Antwerp shoplog: Zara, Forever 21, Brandy Melville, Urban Outfitters

Zoals ik eerder al zei blijf ik shoplogs altijd een beetje gek vinden, vooral omdat ik zelf vaak ‘tussendoor’ shop. In Antwerpen hebben we echter flink geshopt en ik ben zo blij met mijn aankopen dat ik ze toch wel even graag wil laten zien.
Toevallig had ik ook de beschikking over een fotograaf, dus met heuse ‘aanfoto’s’, zoals een echt fashionblogger betaamt ;-). Ik twijfelde even of ik m’n hoofd er telkens af moest knippen, maar in z’n geheel zie je toch beter hoe zo’n kledingstuk staat. Wel moet ik zeggen dat het ongeveer 28 graden was, dus bear with me en zie die gekke bek even door de vingers (+ alle kreukels, want alle kleding heeft een lange treinrit in mijn tas moeten doorstaan) ;-).

Translation: Antwerp is shopping heaven, and I couldn’t resist shopping either.. Usually I don’t show my new boughts (I’m not a fashion blogger), but I’m so happy with what I bought, I just had to show you!In Antwerpen was op dit moment solden, en hoewel de echte sale 1 juli losbarst hingen er nog volop sale items. Goed shoppen dus, zo in de zomer!

Bij Forever21 kocht ik deze accessoires. Een schattig subtiel kettinkje met een soort studs, drie chevron ringen en een haarband met random vlekjes die op kipjes lijken. Als ik een knot in heb vind ik het altijd fijn om nog zo’n band om te hebben, om alle babyharen in bedwang te houden. En het staat ook zo lekker zomers!

Bij Urban Outfitters slaag ik eigenlijk altijd wel qua sieraden, en nu helemaal want het was sale! Bij UO vind je vaak goudkleurige, subtiele kettinkjes. Precies mijn smaak. Het linkerkettinkje herkennen jullie misschien, deze kocht ik ook al in Stockholm maar de goude kleur is er een beetje af. Weten jullie wat ik daar het beste tegen kan doen? Ik zit er zelfs aan te denken om hem te laten vergullen, want het is wel een van mijn lievelingskettinkjes.
Het middelste kettinkje vond ik gewoon erg schattig, en armbandjes (zeker mintgroene!) heb ik nooit genoeg. Hieronder nog twee close-ups:

Schattig he?

Ook bij Brandy Melville nam ik een haarbandje mee, zo eentje waar een ijzerdraad doorheen zit. Vond deze print zo schattig! En een prachtig (beetje hipster, hehe) armbandje met een driehoek. Ik vond ‘m zo mooi, heel fragiel. Ben er erg blij mee!

Bij Sam Friday kocht ik deze bh. Ik had precies dezelfde al eerder gekocht, maar ik ben hem al kwijt geraakt voordat ik ‘m echt aankon. Dat heb je als je spullen over drie huizen verspreid liggen.. Dit soort bh’s zitten altijd ontzettend fijn, vooral in de zomer. Daarnaast ben ik sowieso al fan van Sam Friday, dus ik besloot ‘m alsnog te kopen en dit keer niet kwijt te raken!

Bij Mango kocht ik deze mooie top. Best chic, maar zo op een short toch ook wel heel zomers. Ik kom niet vaak bij Mango, maar Jolien trok ons mee naar binnen. Gelukkig maar, want ik ben erg blij met deze top!

Dan een aankoop waar ik ook heeeel erg blij mee ben: dit bloemige Zara jurkje. Aanvankelijk twijfelde ik (want leek het niet verdacht veel op Oma’s tafelkleed?) maar hij zit echt als gegoten en valt zo mooi! Alsof het precies naar mijn maat gemaakt is. En je kunt natuurlijk nooit genoeg (bloemetjes) jurkjes hebben.

Dan nu over naar mijn nieuwe favoriete merk: Brandy Melville. Wat een prachtige zaak is dat zeg, helemaal mijn stijl. Qua prijzen valt het net iets boven H&M, maar hooguit een paar euro. Het enige nadeel is dat alles ‘one size’ is, waardoor sommige rokjes te kort waren. Dit rokje gelukkig niet, dus nam ik hem snel mee, net zoals de witte top.

Nog zo’n schatje: dit prachtige burgundy jurkje. Hij is wat aan de korte kant, dus een onderrokje is wel een must maar ik kon ‘m echt niet laten hangen. Die open rug is zo mooi! Wel lastig met bh trouwens, maar de Sam Friday bh heeft precies dezelfde kleur dus kan er wel mooi onder, zonder dat het storen is.

Hier weer dezelfde top als bij het bloemenrokje, in hetzelfde printje als van de haarband. En.. een maxi skirt! Eigenlijk is en het een strapless jurk, van Forever21. Jolien heeft hem ook gekocht en ik vond hem zo gaaf bij haar staan!
Het zit ook heerlijk, wel vind ik het nog lastig om ‘m te combineren. Ik zie nu dat ik ‘m net iets te hoog heb zitten, op mijn enkel vind ik ‘m het mooist. Maar, hoe draag je nou zo’n rok? En moet ik nou een stukje buik laten zien of niet? Laat van je horen, fashionista’s ;-)


Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 31 reacties

 1. Josianne

  Wauw, mooie aankopen! De witte top van Mango is echt prachtig, die zou ik ook wel willen :)

 2. Karlijn

  Mooie dingen heb je gekocht! Ik kan je jammer genoeg geen tips geven, ik ben helemaal geen fashionista :) Je sieraden zijn echt heel mooi, dat kettinkje wat je al eerder had is fantastisch! Maar dat bloemenjurkje staat je ook erg mooi!

