Stationery goods

Voor diegenen die alle mooie schrijfwaren op mijn blog miste heb ik goed nieuws: ik heb weer wat mooie spulletjes van Opschrijfboekjes.nl binnen! Ondanks dat ik gestopt ben met mijn postproject houd ik nog steeds een zwak voor mooie schrijfwaren.
Dit keer voornamelijk spulletjes van het mooie Japanse merk Marc’s Tokyo Edge, met een klein vintage tintje. En ook weer wat rolletjes washi tape, die ik aan mijn enorme collectie kan toevoegen haha. Wellicht moet ik daar ook eens wat dieper op in gaan..

Translation: Some people were missing my stationery posts.. good news for you: I received some new stationery from Opschrijfboekjes.nl.

Allereerst dit mini spiraal notitieboekjes van kraftpapier, van Midori. Hij is fijn klein (A6), en ik heb een stiekeme voorliefde voor kraftpapier. Dit boekje leent zich perfect voor mooie schetsjes, of voor een mini herbarium van alle mooie bloemen die je deze zomer tegen komt.
Ook handig, de to-do notebook van Marc’s, in mijn lievelingskleur mintgroen. Lekker lang voor lange lijstjes, al is er ook een compacter formaat wat misschien makkelijker in je tas past.
En weer een paar mooie washi tape rolletjes, vooral de linker vind ik erg leuk! Er zijn weer allerlei nieuwe printjes en kleurtjes beschikbaar, leuk voor de zomer!

Dan nog twee mooie boekjes in vintage stijl, het kleine schriftje van Emilie Capman en het grote schriftje van Marc’s. Vooral die laatste is erg mooi, want ook deze is van binnen weer van kraftpapier. Past perfect bij het vintage thema!

Extra leuk: tot en met 1 juli krijg je bij je bestelling een gratis Papaya stickervel met de code LDOSB13. Niet vergeten deze toe te voegen aan je bestelling dus!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Eva C.

  Tikje jaloersheid gespot ;) En ik heb ze zeker gemist hoor, je schrijfwaren!

 2. Maura - YLT

  Ziet er zo cute uit. Misschien ga ik ook maar eens wat van dit soort schrijfgerei aanschaffen

 3. Angela

  Wat een goed idee om zo’n boekje te gebruiken voor mooie bloemetje: ik denk dat ik dat ook ga doen! Maar dan wel in zo’n mooi boekje natuurlijk :)

 4. Iris

  Dit is niet goed voor mijn notitieboekjesverslaving, oeioei. Dat laatste schriftje is zo leuk! Misschien moet ik eerst die 100 lege boekjes die verspreid in mijn huis liggen volschrijven voordat ik weer nieuwe koop, oops.

 5. Aline

  HEBBON! Ik ben echt een sucker voor dit soort spulletjes, terwijl ik er al duizend van in de kast heb liggen.

 6. Tess

  Ik vind de spulletjes er echt heel erg leuk uit zien!

 7. Sylvia

  Oew, vooral dat to-do notebook van Marc’s is erg leuk :)

 8. Suze

  Wat een super leuke spulletjes weer, echt heel lief!

 9. Kiki

  Aaaaah wat zijn ze leuk!! Dat turquoise notitieboekje weil ik :) liefs

 10. Alisa

  Oh, ik ben zo verslaafd aan notitieboekjes! Deze zijn zo leuk! :)

Geef een reactie