar die zit in de was), enkellaarsjes, neppe all stars, een handig spiegel/borsteltje en een reissetje voor shampoo’s en dergelijke die ik bij Jolien voorbij zag komen. Super handig voor in je handbagage in het vliegtuig, want alles is precies 100ML (maximale toegestane hoeveelheid vloeistof in je handbagage) en zit ook nog in een afgesloten zakje van maximaal 1 liter. Voor slechts €1,50! Met de stickers kun je ook nog eens heel makkelijk je shampoo van je conditioner onderscheiden.

Ik liep ook nog even de Episode binnen want ik wilde een nieuwe vintage short, omdat mijn andere een beetje te wijd is bij de pijpjes (die is bij dezen ook te koop, zie instagram). En daar spotte ik ook dit super leuke rokje! Ik was al zo lang op zoek naar een lief zwierig rokje, maar bij H&M e.d. vond ik alleen maar hele korte met doodskopprintjes of in gekke neonkleurtjes. Ontzettend blij mee dus!

Tot zover mijn shoplogje, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Meestal plaats ik dit soort dingen alleen op de facebookpagina van mijn blog (vooral kleine shoplogs van o.a. de Action), houd die ook zeker in de gaten als je dit soort posts leuk vindt!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Josianne

  Oeehhh, ik wil naar de Primark! Ik ga over een maandje naar Londen en dan heb ik alleen handbagage bij me, die flesjes zijn dus ideaal dan. En van die dropped armhole tops wil ik ook nog. Toch balen dat ik fulltime stage loop…

 2. Hannelore

  Leuke vondsten, en die lipstick staat je goed! Slim om advies te vragen, ik vind dat ook ontzettend lastig! Yay voor sproetjes trouwens, die van mij concentreren zich op mijn neusbeen haha.

 3. Myrthe

  Ahhhh MAC lippenstiften… ik blijf een zwak voor ze hebben. Heb er nu 3 en ik zou dat voldoende moeten vinden voor de prijs maar ik wil meerrrrrrrrrrr!
  Die Biodermal zonnebrand werkt als een tierelier, ik had m’n gezicht ingesmeerd maar was mijn haarlijn vergeten.. een dagje Amsterdam later had ik een knalrode streep bovenaan m’n hoofd haha.

 4. Nanda

  Dropped armhole shirts zijn leuk! En die lippenstift staat je goed hoor, vind m niet eens zo heftig. Ik loop vaak met knalrode ;)

 5. Elisse

  Wauw, die linkerlippenstift staat je inderdaad heel mooi! Tof shortje, en die hartjesblouse is ook echt top! Staat je ook supermooi, zag ik al in je vorige post :)

 6. Joyce

  Hele leuke dingen heb je gekocht! En mooie lippenstiften ook!

 7. Jan

  Ik heb laatst ook een MAC lipstick gehaald,
  hij lijkt heel erg op die linker lipstick van jou,
  alleen is mijn houder anders haha, dus het is wel een andere (:

  Hoe heet die linker? Hij ziet er namelijk wel mooi uit!

 8. Anonymous

  Ach, dat shortje is zoooo leuk!!
  Episode in A’dam of Utrecht? En zijn er veel van zulke shortjes daar?

 9. PSbyDila

  Leuke aankoopjes, vooral je kleding en schoenen! Dat hartjesblousje is idd om verliefd op te worden..

Geef een reactie