 3. Hannelore

  Ik vind alles super! Brandy Melville en Sam Friday weet ik niet zitten in Antwerpen, moet ik maar eens naar op zoek als ik in Antwerp City woon!
  Je kan doorzichtige nagellak op je juweeltjes doen, maar zelf ben ik het zo beu dat al mijn lievelingsjuwelen (ik koop helemaal niet zoveel juwelen en heb bijvoorbeeld één gouden armband die ik bijna elke dag draag) er na een maand of 2 (of minder) al zo slecht uitzien dat ik me heb voorgenomen geen cheape sieraden meer te kopen…
  En zo’n maxiskirt/dress zoek ik ook! Heb al een paar lange rokken, maar allemaal losse, wil graag zo’n aansluitende om met losse croptops te combineren en dan inderdaad een streepje buik (zolang er geen navel te zien is vind ik dat supermooi). Maar tot nu toe enkel zo’n maxidresses gevonden en die komen bij mij allemaal te kort (ik zou hem dus ook lager dragen dan je hier op de foto hebt!) Dat was mijn fashionista mening haha.

 4. Anonymous

  Erg mooi allemaal, en ook één stijl. Wat betreft het kettinkje: ik doe blanke nagellak op de kant van de hanger die mijn huid raakt. Daarnaast niet mee zwemmen/douchen, dat scheelt ook al veel!

 5. Anonymous

  Wat een leuke items! Zou ze stuk voor stuk ook kopen!

 6. Debby

  Ohh dat armbandje is echt zó mooi! Leuke spullen geshopt :-)

 7. jade

  Fijne dingen heb je gekocht! De chevron-ringen en de haarbandjes zijn mijn favorieten. Haarbandjes draag ik zelf ook supervaak in de zomer.
  Zoals enkelen al reageerden hierboven: doorzichtige nagellak of gewoon vernislak doen op je ketting!

 8. Carola

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Vooral het driehoek armbandje en het bloemenrokje vind ik erg leuk er uit zien!

 9. Magali

  Wauw wat heb jij een leuke smaak!! Ik zou bijna alles zo zelf kopen :) Ik draag mijn maxi rokken zelf altijd in mijn taille met een shirtje erin gestopt!

 10. Joyce

  Wat een leuke aankopen! Vooral het eerste jurkje, staat je erg goed!

 11. Eva

  Wat leuk allemaal vooral die jurkjes! Ik draag normaliter alleen zilveren sieraden maar dat goudkleurige begint me ook wel meer te trekken, en daar wordt ook veel meer in gemaakt. Dat driehoekarmbandje is echt prachtig!

 12. Cloë

  Het driehoekarmbandje van Brandy Melville vind ik echt prachtig! Ik ga af en toe wel eens shoppen in Antwerpen, maar ben die winkel nog niet tegengekomen… Is die in een zijstraat van de Meir?

 13. Olga

  Ik vind het armbandje met het driehoekjes ook prachtig. Ik vind alles met driehoekjes mooi de laatste tijd, vooral patroontjes :)

 14. Mooi hoor, vooral de onderste look! En mooie achterkant heeft dat bordeaux rode jurkje, daar houd ik wel van:) Goed gewinkeld zo te zien!

 15. Wat een leuke items heb je gekocht! Vooral het “oma tafelkleed” jurkje vind ik geweldig en het kettinkje met Oui erop vind ik lief!

 16. Nanda

  Wat een mooie aankopen! :) Vind die maxi skirt heel leuk.

 17. Anouck Plume

  Ooh super leuke dingen! Die armbandjes van UO hebben zo’n toffe kleurtjes, ik zoek me rot voor mooie mint groene armbandjes! Zo jammer dat ik geen UO in de buurt heb hier!

 18. Super leuk allemaal. Mango is juist mijn favoriete kledingzaak, de top is ook echt mooi!
  En dat jurkje van de Zara <3. Heb ook een aantal van die jurkjes, vind ze eigenlijk niet meer zo leuk. Maar als ik dat jurkje van jou zie denk: jaaa toch wel!

  En Brandy Melville ken ik helemaal niet? Waar zit die winkel? Ziet er wel leuk uit!

 19. Suzanne

  Ik ben fan van je bloemenjurkje van de Zara! Echt heel gaaf!

 20. Het jurkje staat je echt helemaal geweldig! Hele leuke dingen heb je gekocht. Antwerpen lijkt me zo’n leuke stad :)
  Liefs, Floor

 21. PSbyDila

  Superleuke aankoopjes, vooral het bloemetjesjurkje vind ik erg tof!

 22. Pebblyn

  Wauw, Brandy Melville ziet er inderdaad super uit! Ik had er nog nooit van gehoord, maar ben na deze post verkocht :)

 23. Cloë

  Die post van jou over Antwerpen is echt handig! Heb zelf net op mijn blog een post geplaatst ivm leuke plekjes in Antwerpen, deze tips van jou kan ik al zeker gebruiken :)

Geef een reactie